- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
12. Haftadan sonra veriliyor.erken başlaman gerekse dr söyler.ilaç için acele etme.doğal düzgün beslenmene dikkat et.Şu elevit den kullansam mı ben acaba değerler iyi çıktı ama ilerde lazım olur gibi geliyor çünkü hala hamilelik psikolojisine giremedim ben öyle yemeye içmeye dikkat edemiyorum :/
Çok sevindim,tüylerim diken diken oldu.inş bu ay bebişin gelir,emeklerin boşa gitmez canımSlm kızlar. Dün itibari ile tüp bebek tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.dualarınızı bekliyorum canlar..
Evet gerçekten belli olmuyormuş,bugün Ateş yerlerde.geçmiş olsun sana da canım.mikmik şart.hemen iyileş...Yok daha belli olmaz anacim :)
Ben surunuyorum. Doktora gittim sonunda grip dedi. 3 gun kullamn diye ilac verdi. Agzimda kocaman iltihapli bir ucuk. Vallahi mahvoldum bu ay. Regl bitti ama hastalik kaynakli calisma da yok
Cnm. Gunde 1 fincandan faxla ihlamur yada bitki cayi icme. Dr bana oyle demisti.Kızlar ben fena grip oluyorum ne içebilirim hafifletmek için ??
Saol cnm. Bu ay ates ve opk test yapmiyrm. Şaldim cayira da, fena hastayim....henuz ekşın yok :)Evet gerçekten belli olmuyormuş,bugün Ateş yerlerde.geçmiş olsun sana da canım.mikmik şart.hemen iyileş...
Bence pozitif en kısa zamanda bir çalışma olsunÖldüm benVeson yumurtasi catlarken kivranan bi benmiyim bittim normalde tek yumurta attigimda 1 saat en fazla agrim oluyordu hemde tek taraftan
Simdi iki taraftan agrim var 1 saat kivraniyorum tam rahatliycam diger taraf basliyor yanlista olabilir ama 2 ya da 3 yumurta attim diye tahmin ediyorum
Esimi iğneye goturdum hastaneye zor durdum orda da ya keske usg ile baktirsaydim
Ov.testimi ekliyim ustteki 14.00 alttaki 17.30 du sanirim unuttum saatini
Çok geçmiş olsun yA herkes hastaSaol cnm. Bu ay ates ve opk test yapmiyrm. Şaldim cayira da, fena hastayim....henuz ekşın yok :)
Serum fizyolojik yap mutlaka.ıhlamur,biberiye,çubuk tarçın,karanfil.kaynamış suyun içe at,5dk beklet ve iç.taze portakal suyuna da üzüm pekmezi karıştır,direncin artar.Kızlar ben fena grip oluyorum ne içebilirim hafifletmek için ??
Bu ay ben de saldım.kozalakla anlaşma sağladık sonunda.ocağa kadar ara vermenin en mantıklısı olduğuna karar verdik.bu ay başlamış bulunduk artık.olmazsa üzülmeyeceğim yani.rahat hissediyorum bu nedenle mikmikler kasmıyor beni.Saol cnm. Bu ay ates ve opk test yapmiyrm. Şaldim cayira da, fena hastayim....henuz ekşın yok :)
Canım bir de hamilelere verilen alerperil takviye edici gıda var.çok iyi dr lar tavsiye ediyor senin gibi nezle olan hamilelere.araştır istersen.Kızlar ben fena grip oluyorum ne içebilirim hafifletmek için ??
Ablacimm tedavin bebise vesile olsun insAllah!Amin gülüm inşallah canım.Allah razı olsun kuzum..
Sağol gülüm.. 75 lik menogon verdi.. Kutuda iki iğne karıştırıp vuruluyor.bu akşam kalçadan yaptırdım pek sıkıntı olmadı. Bir daha asla koldan vurulmam. Kolumu felç etti sanki ya..
Canım bir de hamilelere verilen alerperil takviye edici gıda var.çok iyi dr lar tavsiye ediyor senin gibi nezle olan hamilelere.araştır istersen.
Cok enteresan onunda mi esi hasta olmus okadar beklemis :)tabi emin. ates ve dr ile
Halen catliyor sabaha kadar uyumadim doktor bi tanidik var ona sordum çetin yumurtadir dedi bugun pm kondururum zaten atesimde dusmusBence pozitif en kısa zamanda bir çalışma olsun
Sağol canım amin inşallah..Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah gülüm..12. Haftadan sonra veriliyor.erken başlaman gerekse dr söyler.ilaç için acele etme.doğal düzgün beslenmene dikkat et.
Çok sevindim,tüylerim diken diken oldu.inş bu ay bebişin gelir,emeklerin boşa gitmez canım
Amin gülüm inşallah çok sağolun ablacım..Ablacimm tedavin bebise vesile olsun insAllah!
Çok geçmiş olsun çiğdemcim.. Ihlamur falan iç.. Benim kız hala düzelemedi. Boğazı çok kötü oldu kuzumun..Sağolun kızlar zor bi geceydi sanırım gribe öksürük de eşlik edecek ben bugün Dr a gideyim de sağlam bişey yazsın kafam yastiktan kalkmıyor.. ptesi iş de başlıyor iyice eziyete dönüşecek gibi
Sağol canım amin inşallah..Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah gülüm..
Amin gülüm inşallah çok sağolun ablacım..
Çok geçmiş olsun çiğdemcim.. Ihlamur falan iç.. Benim kız hala düzelemedi. Boğazı çok kötü oldu kuzumun..
Bu ay ben de saldım.kozalakla anlaşma sağladık sonunda.ocağa kadar ara vermenin en mantıklısı olduğuna karar verdik.bu ay başlamış bulunduk artık.olmazsa üzülmeyeceğim yani.rahat hissediyorum bu nedenle mikmikler kasmıyor beni.
Tek bir mikmikle hamile kalanı çok duydum,tek atışta 12 den vurursun inş bu ay
Cok heyecanli. Saglikla gelsin insallah. Hoşaf gotur yaninda hastaneye canim. Dogum sonrasi yiyebilir bisiler dediklerinde hosaf ye ki tuvalet ve gaz sorunun olmasin...
Ben eskilerdenim :) sizi de biliyorum :)Cok enteresan onunda mi esi hasta olmus okadar beklemis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?