Kızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok...(
Ablacim hiç moralini bozma. Vardir bunda da bir hayir de. Sen yine bu ay calismalari saglam tut. Belki kendiliginden gelir bebegin.Kızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok...(
Ah ah canım benim yapıyorlar malesef. Bastıra bastıra her gittiğinde hatırlatacaksın. Benim progestan kalçadan dı, göbeğimden vurdular, ki reçetede i.küler yazıyor. Ben suçlu oldum neden söylememişim diye.3 gün kalkamadım-konuşamadım-hapşuramadım-kaskatı kesildi vücudum. Kendimi teselli etmek adına, bunda da vardır bir hayır dedim. Belki daha kötü bişe olacaktı. Sen de öyle düşün.ama ders olsun hep aynı yere vurduracağına göre, neyseki başta hatayı yapmışlar. O kadar vurdurmuşken de iptal olabilirdi.Kızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok...(
Aaaa inanmıyorum... neyse CNm böylesi belki daha hayırlı üzülme belki o yumurtalardan 2-3 tanesi çatlar bebek kendiliğinden gelir.bir arkadaş çatlatma iğnesi saatini kaçırmıştı çok üzülmüştü tüp iptal oldu aşılama yaptılar hamile kaldı.belki senin de kendiliğinden olur üzülme.eşin de sana niye kızıyor onu anlamadım.senin ne suçun var hemşirelerin suçu
Üzülmeyin lütfen sizin bir sucunuz yok.tupbebek tedavisi ile oldu 3yasindaki oğlum bu süreç belirsizliklerle dolu oluyor yani elimizde olmayan sebeplerden dolayı insaallah hayırlı vakitte gelsin kuzunuz.vaki olanda hayır vardır insaallah tez zaman da hayırlısı ile sevinir bu uzuntunuzu unutursunuz sizi cok iyi anliyorum
Her şer de bir hayir varir canim. Belki kendliginden olur bu ay.
Vardır bunda da bir hayır abla .Ama hemşirelere çok kızdım nasıl böyle dikkatsiz olabiliyorlar ya sen zaten 75 lik doz deyince ben şaşırmıştım ben 225 lik vuruyordum herkesin ki farklıdır diye bir şey demedim .Belli olöaz bu ay belki normal olur .
Leylacim bakarsın bu 7 yumdan biri bebişini getirir kuzum sen bu ay sıkı çalış herşey de vardır bı hayır
Ablacim hiç moralini bozma. Vardir bunda da bir hayir de. Sen yine bu ay calismalari saglam tut. Belki kendiliginden gelir bebegin.
Sağolun kızlar. İlişki yok dedi doktor. 5iz falan olur aman ha dedi. Bu ay çalışma yok. Adeti bekleyecez.hayırlısı yoldayım eve dönüyoruz. Desteğiniz için teşekkür ediyorum canlarım...Ah ah canım benim yapıyorlar malesef. Bastıra bastıra her gittiğinde hatırlatacaksın. Benim progestan kalçadan dı, göbeğimden vurdular, ki reçetede i.küler yazıyor. Ben suçlu oldum neden söylememişim diye.3 gün kalkamadım-konuşamadım-hapşuramadım-kaskatı kesildi vücudum. Kendimi teselli etmek adına, bunda da vardır bir hayır dedim. Belki daha kötü bişe olacaktı. Sen de öyle düşün.ama ders olsun hep aynı yere vurduracağına göre, neyseki başta hatayı yapmışlar. O kadar vurdurmuşken de iptal olabilirdi.
Aynen.aşılama bile yapılamaz, çoklu gebelik şansı var o Da riskli gebelik demek.. hayırlısı olsun abla. Kısmetten öte yol yok. Herşeyin bir zamanı varmış diyorsun böyle şeyler başına gelince..Sağolun kızlar. İlişki yok dedi doktor. 5iz falan olur aman ha dedi. Bu ay çalışma yok. Adeti bekleyecez.hayırlısı yoldayım eve dönüyoruz. Desteğiniz için teşekkür ediyorum canlarım...
Öyle canım.. Hayırlısı hakkımzda. Nasip böyle imiş gülüm...Aynen.aşılama bile yapılamaz, çoklu gebelik şansı var o Da riskli gebelik demek.. hayırlısı olsun abla. Kısmetten öte yol yok. Herşeyin bir zamanı varmış diyorsun böyle şeyler başına gelince..
Su tup bebek konusunda en tecrubeli olan benim herhaldeKızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok...(
Geçmiş olsun canım.ama ben olsam 7yumurtayı çok büyük şans olarak görüp mikmiki bırakmazdım.yoldan toplamıyoruz yumlarıSağolun kızlar. İlişki yok dedi doktor. 5iz falan olur aman ha dedi. Bu ay çalışma yok. Adeti bekleyecez.hayırlısı yoldayım eve dönüyoruz. Desteğiniz için teşekkür ediyorum canlarım...
Menogon 225 lik yazmış canım. Doktor riske atmayalım dedi. Embriyo dondurma işlemide olduğu için..tercihi size bırakıyorum ama bana kalırsa iptal edelim 10bin lira az para değil dedi..Su tup bebek konusunda en tecrubeli olan benim herhalde
Canim gonal 450 mi yapiyordun puregon mu? Uzun protokol mu kisa mi? Bana onu yaz doktorunun sacmaladigini anlatayim sana iptal edilmese de olurdu
Riskli olur dedi canım ya. Doktorum fırsatçı bir insan değil. Bazı konuşmaları bizde güven telkin etti. Eşime dedim çalışma yapalım diye ama oda sorunlu falan olur diye çekiniyor sanırım. Bilmiyorum ki canım... Hayırlısı bakalım...Geçmiş olsun canım.ama ben olsam 7yumurtayı çok büyük şans olarak görüp mikmiki bırakmazdım.yoldan toplamıyoruz yumlarıhazır gelmişler işte der salardım.o kadar zamandır uğraşıyorsun çoğul olsun nesi kötü.bakarsın o 12 binin sen de kalacağı vardır.dr bence o parayı kaptırmamak için mikmik yapmayın demiştir.beşizi kim kaybetmiş de biz bulmuşuz.40yılda bir o.
Sağol canım.Leylacim hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayr
En azından dr takibi falan yapGeçmiş olsun canım.ama ben olsam 7yumurtayı çok büyük şans olarak görüp mikmiki bırakmazdım.yoldan toplamıyoruz yumlarıhazır gelmişler işte der salardım.o kadar zamandır uğraşıyorsun çoğul olsun nesi kötü.bakarsın o 12 binin sen de kalacağı vardır.dr bence o parayı kaptırmamak için mikmik yapmayın demiştir.beşizi kim kaybetmiş de biz bulmuşuz.40yılda bir o.
Valla canım her yerde 1 yumurta çatladıktan sonra başka yumurta varsa diğerleri atreziye uğrar yazıyor.senin kararın tabi.hayırlısı olsun.bu arada gittiğin klinik pek profesyonele benzemiyor.iyice araştırdın mı?parayı geçtim o kadar Ümit bağlıyoruz..,Riskli olur dedi canım ya. Doktorum fırsatçı bir insan değil. Bazı konuşmaları bizde güven telkin etti. Eşime dedim çalışma yapalım diye ama oda sorunlu falan olur diye çekiniyor sanırım. Bilmiyorum ki canım... Hayırlısı bakalım...
Zaten çalışma olmayacak canım.takibe gerek yok bu durumda..En azından dr takibi falan yapLeYLa_21 yumların hepsinin büyüyeceğin garantisi mi var ?
Valla hasta kaynıyor gayet profesyonel canım.öyle olmadığına nerden karar verdin?Valla canım her yerde 1 yumurta çatladıktan sonra başka yumurta varsa diğerleri atreziye uğrar yazıyor.senin kararın tabi.hayırlısı olsun.bu arada gittiğin klinik pek profesyonele benzemiyor.iyice araştırdın mı?parayı geçtim o kadar Ümit bağlıyoruz..,
Hangi doktor bu?Menogon 225 lik yazmış canım. Doktor riske atmayalım dedi. Embriyo dondurma işlemide olduğu için..tercihi size bırakıyorum ama bana kalırsa iptal edelim 10bin lira az para değil dedi..
Riskli olur dedi canım ya. Doktorum fırsatçı bir insan değil. Bazı konuşmaları bizde güven telkin etti. Eşime dedim çalışma yapalım diye ama oda sorunlu falan olur diye çekiniyor sanırım. Bilmiyorum ki canım... Hayırlısı bakalım...
Ben olsam dr kontrolü yapardım bakalım kaç tanesi çatlayacak olgunluğa gelecek diye.neyse hayırlısı olsun geç olsun gelecek ay olsun güç olmasın diyelim artıkZaten çalışma olmayacak canım.takibe gerek yok bu durumda..
Valla hasta kaynıyor gayet profesyonel canım.öyle olmadığına nerden karar verdin?
Hakkında hayırlısı olsun cok üzüldüm bende.. eger ilişki olmayacaksa catlatma iğnesi vurul derim hepsi catlamaz ve kist olabilir cnm druna danıs bu konuyu..Kızlar ya hastanedeki hemşireler iğnenin dozunu düşük yapmışlar.. Bu ay iptal ettik. Öbür aya kaldı. Moralim çok bozuk.. 225 yerine 75 lik lik yapmışlar. Reçeteyi hepsinede verdim havaya mı bakıyor Bu hemşireler ya.. 75 lik dozla bile 7 yumurta oluşmuş üç günde. Doktor 225 likle 15 yumurta olurdu rahat dedi. Bundada bir hayır vardır diyorum ne edeyim. Valla eşimde kızdı bana sen hiç bakmadınmı diye.. Hemşireler anlamayınca ben ne bilecem ya.. Çıldırdım sinirden Doktor teselli etti. Üzülme belki böylesi hayırlı olacak dedi. İnş Öbür ayda kist olmaz da tedavi devam eder. Çok üzgünüm çok...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?