Benimde esimin cok yakin bi arkadasinin esinin hamileligini bayramda ogrendim ekimde dogumu varmis ben nazar ederim diye soylemiyorlar bana aman cokta lazim. Sakin bana hediye alalim gormeye gidelim falan deme asla gitmem dedim bende
Çok küçük daha ya bence iyi yapmışsın :)Hala tartışmalarımız bitmedi.eşim gönderme konusunda ısrarcı.kınuyu açıp aklına getirmek istemiyorum sessiz sessiz kayıtların bitmesini bekliyorum
doğunca bende asla aramayacam...9 ay boyunca nasıl insan saklar ya aklım almıyor...bu insanlar ne biçim insan bilmiyorum..bayramda hanfendi abisini aradı konuştu o kadar ben hamileyim demedi ya...ben çocukla ilgileniyordum beni istemiş tele bilmiyorum benle konuşsa söylermiydi..asla hayırlı olsun demeyecem çok tepem attı yani...istersen 10 tane doğur bana ne yani hayret ya...insanlar varya art niyetli olmuş canım ya...ben öyle düşünüyorum artık...akraba değil akrep...Benimde esimin cok yakin bi arkadasinin esinin hamileligini bayramda ogrendim ekimde dogumu varmis ben nazar ederim diye soylemiyorlar bana aman cokta lazim. Sakin bana hediye alalim gormeye gidelim falan deme asla gitmem dedim bende
doğunca bende asla aramayacam...9 ay boyunca nasıl insan saklar ya aklım almıyor...bu insanlar ne biçim insan bilmiyorum..bayramda hanfendi abisini aradı konuştu o kadar ben hamileyim demedi ya...ben çocukla ilgileniyordum beni istemiş tele bilmiyorum benle konuşsa söylermiydi..asla hayırlı olsun demeyecem çok tepem attı yani...istersen 10 tane doğur bana ne yani hayret ya...insanlar varya art niyetli olmuş canım ya...ben öyle düşünüyorum artık...akraba değil akrep...
Kizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya
Evet CNm ben de öyle düşünüyorum şimdi çok ezilir herkes daha büyük gönderiyor içlerimde en küçüğü benim kız olacak düşünsene.Leylacim. Gorumcene yuh diyorum. Baska bisi demiyorum. Kisi kendin bilir işi diye bir laf vardir. Demek ki kendisi haset insan ki soylememis. Sacmalamis. Hadi ilk 3 ay dusuk riski vs diye kimseye soylemese anlarim. Ama bu sacmalik.
Saskinanne. Bence dogrusunuz. Aramayin bosverin o doguracak kadini. 9 ay gecsin, arar hayirli olsun dersiniz.
Veson canim. Bence de erken. Gonderme sen kizi daha. Seneye daha guzel olur yasi.
Evet dr a görünmekte fayda var çok gecikmiş49.gun pzt gidicem
Sanirim normal olsa benim de oyle olurdu.Masallah. Hersey yolunda ve guzel gitsin insallah. Saglikla kavusun
Benim oglumda kanaldaydi. Hatta 1cm acilma ve nst de sancilar vardi. Ama ben hic hissetmedim :) hatta doguma gidecegimden birkac gun once cam kapi vs silip temizlemisim...
Amin canim insallah.Evet CNm ben de öyle düşünüyorum şimdi çok ezilir herkes daha büyük gönderiyor içlerimde en küçüğü benim kız olacak düşünsene.
passionete CNm Kaan bebek sağlıcakla gelsin inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun
Hadi hayırlısı inşallah.sen yine de değerlendir ovu günlerini.bu yumurtadan adam olmaz deyip göndermişti bir arkadaşı dr kız o ay hamile kalmıştıSelam kızlar şimdi doktordan geldim ekimde aşılama yapacağızkistim gitmiş mantarim gecmis bugün 13.gunum dedm ama hiç yumurtan oluşmamış dedi çok yumurtan var ama gelişen yok dedi
Pcos görünümü var dedi fsh falan iyi dedi
Inofolic kombi tozu sorsun kullanabilirsin dedi kullanıcam bakalım bu ay adetim geçicek sanirim
Canim ben de normal degildim :)Sanirim normal olsa benim de oyle olurdu.
Amin canim insallah.
Evet canım. Bu kadarınada pes valla. Ben hamile kalınca hiç o tarafa söylemeyecem. Gıcık oldum. Eşimide tembihledim. Söylersen bozuşuruz dedim. Ben düşük yaptığımda beni ilk arayıp teselli eden insandı. Ben en çok kaynanama kızıyorum. Söylemesi gerekirdi. Laf açılırsa ona lafları sokuşturcam. İllaki yanyana gelinir dimi ama. Yanına bırakmam yani :)Leylacim. Gorumcene yuh diyorum. Baska bisi demiyorum. Kisi kendin bilir işi diye bir laf vardir. Demek ki kendisi haset insan ki soylememis. Sacmalamis. Hadi ilk 3 ay dusuk riski vs diye kimseye soylemese anlarim. Ama bu sacmalik.
Saskinanne. Bence dogrusunuz. Aramayin bosverin o doguracak kadini. 9 ay gecsin, arar hayirli olsun dersiniz.
Veson canim. Bence de erken. Gonderme sen kizi daha. Seneye daha guzel olur yasi.
Kizi deme dediyse kayinvaliden nasil desin canim. Bosuna dis bileme derim. Gorumceye de mesafen olur.Evet canım. Bu kadarınada pes valla. Ben hamile kalınca hiç o tarafa söylemeyecem. Gıcık oldum. Eşimide tembihledim. Söylersen bozuşuruz dedim. Ben düşük yaptığımda beni ilk arayıp teselli eden insandı. Ben en çok kaynanama kızıyorum. Söylemesi gerekirdi. Laf açılırsa ona lafları sokuşturcam. İllaki yanyana gelinir dimi ama. Yanına bırakmam yani :)
Kim kime ne dedi hiç bilmiyorum ama yaptıkları hazmedilemez. Koydum zaten mesafemi canım..Kizi deme dediyse kayinvaliden nasil desin canim. Bosuna dis bileme derim. Gorumceye de mesafen olur.
Ekim ayı hep beraber hamiş olalım inşallah canım..Selam kızlar şimdi doktordan geldim ekimde aşılama yapacağızkistim gitmiş mantarim gecmis bugün 13.gunum dedm ama hiç yumurtan oluşmamış dedi çok yumurtan var ama gelişen yok dedi
Inofolic kombi tozu sorsun kullanabilirsin dedi kullanıcam bakalım bu ay adetim geçicek sanirim
Cnm bu ay yumurtan yoksa, diğer ay aşılama olacaksa , belli ki ilaç kullanacaksın yumurtan geliştirici,neden inofolic kullanıyorsun? Sana tavsiyem ; hormon düzenleyici çaylar içmen , bir pko lu olarak ...ki çaylar 1 ay etkili.Selam kızlar şimdi doktordan geldim ekimde aşılama yapacağızkistim gitmiş mantarim gecmis bugün 13.gunum dedm ama hiç yumurtan oluşmamış dedi çok yumurtan var ama gelişen yok dedi
Değerlendireceğim ins canimHadi hayırlısı inşallah.sen yine de değerlendir ovu günlerini.bu yumurtadan adam olmaz deyip göndermişti bir arkadaşı dr kız o ay hamile kalmıştı
Amin ins leylacim dualarım da herkes rabbim kabul etsinEkim ayı hep beraber hamiş olalım inşallah canım..
Hiç bilmiyorum ne çayı içmeliyim canm incir kürü yapmaya basladimCnm bu ay yumurtan yoksa, diğer ay aşılama olacaksa , belli ki ilaç kullanacaksın yumurtan geliştirici,neden inofolic kullanıyorsun? Sana tavsiyem ; hormon düzenleyici çaylar içmen , bir pko lu olarak ...ki çaylar 1 ay etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?