• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz çatlatma ignesinden sonra 4 günde 5 yaptık :KK70: daya vitamini hem ter attikca iyileşir bişey olmaz :KK66:
Kendi benden cok istiyor bebegi ama kolunu kaldiracak hali yok yarin yapalım dedi ya sabaha kadarda uyumadi hastaneye de gidince yoruldu ve malesef ki su an yumurtam catliyor :( agrisindan anlarım ben gitti bu ay artik

Kızlar bir Da benim gebe kaldığım ay ki tablom, vücudumu bildiğim için , ateş ölçme tahmini yumurtlama çatlama günümü, çalışmayı Rtık bırakmam gerektiği konusunda yardımcı oldu. bir de 28 günden sonra her gün ölçmeye çlıştım ki, sabah adetim gelicek mi ona göre ateş ölçüp sabah doktordan randevu alayım diye, malum adetin 3.günü çağrıyorlr. 1 haftaya yakın hep yüksek çıkınca bu gelmeyecek heralde, Leyla ablanın gibi düşünüp, hani vücut kendini hamile mi zannediyor diye test yapmam için yardımcı oldu.

Eklentiler

• IMG_2938.webp
    IMG_2938.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bir Da benim gebe kaldığım ay ki tablom, vücudumu bildiğim için , ateş ölçme tahmini yumurtlama çatlama günümü, çalışmayı Rtık bırakmam gerektiği konusunda yardımcı oldu. bir de 28 günden sonra her gün ölçmeye çlıştım ki, sabah adetim gelicek mi ona göre ateş ölçüp sabah doktordan randevu alayım diye, malum adetin 3.günü çağrıyorlr. 1 haftaya yakın hep yüksek çıkınca bu gelmeyecek heralde, Leyla ablanın gibi düşünüp, hani vücut kendini hamile mi zannediyor diye test yapmam için yardımcı oldu.
Kız tablonu ff e taşı ilk sayfaya ekleyeylim

Canim ablacim insallah hayirli haberlerini aliriz. Insallah gelir artik bebisin
Amin gülüm inşallah canım.Allah razı olsun kuzum..
LeYLa_21 LeYLa_21 ablacığım tedavin hayırlı olsun. hangi iğneyi verdi, dozu ne?
Sağol gülüm.. 75 lik menogon verdi.. Kutuda iki iğne karıştırıp vuruluyor.bu akşam kalçadan yaptırdım pek sıkıntı olmadı. Bir daha asla koldan vurulmam. Kolumu felç etti sanki ya..

Geçen gün R Rzg14 bir arkadaşından bahsetti ovulasyondan 2 gün sonraki ilişki ile hamile kalmış yeterki rabbim ol desin imkansız diye birşey Yok:))
Öldüm ben Veson Veson yumurtasi catlarken kivranan bi benmiyim bittim normalde tek yumurta attigimda 1 saat en fazla agrim oluyordu hemde tek taraftan
Simdi iki taraftan agrim var 1 saat kivraniyorum tam rahatliycam diger taraf basliyor yanlista olabilir ama 2 ya da 3 yumurta attim diye tahmin ediyorum
Esimi iğneye goturdum hastaneye zor durdum orda da ya keske usg ile baktirsaydim
Ov.testimi ekliyim ustteki 14.00 alttaki 17.30 du sanirim unuttum saatini

Eklentiler

• 20170907_175639.webp
    20170907_175639.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 47
Adam deli gibi cocuk istiyor ama hasta iste napiyim insaallah ol emri gelmistir

Back
X