Ayyy inşallah canım ya. Bakalım nasip kısmet.. Pek takmıyorum kendimi tüpe endeksledim sanırım.. Sende bir sürpriz yaşarsın inşallah gülüm.. Hakkımızda hayırlısı cümlemizin inşallah..Ateşim gümbür gümbür regl geliyor diyor.teste meste gerenk yok.yarına kavuşuyorum inş sevgili reglime.
LeYLa_21 ateşin bana değişik geldi bu ay.pek bi sakin maşşş.sakin bir bebiş mi acaba?
@Tugbanusta daha erken canım.yarın inş çift çizgi olur.
Geçmiş olsun canım ya.. İş bilmeyen doktor da çok yani.. Ailevi sıkıntılarında inşallah son bulur canım. Annenlerle barıştınızmı?Amin ablam amin tam ustune bastin yine ailevi sikintilar iki senedir hic bitmedi zaten birde ist dkai beyinsiz doktorlar yuzunden tam 4 bucuk ay kizim bos yere ne acilar cekti kabizlik tedavisi baslatmalari gerekirken bi lagm yolluyoladi kizimi megerse hemen tedavi baslatsalarmis bu kadar aci cekmicekmis kuzum anasi gibi hic sansi yok
E benim sürekli yazan doktorum özel muayene, yazdıramayacağım öyleyse , yani 30 adete 60 tl mi ödüyorsun, kaçlık kullanıyosunCanim benim doktorum surekli takipte olan doktor... direk raporu yazdi raporla saglikocagindan da yazdirabiliyorum kontrolden sonraya denk gelince.. tanidiginiz eczaci varsa borc olarak da veriyor.. ben direk 3 kutu icinde 10 adet olandan aliyorum.. vitamin ve kan hapiyla 60₺ buluyor
Evet özel hastanedeki rutin doktorum.. 30 adet 60₺ den az canim vitamin ve kan hapi dahil 60₺ buluyor.. 0,4'lük kullaniuormE benim sürekli yazan doktorum özel muayene, yazdıramayacağım öyleyse , yani 30 adete 60 tl mi ödüyorsun, kaçlık kullanıyosun
InsAllah canim kismetse ne zamana yapmayi dusunuyorsun testi?Pazartesi esimin dogum gunu. Keske o gune supriz yapabilsem :)
Bugun goguslerim cok aciyor.
Pazartesi esimin dogum gunu. Keske o gune supriz yapabilsem :)
Bugun goguslerim cok aciyor.
Belim çok ağrıyor goguslerim şişti mavi damarlar çıktıbana bir haller oluyor psikolojik mi ne
Ah o mavi damarlarBelim çok ağrıyor goguslerim şişti mavi damarlar çıktıbana bir haller oluyor psikolojik mi ne
Ama çok erken degilmi böyle şeyler tirlattim galibaAh o mavi damarlar
Senden beklerim. İki gebeliginde cokkk surpriz bir sekilde oldu. Tek iliskiyle bebis tutturan seni ilan ederimBelim çok ağrıyor goguslerim şişti mavi damarlar çıktıbana bir haller oluyor psikolojik mi ne
Daha ortada birşey yok cnm da bugün özellikle garip hissettim kendimi.bayram sekerimiz gelse ne gusel.tek ilişkiye anca gücümüz yetiyor yavrum ya senin gibi enerjik değiliz kiSenden beklerim. İki gebeliginde cokkk surpriz bir sekilde oldu. Tek iliskiyle bebis tutturan seni ilan ederimzıt kutuplarız. Ben 6297381639162923 iliskiyle gebe kalan, sen 1 iliskiyle.. asil marifet seninki
İnş bizede nasip olur ;-)Bizim ikinci de tek ilişkiden olmuştu, yani korunuyorduk sadece o gece boşver dedik oldu, olabilir yani
Yapiyorum zaten :) tabi negatif...InsAllah canim kismetse ne zamana yapmayi dusunuyorsun testi?
Ben senden umitliyim zaten :)Belim çok ağrıyor goguslerim şişti mavi damarlar çıktıbana bir haller oluyor psikolojik mi ne
Sen de tatli boncuk :)1.boncuk
2.boncuk
Cnm senin dpo 5 tek ne kadar silikti elinde varsa foto falan atarmisin neden bizde bisi cikmiyo:-(yokmu ne.ben grafikleri yorumlayamiyorum cnm senin grafiğinde ışık var mı bilmiyorum ama canı gönülden hamiş olmanı istiyorum.Yapiyorum zaten :) tabi negatif...
Ben senden umitliyim zaten :)
Bende de bel agrisi var.
Sen de tatli boncuk :)
Amin.Cnm senin dpo 5 tek ne kadar silikti elinde varsa foto falan atarmisin neden bizde bisi cikmiyo:-(yokmu ne.ben grafikleri yorumlayamiyorum cnm senin grafiğinde ışık var mı bilmiyorum ama canı gönülden hamiş olmanı istiyorum.
İnşallahİnş bizede nasip olur ;-)
Ustteki mesaja eskiyi ekledim. Bakabilirsin.Cnm senin dpo 5 tek ne kadar silikti elinde varsa foto falan atarmisin neden bizde bisi cikmiyo:-(yokmu ne.ben grafikleri yorumlayamiyorum cnm senin grafiğinde ışık var mı bilmiyorum ama canı gönülden hamiş olmanı istiyorum.
Kız bizim bembeyaz çıkıyor t de küçücük bir iz görsem hamileyim derim ben :-(Amin.
O testte silikti ama renk pembe idi. Pembe olmasi onemli.
Misal birkac gundur yaptiklarimda da t oluyor zamanla ama pembe degil ve sadece t nin kendi yeri belli oliuyor. Anlatabildim umarim. Benim o zaman sansima dpo5te cikti iste :) her zaman olmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?