Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle..bende gonal f 225 le baslamıstım 14 yum toplandı 10 tanesi olgun cıktı 3 ü döllendi
Senin masallah embriyon cokmus hepsini dene inşallah biri tutar ne zaman baslıyorsn yeni tedaviye?
Ohss oldun mu sen?

Aynen oyle..bende gonal f 225 le baslamıstım 14 yum toplandı 10 tanesi olgun cıktı 3 ü döllendi
Senin masallah embriyon cokmus hepsini dene inşallah biri tutar ne zaman baslıyorsn yeni tedaviye?
Ohss oldun mu sen?

benim o kadar yumurta çıkınca ohss kesin gözüyle baktılar dondurdular hepsini.
taze transfer olmadım ben hiç.
ohss de olmadım çok şükür.
iki transferim yapıldı ikisi de negatif oldu.
2 tane dondurulmuş transfer hakkım daha var.
kışa girerken tekrar başlayacağım.
önce sanırım laparoskopi olacağım.
tüplerimde sıkıntı var.
sen ne aşamadasın canım neler yapıyorsun?

Bilmiyorumki canım ya.. Ben en çok eşime kızıyorum bilip bilmeden bizi bir maceraya soktu. Bıktım zaten bu işten.. Kist olursa öbür ayda iptal olacak.. Öfff valla ne oluyorsa olsun artık canım ya.. Bıktım usandım.
Ben olsam dr kontrolü yapardım bakalım kaç tanesi çatlayacak olgunluğa gelecek diye.neyse hayırlısı olsun geç olsun gelecek ay olsun güç olmasın diyelim artık
Hayırlısı canım ya..eşimde bana söyleniyor sen niye reçeteye bakmadın diye. Sanki doktorumda çok anlıyormuşum gibi. Doktardada suç var adam gibi demedi 3ampul olacak diye. Ampuller 75 lik 3 tanesi 225 oluyor. Kime kızayım Bilmiyorumki. Şimdi birde bunlar Kist olur atılmazsa deli olacam. Kafayı yedim valla artık..
Bu niye bana direk menogon verdi ya..tüp işide riskli demekki.. Erkekler herşeyi basit sanıyor. Bu adamı boşayasım var bıktırdı artık beni.

Eğer öbür ay kist olursa tedavi başlamayacak dk verecek sanırım.. O durumda kist temizlenir herhalde dimi canım?

Ohss nedir?

Evet Dk temizler..tabi onemsemeyip tedaviyi baslatabilirde yada içerden aspire ediyorlar bazen..sen bi dahaki rand sorarsın ins kist olmaz

Evet Dk temizler..tabi onemsemeyip tedaviyi baslatabilirde yada içerden aspire ediyorlar bazen..sen bi dahaki rand sorarsın ins kist olmaz
Kist varsa öbür ay yaparız dedi canım ama. Doktorum çok temkinli. O kadar para veriyorsunuz sizi mahcup etmek istemiyorum dedi canım. Fırsatçı olsaydı devam edelim ben aldığım para ya bakarım derdi dimi? Yanlış mı düşünüyorum sence?

Ben bir keresinde klomen tedavisi olurken çok fazla sayıda yumurta oldu dr çatlatma iğnesi yapmayalım dedi.tabi ben o zamanlar cahilim birşey bilmiyorum şimdi şimdi anlıyorum ohss riski var diye yapmadı dr.biz eşimle çıktık muayenehaneden üzülüyoruz niye yapmadı diye direk devlette bir başka dr a göründük dr hiç düşünmeden iğneyi yazdı verdi.

Demem şuki her dr farklı düşünebiliyor.o yüzden ısrarla başka dr a git dedim.belki o 7 yumurtayı değerlendirebilir diye düşündüm.

Eşine ben de çok kızdım ama sen kızma sakin ol:))dr tarif ederken kendisi nerde imiş???herşeyi senin üzerine atıyor.tmm birşeyler biliyoruz diye kadın Doğum uzmanı olmadık ya

Canım ben hiçbir aşamada değilim askıya aldım kendimi seneye yaza kadar bi mucize bekliyoruz olmazsa o zaman ki ruh halime gore tedavi başlayabilirim
Şuan hiç içimden gelmiyor eşim seneye baslayalım diyor ben 2019 diyorum..bakalım nasipte ne varsa onu yasayacagız
İnşallah bu transfer inde yuzun guler cnm hayırlı haberler verirsin bize
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen öyle. Ben profum ya herşeyi bilmek zorundayım. Kadın reçeteye menogon 75 lik altına 225 yazmış. Özel hastanedeki hemşirenin eline verdim reçeteye baktı insan bilmezmi hadi hemşire anlamadı git doktora sor acilde yaptık bide ya. Allah kahretsin gerçekten. Sinirimden ağlayacam valla... Sabah ne kadar mutluydum şimdiki halime bak. Kocaya da ayrı kızdım doktordan çıkınca kıyameti kopardım birbirimize girdik. Keşke tüm bunlar sana yapılsaydı görürdüm o zaman dedim. Çocuk düşüncesinden soğuttun insanı dedim. Bilmek tükenmek bilmeyen anlamsız ısrarların beni çileden çıkarıyor diye bağırdım çağırdım arabada.. Çokmu aradım ben bunu bilmiyorumki
.benim cezamda bu sanırım canım. Sinirlerim alt üst oldu. Dairede o kadar adama laf geçiriyorum bir buna laf kar etmiyor. Nerdeyde kıbrısa gidecektik zor engel oldum.. Offf Offf

ablacığım iğnelerini neden sen kendin yapmıyorsun kendine?
ben bütün iğnelerimi göbekten kendim yapıyordum.
hiç de zorlanmadım.

çok yumurtası çıkanlarda opu işleminden sonra su toplayıp su tutuyor vücut bazen ablacığım. herkes de olacak diye bir şey yok ama. bende olmamıştı mesela.
Anladım gülüm sağol canım benim..
ablacığım iğnelerini neden sen kendin yapmıyorsun kendine?
ben bütün iğnelerimi göbekten kendim yapıyordum.
hiç de zorlanmadım.
İğnenin şırıngası yoktu. Birde ben hiç yapmadım. Menogon kalçadan bu kadar yaktıysa göbeği mahveder ya kuzum..

CNm sakin ol ben bile senin eşini tanıyorum sen kocanın huyunu bilmiyor musun? He de geç boşver.üzmeyin birbirinizi.bak ben bıraktım şu gün ilişki olsun bu gün olsun demiyorum geçen gün gelmiş bana diyor ki biz ne zaman başlayacağız çalışmalara diyor.dedim ben artık ilgilenmiyorum o mevzularla sen düşün dedim çıktım işin içinden.sen de at onun üstüne dr reçete mi yazdı sen anlasan da ben bunu anlamadım nasıl yapacaktık?de.o seni yönlendirsin bak bir yanlış olunca senin üstüne gelebiliyor mu? Cahile yat bir dahaki tüp denemesinde.dr ne dedi? Şimdi ne yapacağız? Bu ilacı nasıl içeceğiz? Bilsen de kendisine sor.biraz kendisi de sorumluluk alsın bakalım.

Anladım gülüm sağol canım benim..

İğnenin şırıngası yoktu. Birde ben hiç yapmadım. Menogon kalçadan bu kadar yaktıysa göbeği mahveder ya kuzum..

diyorum ya menogon hiç kullanmadım.
gonal f kullanırken iğnesine direkt 225 çekiyordum göbekten yapıyordum.
hiç acı sancı morluk da olmadım.
gerçi ben soğukkanlıyımdır canım da tatlı değil belki ondandır.

LeYLa_21 canim 7 yumurta ile ohss olmazsin
15 sonrasi yumurta sayisinda genelde pcos olanlarda cok yumurta oluyor ohss riski var
Opu dan sonra her sekilde bir miktar su topluyorsun ben ictigim suyu ve cikarttigim idrari kontrol ederim hep az idrara cikarim ama ohss olmadim hic şükür
Tup bebek cok zor bir surec ben defalarca ilac igne asilama tup tedavisi gordum bu son tedavide inan cesaret edemedim zor bir surec
Folikul sayin cok ama yumurta sayini bilmiyoruz ben olsam riski goze alir iliskiye girerdim tabi karar sizin

Ben de öyle yaptım hep, hatta unutuyorum ben, doktorları sen dinle dedim. 4 tüp merkezine gidip ön görüşme yaptık., ben de dinledim ama, onun dinleyip sorması , onun Da ilgilenip ciddiye almasını sağladı. Bişey olduğundada o kadar anlatıldı dinlemedin mi gibi safsaklamadı.

Esin cok degisik hakketen LeYLa_21 bi arkadasim vardi ikinci bebisi istiyorlardi olmadi bi turlu kocasi kusermis adet oldugunda mantiga bak. Sanki kadin tek basina hamile kaliyor boyle erkeklere soyle bir soru sormak isterdim ARKADASIM SEN SPERMINE NE KADAR BAKIYORSUN? DAR GIYIYORMUSUN? PAMUKLU CAMASIR KULLANMIYORMUSUN? SICAK BANYO YAPIYORMUSUN? BUNLARI YAPIYORSAN TAMAM O SPERM HOOOP GITTI
kadin kendi basina hamile kalmaz evet kendi tasir kendi dogurur ama isaret parmagimizdan sperm mi akiyor bizim? Kadına zorla tup yaptirma nedir ya nasıl sinirlendim. O doktoruna da sinirliyim kardesim 75 mi yapilmis cikar 4 doza geri kalani tamamla sabah 2 aksam 2 yaptir bitsin gitsin 7 yumurta 15 olacakmis ta yalana bak sen abcak cocuk kandırırsın gel kiz buraya götüreyim seni kendi doktoruma tup olmadan hamile kalirsin ban sen.

Anladım canım. Dur bakalım o zaman ne yapacak.. Doktor iğne yaptırırken hemşirenin yanında beni arayın teli hemşireye verin ben anlatırım dedi. Kadında korktu. Git gel yapıyoruz kaç saat yol.. Hayırlısı canım..
Ben gebe olursam inşh o zaman mutlaka öğrenmem lazım..

LeYLa_21 cnm sen druna merkezine guveniyorsan sıkıntı yok tüp bölümünde boyle aksilikler yaşayıp tedavisi iptal olanları okumustum yani olabiliyor..bu sürec zaten cok stresli eşinle birbirinize karsı ki özellikle de onun sana karşı cok daha hassas davranması gerekiyor.eşin gercekten haksız yere üste cıkıyor.evet zor bi durum yasadın ama soyle dusunup rahatla opudan sonra yumurtaları hiç döllenmediği için tedavisi iptal olan transfer e bile gidemeyen insanlar var.şimdilik kaybettiğin sadece zaman oldu onemli olansa sonunda kazandıgın..gec olsun güç olmasın

Edit bende druma merkeze cok güvendim ama bu işler guvenmekle olmuyormus malesef acı bir sekilde tecrübe ettim.kistten ameliyat olmamın tek sebebi tüp drum dur.transferden sonra sonuc için bile aramadılar işte o zaman anladım nereye düştüğümü bahçeci gibi alanında önemli bi merkezden bahsediyorum..

Son düzenleme:
Hayırlısı canım bakalım...
Canım ya güldürdün beni. Haklısın canım neyse bu ay böyle gitsin bakalım..
Aynen canım hayırlısı hakkımızda bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…