Memlekete geldim bugün test yok yanımda canım...LeYLa_21 leyloşum yarına bir test patlatsan diyorum...
İstesemde yapamam yanımda test yok canım :))Yok yapmaz luteral fazı 15-16 gün onun hayatta yapmaz
Sen öyle nispet yap bakalım bize şekerim.. (Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah) Bizde bir pozitif patlatalım Allahın izniyle görüşürüz o zaman...Ben kan verdim benimle yetin 3457 çıktı
Masallah cnm.Ben kan verdim benimle yetin 3457 çıktı
Hay ben onun fazına !ne diyeyim ne diyeyim...Yok yapmaz luteral fazı 15-16 gün onun hayatta yapmaz
Maşş maşş Allah tamamına erdirsin canım.Ben kan verdim benimle yetin 3457 çıktı
Bilerek götürmemişsindir,olmasın da yapamayayım diye.halbuki bugün 32.aramızda 1 günün hesabı olmaz diye düşünmüştüm.Memlekete geldim bugün test yok yanımda canım...
Yok kız ne alakaHay ben onun fazına !ne diyeyim ne diyeyim...
Maşş maşş Allah tamamına erdirsin canım.
Bilerek götürmemişsindir,olmasın da yapamayayım diye.halbuki bugün 32.aramızda 1 günün hesabı olmaz diye düşünmüştüm.
İnsallah donuse guzel bir haber verirsin bize :)Yok kız ne alakaateş bugün beni şok etti. Düşmesini beklerken havaya uçtu.. Inşallah sen haklı çıkarsın gülüm
İstesemde yapamam yanımda test yok canım :))
Sen öyle nispet yap bakalım bize şekerim.. (Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah) Bizde bir pozitif patlatalım Allahın izniyle görüşürüz o zaman...
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin ikimize de.oğlun nasıl?İnsallah donuse guzel bir haber verirsin bize :)
Ben fena nezle oldum. Oglumdan gecti. Bayram gezmesi vs derken perisanim...
Valla test yapsan anlayacaktık haklı mıyım değil miyim?amma kıymetli çişin varmış be leyloşum.sal gitsin işte.Yok kız ne alakaateş bugün beni şok etti. Düşmesini beklerken havaya uçtu.. Inşallah sen haklı çıkarsın gülüm
İnsallah donuse guzel bir haber verirsin bize :)
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin ikimize de.oğlun nasıl?
Geçmiş olsun canım mevsim döndü dikkat et kendine
Sag olun arkadaslarim :)
Oglumun da hala sesi kisik. Burnu akiyor. Bana iyice bugun vurdu. İlac da almiyorum kafama gore. Surunuyorum.
Amin gülüm inşallah. Geçmiş olsun dikkat et kendine. Valla havalar bir değişik..İnsallah donuse guzel bir haber verirsin bize :)
Şaka yaptım canım ya.. Amin inşallah kuzum.. Valla ateşi öyle görünce şok oldum.. :))Aşkolsun kuzum ne nispeti bugün ailelere soylicez de ne kese gördük ne belirti bari kan verelim de devam Edip etmediğini anlayalim dedik.. hadi inşallah sende ver artık bize mujdeni :)
Değerli değil ama yanıma almamışım işte. Koşturmaktan hiç aklıma bile gelmedi.. Sen duâ et gülüm.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..Valla test yapsan anlayacaktık haklı mıyım değil miyim?amma kıymetli çişin varmış be leyloşum.sal gitsin işte.
Ohh artık kesecikte görünür... kat kat artarak buyusun insallah.. tebrik ederimmm kuzucumAşkolsun kuzum ne nispeti bugün ailelere soylicez de ne kese gördük ne belirti bari kan verelim de devam Edip etmediğini anlayalim dedik.. hadi inşallah sende ver artık bize mujdeni :)
Ohh artık kesecikte görünür... kat kat artarak buyusun insallah.. tebrik ederimmm kuzucum
Ne kadar geç öğrenirsek o kadar iyi canım ya.. Inşallah güzel haber vermeyi nasip etsin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?