- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Arslanım hoş gelmiş,sana da geçmiş olsun canım.Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinSagolun kizlar her sey için!
Oglumuza kavustuk sabah 09.09 da dunyaya geldi:) şükür iyiyiz. Biraz daha kendime gelince detayli yazarim insaAllah
Bir sosyal medya düşmanı daha.valla bizim kozalakta aynı.köydeki Emine teyzenin bile face te inek sağarken fotoğrafı var,benim hala bir facem bilem yokkızzzz meraktan çatladık ya :) bnm adam yazdığımı hiç bilmiyo bilse kıyameti kopartır hiç sevmez böyle sosyal medya işlerini :) Allah tan sağlıklıymışsınız maşallah
Bir sosyal medya düşmanı daha.valla bizim kozalakta aynı.köydeki Emine teyzenin bile face te inek sağarken fotoğrafı var,benim hala bir facem bilem yok
Bi çatlamadı şu yumurta!agnucostanı bıraktım hemen gecikti.
Benimde catlamissa eger 36.gun falan çatladı inşallah bağlamıştır güzel değerlendirdim çünkü:)Pcos varmis zaten. Ya ben Gecen ay öldüm bittim 15 gun akinti geldi tam tarih hatirlamiyorum ama adetim gecti dedigim tarihte çatladı 21.gun ve 28.gun progesteron testim 0.1 cıktı cok moralim bozuktuDil-i bitab unda öyle bence
Telden sildim ama geçmişten bulursam atayımTestin fotografini atarmisin tekrar
Canim benim gecen ay 15 gun falan geldi o akinti ama yumurtam 34.gunmuydu 37 miydi neydi o zaman catladi
ışte bu ikisi sıvı alımına dikkat ederek ama bi kaç saat farklı aralıkla yaptım bundan sonraki iki gün çok aşırı silik çıktı t çizgisi sonrada yapmadım artikEki Görüntüle 2038669 Eki Görüntüle 2038670 testlerimi yorumlar misiniz ilk defa bu kadar koyu çıkıyor inofolic kullanmaya basladim ve dun su gibi şeffaf upuzun bi akıntı geldi
Amin ecmain hayırlısı ile aynen düzensizliğim kullanma kilo saç dökülmesi hepsi var ates 35 6 357 35 7 358 bugün 35 9 bklm yarın nolucak?o kadar cok istiyorumki burdaki isteyen herkesin bebegi hemen olsun diye. olumsuz bisi yazip uzmek istemiyorum.
2012 den beri ates ve ovulasyon testleriyle ilgileniyorum. pcos lu cok arkadasta gordum. hem ates gidisatin hem testlerin pcos un bariz belirtisi. pcos lu bir arkadasim cocuk istesiginde dogum kontrol ilaci kullandi ve gebe kaldi hemen. ayni sekilde ikinci cocuguna da gebe kaldi ve dogurdu. tedaviler hakkinda cok bilgim yok. insallahhhh biran evvel gelsin benegin.
Ama bunlar çok silik eşit koyuluk olmalıışte bu ikisi sıvı alımına dikkat ederek ama bi kaç saat farklı aralıkla yaptım bundan sonraki iki gün çok aşırı silik çıktı t çizgisi sonrada yapmadım artik
Kuzucum bunlar negatif bak benimkini yollayimışte bu ikisi sıvı alımına dikkat ederek ama bi kaç saat farklı aralıkla yaptım bundan sonraki iki gün çok aşırı silik çıktı t çizgisi sonrada yapmadım artik
Eczaneye gitmeye üşendimNeden bıraktın ki
Eczaneye gitmeye üşendimsanırım biraz da sıkıldım bu işten.
CNM senin bir sonraki kontrolün tam olarak hangi gün?Onu bebek için düşünme hormonları düzene sokuyor adet semptomlarını önlüyor olarak kullan bence canım. Bu zamana kadar kullandığım ve fayda gördüğüm tek şeydi benim.
CNM senin bir sonraki kontrolün tam olarak hangi gün?
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsinAslında 2 hafta sonra ama sen dayanamazsın haftaya ctesi gel dedi canım. Ctesi Saat 12:30 a randevu aldım bende
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin
Allah yardimcin olsun canimİnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?