Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ateş yerlerde yine bayramin ilk günü 36 3 e çıkmıştı sonra olcemedim derecemi götürmeyi unutmuşum uc gündür 35 6.35. 7. O civarlarda sanirim bu ay umutlar yine suya düştü

Ben eskilerdenim :) sizi de biliyorum :)
3 yasinda suan ufakligi. O zaman esinin sperm testi vs olayi vardi. Cok iyi hatirlayamiyorum ama tek iliski ve sonu bebekti :) kismet olunca oluyor....
Beni bilmeyen mi var :) kk nin en eskilerindenim neredeyse ulen halen cocugum yok kac yildir buralardayim ama :)

ben menogon kullanmadım hiç. benimki gonal-f'ti. onu da kendim göbekten vuruyordum saati saatine. iğne yapmada prof. olmuştum artık hadi bismillah diyelim hayırlı olsun inşallah. yardıma ihtiyacın olursa bana mutlaka yaz ablacığım.

Senin bugun catlama canim sanirim.

Yumurtayi catlattim herif aksam gelir 7 de haydi bana kolay gele

Eklentiler

• 20170908_144935.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar kese güzel yolk sac da öyle ama henüz tırtıl ortada yok. Dr 6+3 olmasına rağmen erken dedi ama İzzet Baysal da emriyoyu görmüştük acaba ultrason farkı mı var anlamadım.. serum taktılar grip için.. başka bı yere mi gitsem diye düşünüyorum ne dersiniz?

Ultrason da kaç haftalık görünüyor abla ben 7+1 de kalp atışını duymuştum

karindan mi bakti?

Belki geç çatlayacak
Hiç sanmıyorum akıntı ve ovulasyon da tam koyuluk olmasa da gördüm siliklesmeyide gördüm ateş yumurtlamadan sonra yükselip sonra düşünce catlamis olma ihtimali yok mu ben gebelik için demiştim yok diye yumurta m catladi bence ilk defa koyulaşıp siliklesti ve ilk defa bu ay akintim oldu bebek istedim su beş aydan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…