Sıkma kendini. Hepsi hallolur. Ben de ilk bebekte calisirken oyle bunaltiyorlardi.Ahh hem çalışıp hem bunları takip etmek ne zor yaa.. Öyle de bir işim var ki cenazeye bile izin alamıyorum düşün :/
Sıkma kendini. Hepsi hallolur. Ben de ilk bebekte calisirken oyle bunaltiyorlardi.
Sen mutlu ve huzurlu ol. Kardesin de yardimciymis ne guzel. Darlama kendini :)
Hayin kardesAynen şans oldu :) gittiğim klinikte işe başladı hatta okula giderken yalvarırdı senden bir kan alayım abla diye vermezdim korkudan :)) cuma günü serum taktı yılların intikamını aldım sonunda diye diye
Evet 35.7 ile adet goruyorumAma senin ateş hep düşük CNm adet dönemi 35 küsürlere iniyor
Canim eger onceden konmus bir tiroid rahatsizligin yok ise normal. Benim hep 1.5 cikar hamilelikte 3.5 cikti hatta kurtajdan sonra aylarca dusmediKızlar benim aile hekiminin yaptığı kan sonucunda tsh yüksek çıkmış. Ne yapılıyor bu durumda neden yükselir ki hep normaldi bu zamana kadar?
Eki Görüntüle 2043081
birde demir depo boş galiba..
Eki Görüntüle 2043082
Gebe olduğun için yükselebilir, dahiliye ya da endokrin uzmanına git mutlaka, ilaç başlaman gerekiyor, gebelerde tsh 2,5 altında olması gerek.Kızlar benim aile hekiminin yaptığı kan sonucunda tsh yüksek çıkmış. Ne yapılıyor bu durumda neden yükselir ki hep normaldi bu zamana kadar?
Eki Görüntüle 2043081
Eki Görüntüle 2043082
Canim eger onceden konmus bir tiroid rahatsizligin yok ise normal. Benim hep 1.5 cikar hamilelikte 3.5 cikti hatta kurtajdan sonra aylarca dusmedi
Endokrine git sen icin rahat olsun
Gebe olduğun için yükselebilir, dahiliye ya da endokrin uzmanına git mutlaka, ilaç başlaman gerekiyor, gebelerde tsh 2,5 altında olması gerek.
Yazını okurken içim bir buruklaştıEvet 35.7 ile adet goruyorum
Aslinda cok yoruldum canim bu ay nedense icimde olacak gibi bir his var aksam o his ya yine kalbi gec atarsa ya duzelmezse ya yine kurtaj olursam diye korkulara birakti yerini
Aslinda cesaretim yok bir yanim cok istiyor dun esimin kuzenine gittik 2 yasinda kizi var onunla oynarken saclarini yaparken ic gecirdim oyle guzeldi ki yumusacikti saclari benimde bir kizim olsa oyle oynasam onunla. Hepimize nasip eder insaallah Rabbim. Belki oyle bir evladim olacak ki diyorum herkes parmakla gosterecek ya bu SaskinAnne nin kizimi ne de hanim ne de guzel diyecekler Allahim sabrima gore mukafatimi verir insaallah 6 yilin sonunda
Olacak inşallah olacak vakti zamanı var.üzülme senEvet 35.7 ile adet goruyorum
Aslinda cok yoruldum canim bu ay nedense icimde olacak gibi bir his var aksam o his ya yine kalbi gec atarsa ya duzelmezse ya yine kurtaj olursam diye korkulara birakti yerini
Aslinda cesaretim yok bir yanim cok istiyor dun esimin kuzenine gittik 2 yasinda kizi var onunla oynarken saclarini yaparken ic gecirdim oyle guzeldi ki yumusacikti saclari benimde bir kizim olsa oyle oynasam onunla. Hepimize nasip eder insaallah Rabbim. Belki oyle bir evladim olacak ki diyorum herkes parmakla gosterecek ya bu SaskinAnne nin kizimi ne de hanim ne de guzel diyecekler Allahim sabrima gore mukafatimi verir insaallah 6 yilin sonunda
Slm CNm nasılsın? Bebiş nasıl ne kadar oldu?Gebe olduğun için yükselebilir, dahiliye ya da endokrin uzmanına git mutlaka, ilaç başlaman gerekiyor, gebelerde tsh 2,5 altında olması gerek.
Kızlar benim aile hekiminin yaptığı kan sonucunda tsh yüksek çıkmış. Ne yapılıyor bu durumda neden yükselir ki hep normaldi bu zamana kadar?
Eki Görüntüle 2043081
Eki Görüntüle 2043082
Vesoncuğumm aslında sana selam vermeye gelmiştim buraya :)Slm CNm nasılsın? Bebiş nasıl ne kadar oldu?
Oy oy Maşallah sizeVesoncuğumm aslında sana selam vermeye gelmiştim buraya :)
Sonra oğluş huysuzlandı filan uyudu şimdi.
İyiyiz çok şükür 9,5 aylık oldu teyzesi.
Sen nasılsın kuzucuk nasıl?
Ayy maşallah okullu olacak desene.Oy oy Maşallah sizebiz de iyiyiz çok şükür .kız da büyüyor :) bu sene ilkokula göndersek mi göndermesek mi eşimle fikirlerimiz ayrı düştü.seneye gönderelim diyorum daha 5,5 yaşında
Hala tartışmalarımız bitmedi.eşim gönderme konusunda ısrarcı.kınuyu açıp aklına getirmek istemiyorum sessiz sessiz kayıtların bitmesini bekliyorumAyy maşallah okullu olacak desene.
Bence iyi yapmışsınız benim annem babam da ilkokul öğretmeni, erken başlamak iyi değil diyorlardı.
zaman geçmiyor sanki ya...yerinde durmuş
kendimi bu aya endekslemiştim..hayaller yarım kaldı...sen nasılsın canım...bebişi gördünmü?sıkıntı varmı?Aynen bende öyle hissediyorum Leyla yaa
kendimi bu aya endekslemiştim..hayaller yarım kaldı...sen nasılsın canım...bebişi gördünmü?sıkıntı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?