çok geçmiş olsun canımTeşekkürler canım
Teşekkürler canım
Tırt çıkmazsa iyidir kuzum...Bu ay bayaa ateslisin hatun
Tırt çıkmazsa iyidir kuzum...
Bu ay biraz sallantıda.okul açılıyor.çocuğun kreş işini ayarlayamadık.tam bu 2 hafta yoğun olacağız ve stresli.bebiş meselesi askıda.hiç uğraşasım yok.e2 im gene sıfırlandıAslında bu dönemde bir kontrol işe yarıyor. Yumlarin boyutunu öğrenirsen ona göre hareket edip stresi azaltabilirsin canım.
Bu ay biraz sallantıda.okul açılıyor.çocuğun kreş işini ayarlayamadık.tam bu 2 hafta yoğun olacağız ve stresli.bebiş meselesi askıda.hiç uğraşasım yok.e2 im gene sıfırlandı
Bugün ateşim düştü yarına gelecek kırmızılar sanırım test yaptım biri bozuk çıktı diğerini de ben anlamadım negatifti sanırım
Bugün ateşim düştü yarına gelecek kırmızılar sanırım test yaptım biri bozuk çıktı diğerini de ben anlamadım negatifti sanırım
Basiretimiz bağlandı topikçek.biri bişeyler yapsınBugün ateşim düştü yarına gelecek kırmızılar sanırım test yaptım biri bozuk çıktı diğerini de ben anlamadım negatifti sanırım
Yok canim 10-20 kere etiketledim. Eylul annelerinde de yok. Daha once bu kadar uzun yazmadigi oldumu hatirlamiyorumkızlar B BenanAsiye den ses yok hala dimi
biri ayağını sürüsün lütfen :)Basiretimiz bağlandı topikçek.biri bişeyler yapsın
yok hiç hatırlamıyorum ara ara kaybolupdu ama bukdr uzun olmuodu araYok canim 10-20 kere etiketledim. Eylul annelerinde de yok. Daha once bu kadar uzun yazmadigi oldumu hatirlamiyorum
eylül anneleri kıpır kıpırdır şimdi bizde bile kaç tane doğun yapan var en son dün gece bi arkadaş kanamam var rahim ağzı açılmış yazdı daha haber yok durdurabildiler mi bebek doğdu mu kaan cık nasıl :)Yok canim 10-20 kere etiketledim. Eylul annelerinde de yok. Daha once bu kadar uzun yazmadigi oldumu hatirlamiyorum
biri ayağını sürüsün lütfen :)
İnsAllah hatimlerin duasi okundu Rabbim saglikli gebeliklr nasip ederValla ben o kadar sürüdüm ama olmadı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?