Geçmiş olsun canım. Ne oldu hayırdır neyin var? Gelişmeleri yaz canım.. Acil şifalar diliyorum..Herkesin bayramı kutlu olsun kızlar
Kelebeğim gözün aydın
Rzg14 geçmiş olsun
Shinsegi hoş geldin
Leyla inşallah
Ben de Gökçeada ya gittim eşimle tatilde
Şimdi çok hastayım. Dün akşamdan sabaha ordaki devlet hadtanexindeydik. Bizi orası yetersiz diye Çanakkale devlete5srvk etti ama biz istanbula gitme kararı aldık. Orda hastaneye gideceğiz. Du an feribottayix. Inşallah iyi olurum çok ağrım var kızlar
Kaçak seni nerelerdesin? Bir an hamileyim müjdesini vermek için geldin sandım o günleri de görürüz inşallah.daha yeni bir hatim bitirdik duası hac da yapıldı.rabbim kabul etsin inşallah.yine hatim yapılırsa mutlaka yazarım özelden merak etme
Burdayım canım.. sen nerelerdeydin bakalım? Sesin soluğun çıkmadı uzun zamandır. Bizde seni özledik. Tekrar hoşgeldin aramıza...
ooo kimler gelmiş :) hoşgeldinnn
nasılsınn
yok izz le elcanki de sıra son bi kaç haftaları bayramda doktor yokluğunda doğurmayalım die dua ediyolsr canım
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?Herkesin bayramı kutlu olsun kızlar
Kelebeğim gözün aydın
Rzg14 geçmiş olsun
Shinsegi hoş geldin
Leyla inşallah
Şimdi çok hastayım. Dün akşamdan sabaha ordaki devlet hadtanexindeydik. Bizi orası yetersiz diye Çanakkale devlete5srvk etti ama biz istanbula gitme kararı aldık. Orda hastaneye gideceğiz. Du an feribottayix. Inşallah iyi olurum çok ağrım var kızlar
geçmiş olsunnn noldu neyin varHerkesin bayramı kutlu olsun kızlar
Kelebeğim gözün aydın
Rzg14 geçmiş olsun
Shinsegi hoş geldin
Leyla inşallah
Geçmiş olsun canım. Ne oldu hayırdır neyin var? Gelişmeleri yaz canım.. Acil şifalar diliyorum..
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?
Sağolun kızlargeçmiş olsunnn noldu neyin var
tekrar geçmiş olsun canımm idrarda bende alasını yaparım deseydinSağolun kızlar
Kızlar bende genetik kansızlık var ve o rüzgar yitince ağrı yaptı ama öyle böyle değil. Çok yıllar önce de yaşadım bunu çocukken daha çok oluyordu. Büyüdüm pek olmadı ama işte şimdi yeniden oldu. Vücutta damar olan her yerde olabiliyor bende sağ alt bacak kuyruk dökümü kaca ve göğüste oldu. Uğur sol bilekte de başladı. Ağrısı doğum sancisindan üst sınıf olarak tanımlanıyor ve ben 25 saattir bu haldeyim. Bayramda doktor da yoktur ama adada Dr kan takviyesi lazım dedi. Bakalım şu an yoldayım hastaneye gidiyoruz hala.
Dün kocama dedim ki lütfen bunu önlem olarak kabul et. Ilac verecekler bana. Önce gebelik baksınlar dedim ve kızlar ne duyduk! Gökçeada da devlet hastanesinde gebelik testi kandan değil idrarda bakılıyor ve ben litrelwrce su içip gitmiştim hastaneye. En az 5 kere de üç saat içinde çiş yapmışım. Tabi ki negatif. Bugün bu hastanede de kandan istwyecegim
Allah acil sifa versin canim. cok gecmis olsun.Sağolun kızlar
Kızlar bende genetik kansızlık var ve o rüzgar yitince ağrı yaptı ama öyle böyle değil. Çok yıllar önce de yaşadım bunu çocukken daha çok oluyordu. Büyüdüm pek olmadı ama işte şimdi yeniden oldu. Vücutta damar olan her yerde olabiliyor bende sağ alt bacak kuyruk dökümü kaca ve göğüste oldu. Uğur sol bilekte de başladı. Ağrısı doğum sancisindan üst sınıf olarak tanımlanıyor ve ben 25 saattir bu haldeyim. Bayramda doktor da yoktur ama adada Dr kan takviyesi lazım dedi. Bakalım şu an yoldayım hastaneye gidiyoruz hala.
Dün kocama dedim ki lütfen bunu önlem olarak kabul et. Ilac verecekler bana. Önce gebelik baksınlar dedim ve kızlar ne duyduk! Gökçeada da devlet hastanesinde gebelik testi kandan değil idrarda bakılıyor ve ben litrelwrce su içip gitmiştim hastaneye. En az 5 kere de üç saat içinde çiş yapmışım. Tabi ki negatif. Bugün bu hastanede de kandan istwyecegim
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versinSağolun kızlar
Sağolun kızlar
Geçmiş olsun canım ya..Sağolun kızlar
cibi35 çiğdemcim ailelere söylediniz mi canım? Ne tepki verdiler merak ettim...
tekrar geçmiş olsun canımm idrarda bende alasını yaparım deseydin
Allah acil sifa versin canim. cok gecmis olsun.
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
Canim cok gecmis olsun.
Geçmiş olsun canım ya..
Söyledik canım valla elimde bir video izler dururum artıkçok mutlu oldular en çok da KV :) çok ağladı kız kıyamam annanem gözlerimin parladigindan suphelenmis ama soyleyememis :) annem şok da benden hiç beklemiyordu bunca sene sonra çok büyük sürpriz oldu herkese tabii ne çektiğimi neler yaşadığımı kimse bilmiyor
Allahım bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahsen de böyle sevindirirsin insallah aileni ve bizi kuzumm bir an önce
FreeSoull çok geçmiş olsun cnm
Senin adına çok sevindim canım. Amin inşallah kuzum.. Duanızı eksik etmeyin gülüm..Söyledik canım valla elimde bir video izler dururum artıkçok mutlu oldular en çok da KV :) çok ağladı kız kıyamam annanem gözlerimin parladigindan suphelenmis ama soyleyememis :) annem şok da benden hiç beklemiyordu bunca sene sonra çok büyük sürpriz oldu herkese tabii ne çektiğimi neler yaşadığımı kimse bilmiyor
Allahım bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahsen de böyle sevindirirsin insallah aileni ve bizi kuzumm bir an önce
Yaaaa kız belki zaten çocuğum var niye bir tane daha yapayım diyecegini4sanmistir. Kuzusunun Kuzusu oLuyor sevinmez mi...
Sağolun kızlar Teşekkürler
Sonunda sun bir ağrı kesici ile durdurulan ağrılarımi. 32 saat sürdü yani.
Bu arada Gala hcg yaptirtamadim. Bugün sabah kan alan hemşireye yeniden söyledim
Canim cokcok gecmis olsun.. Rabbim tekrarlatmasin insaAllahYaaaa kız belki zaten çocuğum var niye bir tane daha yapayım diyecegini4sanmistir. Kuzusunun Kuzusu oLuyor sevinmez mi...
Sağolun kızlar Teşekkürler
Sonunda sun bir ağrı kesici ile durdurulan ağrılarımi. 32 saat sürdü yani.
Bu arada Gala hcg yaptirtamadim. Bugün sabah kan alan hemşireye yeniden söyledim
Teşekkürler canımCanim cokcok gecmis olsun.. Rabbim tekrarlatmasin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?