Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test de hiç silik birşeyler de mi Yok? Hamile olmanı gerçekten çok isterim.dediğin gibi hava değişimi de olabilir.bunu ancak kan testi ile kesinleştirebiliriz.

Test de hiç silik birşeyler de mi Yok? Hamile olmanı gerçekten çok isterim.dediğin gibi hava değişimi de olabilir.bunu ancak kan testi ile kesinleştirebiliriz.
Yok canm hiçbirşey yok silik bişeyi bırak hayalet bile yok dediğin gibi yarın ki ateşi görelim bir düşüş olmazsa kan vermeye giderim böyle bende stress oldum

Ates olcmeyecegim ben ya nefen her sabah moralim bozuluyor benim 36.3 ne ya

Bu ay yine bir terslik yasiyorum hadi hayirlisi. Bugun 12.gun ve opk testim inanilmaz silik. Oysa dunku daha koyuydu. Catlamaya kadar koyulasarak devam ederdi sonra pozitif olur ve siliklesirdi. Anlamadim bu ayki tersligi.

Bu ay yine bir terslik yasiyorum hadi hayirlisi. Bugun 12.gun ve opk testim inanilmaz silik. Oysa dunku daha koyuydu. Catlamaya kadar koyulasarak devam ederdi sonra pozitif olur ve siliklesirdi. Anlamadim bu ayki tersligi.

benimde bir kaç defa aynısı oldu koyulaşacağı yerde silinmeye başlayıp ertesi gün pik yaptı. Yapmaya devam et bakalım belli eder kendini 1-2 güne

benimde bir kaç defa aynısı oldu koyulaşacağı yerde silinmeye başlayıp ertesi gün pik yaptı. Yapmaya devam et bakalım belli eder kendini 1-2 güne
Abla seni bugün rüyamda gördüm valla ne alaka bilmiyorum ama kese de bebek vardı sen şükür filan yazıyordun.Nasıl bir rüya valla anlamadım :)

Abla seni bugün rüyamda gördüm valla ne alaka bilmiyorum ama kese de bebek vardı sen şükür filan yazıyordun.Nasıl bir rüya valla anlamadım :)

Ayy gerçekten mi kaç gündür dua ediyorum en azından bir rüya görsem de içim rahatlasa diye şok oldum şimdi İnşallah güzel kalbine doğanı yaşarım canımm benim

Ayy gerçekten mi kaç gündür dua ediyorum en azından bir rüya görsem de içim rahatlasa diye şok oldum şimdi İnşallah güzel kalbine doğanı yaşarım canımm benim
Valla abla ben de ne Alaka böyle bir şey gördüm bilmiyorum ama bebek kese de duruyordu sen şükür görüldü yazıyordun. Rüyalarım genelde çıkar :)

insallah canim. testler bitti
dun siparis etmistim. eger gelirse yarina yaparim. yoksa kaldi.

Kızlar benim aile hekiminin yaptığı kan sonucunda tsh yüksek çıkmış. Ne yapılıyor bu durumda neden yükselir ki hep normaldi bu zamana kadar?

birde demir depo boş galiba..

Takip ettirmen lazim onu her ay. Bir endokrinoloji uzmanina git canim. O baksin. Gecici tsh yukselmesi de olabilir ya da troid sorunu da olabilir. Doktor bakar ona.

Ben hasimatoyum. Yani tsh im bozuk. Troid bezim yavas calisiyor. O yizden her gebelikte tsh im artiyor. İlac dozum da artiyor. Normalde tsh in ilk 3ay 2.5, diger aylarda da 3un altinda olmasi istenen durum. O yuzden bir endokrin uzmanina gorun canim. Korkulacak bir durumda degilsin suan.

Digeri demir degil D vitamini. O eksik. Takviye alman lazim kesin. Doktor yonlendirir seni.

Sağol canım kardeşim gittiğim klinikte hemşire ona gönderdim sonuçları benim k. doğumcuya gösterecek o yönlendirir heralde

Sağol canım kardeşim gittiğim klinikte hemşire ona gönderdim sonuçları benim k. doğumcuya gösterecek o yönlendirir heralde
Aynen canim.
Benim kadin dogumcu ilk once d vitamini baktirdi bana gebelik dusundugum icin. Onemli demisti. Hatta 44 filandi deger dr sasirdi. %90 kadinda dusuktur demisti. Ama cok kolay onun yukselmesi. Hemen takviye ediliyor :)
Tsh icinde dahiliye uzmanina gonderirse gitme. İllaki endokrinoloji uzmani olsun. O da cok onemli cunku.

Ahh hem çalışıp hem bunları takip etmek ne zor yaa.. Öyle de bir işim var ki cenazeye bile izin alamıyorum düşün :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…