Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson ve diğer tüm arkadaşlar bu şeffaf uzayan akıntıdan 24 36 saat sonra yumurtlama olmuş demek değilmi su benim koyulaşmadan silinen test akıntıdan en az 36 saat sonraydi çünkü

Hayırlısı canım bakalım...

Canım ya güldürdün beni. Haklısın canım neyse bu ay böyle gitsin bakalım..

Aynen canım hayırlısı hakkımızda bakalım..
sen bu geve bir sakinles canim. esinle de cok munakasaya girme. sabah ola hayrola de sakin kal canim. insallah yoluna girer hersey.

Veson ve diğer tüm arkadaşlar bu şeffaf uzayan akıntıdan 24 36 saat sonra yumurtlama olmuş demek değilmi su benim koyulaşmadan silinen test akıntıdan en az 36 saat sonraydi çünkü
oyle bir durum yok canim. akinti var diye catlama oldu demek olmuyor. kizma bana ama ben hala o testinin negatif oldugunu dusunuyorum senin..

Aynen CNm en doğrusu bu şekilde davranmak.herşeyi kadınların üstüne atıp en ufak aksilikte kadını suçlamaktan çekinmiyorlar.

CNm evet akıntı olduğu gün yada sonraki 3-4 güne çatlayacaktır elbette ama çatlayacaksa.yani akıntıyı gördüğün halde çatlama olmayadabilir.

CNm evet akıntı olduğu gün yada sonraki 3-4 güne çatlayacaktır elbette ama çatlayacaksa.yani akıntıyı gördüğün halde çatlama olmayadabilir.
Tm canım teşekkür ederim

oyle bir durum yok canim. akinti var diye catlama oldu demek olmuyor. kizma bana ama ben hala o testinin negatif oldugunu dusunuyorum senin..
Yok canım neden kizayim catlamissa çatlamış catlamamissa catlamamistir catladiysa catladi diyince catlamicak ki :)

Yok canım neden kizayim catlamissa çatlamış catlamamissa catlamamistir catladiysa catladi diyince catlamicak ki :)
o kadar cok istiyorumki burdaki isteyen herkesin bebegi hemen olsun diye. olumsuz bisi yazip uzmek istemiyorum.

2012 den beri ates ve ovulasyon testleriyle ilgileniyorum. pcos lu cok arkadasta gordum. hem ates gidisatin hem testlerin pcos un bariz belirtisi. pcos lu bir arkadasim cocuk istesiginde dogum kontrol ilaci kullandi ve gebe kaldi hemen. ayni sekilde ikinci cocuguna da gebe kaldi ve dogurdu. tedaviler hakkinda cok bilgim yok. insallahhhh biran evvel gelsin benegin.

Sagolun kizlar her sey için!
Oglumuza kavustuk sabah 09.09 da dunyaya geldi:) şükür iyiyiz. Biraz daha kendime gelince detayli yazarim insaAllah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
Şansı bahtı açık olsun inşallah

Testin fotografini atarmisin tekrar
Canim benim gecen ay 15 gun falan geldi o akinti ama yumurtam 34.gunmuydu 37 miydi neydi o zaman catladi

Pcos varmis zaten. Ya ben Gecen ay öldüm bittim 15 gun akinti geldi tam tarih hatirlamiyorum ama adetim gecti dedigim tarihte çatladı 21.gun ve 28.gun progesteron testim 0.1 cıktı cok moralim bozuktu Dil-i bitab unda öyle bence

Merhaba arkadaşlar. Tek tek etiketliyemiyorum. Baya var çünkü. Merak etmişsiniz sormuşsunuz endişelenmişsiniz çok ama çok sağolun. Biz iyiyiz hamdolsun. Her şey yolunda. 37+3 ten yola devam ediyoruz .
Belki ilginç gelecek ama şöyle oldu bir ay önce eşimle kavga ettik. Kk ya ve nete çok girdiğimi bebeğe çok radyasyon gönderdiğimi söyledi.. baya kızdı ki böyle konularda bana hiç karışmaz.. en sonunda barıştık ettik filan ama söz verdim. Bir ay hiç kk ya girmeyeceğime. Ve sonrasında kontrollü kullanacağıma. Hemen o an sözğ verdirdiği için haber edemedim. Hakkınızı helal edin. Herhangi bir şekilde kaçak girmeyeceğimede söz verdiğim için hiç bir şekildr giremedim... eğer sözümü tutmasam eşimle çok kötü güven problemi olacaktı.

Çok meraklardayım. İnşallah herkes için her şey yolundadır.?
Giremediğim sürede hep dua ettşm. İnşşallah gebeler ve haamile olmayı bekleyenler gönüllerindekine kavuşurlar.

Çok özlemişim burayı:)

kızzzz meraktan çatladık ya :) bnm adam yazdığımı hiç bilmiyo bilse kıyameti kopartır hiç sevmez böyle sosyal medya işlerini :) Allah tan sağlıklıymışsınız maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…