Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh hem çalışıp hem bunları takip etmek ne zor yaa.. Öyle de bir işim var ki cenazeye bile izin alamıyorum düşün :/
Sıkma kendini. Hepsi hallolur. Ben de ilk bebekte calisirken oyle bunaltiyorlardi.
Sen mutlu ve huzurlu ol. Kardesin de yardimciymis ne guzel. Darlama kendini :)

Sıkma kendini. Hepsi hallolur. Ben de ilk bebekte calisirken oyle bunaltiyorlardi.
Sen mutlu ve huzurlu ol. Kardesin de yardimciymis ne guzel. Darlama kendini :)

Aynen şans oldu :) gittiğim klinikte işe başladı hatta okula giderken yalvarırdı senden bir kan alayım abla diye vermezdim korkudan :)) cuma günü serum taktı yılların intikamını aldım sonunda diye diye

Ama senin ateş hep düşük CNm adet dönemi 35 küsürlere iniyor
Evet 35.7 ile adet goruyorum
Aslinda cok yoruldum canim bu ay nedense icimde olacak gibi bir his var aksam o his ya yine kalbi gec atarsa ya duzelmezse ya yine kurtaj olursam diye korkulara birakti yerini
Aslinda cesaretim yok bir yanim cok istiyor dun esimin kuzenine gittik 2 yasinda kizi var onunla oynarken saclarini yaparken ic gecirdim oyle guzeldi ki yumusacikti saclari benimde bir kizim olsa oyle oynasam onunla. Hepimize nasip eder insaallah Rabbim. Belki oyle bir evladim olacak ki diyorum herkes parmakla gosterecek ya bu SaskinAnne nin kizimi ne de hanim ne de guzel diyecekler Allahim sabrima gore mukafatimi verir insaallah 6 yilin sonunda

Canim eger onceden konmus bir tiroid rahatsizligin yok ise normal. Benim hep 1.5 cikar hamilelikte 3.5 cikti hatta kurtajdan sonra aylarca dusmedi
Endokrine git sen icin rahat olsun

şimdi önceki testlerime baktım da Aralıkta 2,33. Mayısta 1,93 çıkmış. Acaba grip olmak da etkiliyor mu? Kan aldıkları gün bayaa hastaydım hala da geçmedi gerçi..

Gebe olduğun için yükselebilir, dahiliye ya da endokrin uzmanına git mutlaka, ilaç başlaman gerekiyor, gebelerde tsh 2,5 altında olması gerek.

Sağol canım bakalım k.doğuma gönderdim şimdilik sonucu gelen habere göre hareket ederim.

Yazını okurken içim bir buruklaştı. Rabbim dualarını kabul etsin en kısa zamanda. Gönlündeki neyse onu nasip etsin inşallah

Olacak inşallah olacak vakti zamanı var.üzülme sen

Canim benim hamilelik oncesi hep düşüktü hamilelik ile yukseldi. Doktor hap baslatiyor ama kadin dogum degil. Dahiliye yada endokrin takip edecek. Her ay kan tahlili ile dozunu ayarlar. Ihmal etme doktor zaten anlatir onemli 2.5 alti olmasi. Ilacla hemen duzeliyor.

Vesoncuğumm aslında sana selam vermeye gelmiştim buraya :)
Sonra oğluş huysuzlandı filan uyudu şimdi.
İyiyiz çok şükür 9,5 aylık oldu teyzesi.
Sen nasılsın kuzucuk nasıl?
Oy oy Maşallah sizebiz de iyiyiz çok şükür .kız da büyüyor :) bu sene ilkokula göndersek mi göndermesek mi eşimle fikirlerimiz ayrı düştü.seneye gönderelim diyorum daha 5,5 yaşında

Oy oy Maşallah sizebiz de iyiyiz çok şükür .kız da büyüyor :) bu sene ilkokula göndersek mi göndermesek mi eşimle fikirlerimiz ayrı düştü.seneye gönderelim diyorum daha 5,5 yaşında
Ayy maşallah okullu olacak desene.
Bence iyi yapmışsınız benim annem babam da ilkokul öğretmeni, erken başlamak iyi değil diyorlardı.

Ayy maşallah okullu olacak desene.
Bence iyi yapmışsınız benim annem babam da ilkokul öğretmeni, erken başlamak iyi değil diyorlardı.
Hala tartışmalarımız bitmedi.eşim gönderme konusunda ısrarcı.kınuyu açıp aklına getirmek istemiyorum sessiz sessiz kayıtların bitmesini bekliyorum

kendimi bu aya endekslemiştim..hayaller yarım kaldı...sen nasılsın canım...bebişi gördünmü?sıkıntı varmı?

İnşallah bir daha ki ay her şey güzel olacak canım. Hayırlara vesile olsun bu aksilik inşallah. Biz daha bebişi göremedik kese 14,4mm olmuş yolk sac da var ama kendisi yok henüz. Ctesiyi bekliyorum kuzum inşallah bir aksilik olmaz ama stres hat safhada :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…