- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Hiç bilmiyorum ne çayı içmeliyim canm incir kürü yapmaya basladim[/QUOTE ] incir kürü De yumurta geliştirici ama. Bence hiç etkileme, uzatma.adetin gelsin de Bi an önce. Aşılama için hazırlık yap. Çünkü ben de sen gibi gittiğimde 12.gün gittiğim zaman da oluyordu yumurtan falan Yok diyordu. ben aslanpençesi+çobançantası+civanpençesi üçünü kullandım, sabah aç karnına
Bende bendeEkim ayı hep beraber hamiş olalım inşallah canım..
saol canım amin inş basladım artık esimde baya ısrarcı gelişmiyor yumurtam geliştirici etkisi olsun die düşünüyorum nasip allahdan hayırlısıTgbptn şimdiden hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inş
İnofolic benim tüp drum tedaviden once vermişti yumurta kalitesini artırıyor diye üstelik pko yok bende ozellikle pkolular kullanıyor biliyorsun..
İncir kürü ben olsam yapmazdım zaten pko var diyosun yumurta sayısını artırıyor diye biliyorum fazla yum olup kiste donusebilir
Bu ay etkisi olmasa bile diğer aya etki edebilir madem tedavi olacaksın vitamin takviyesi öneririm sana
Karar senin hakkında hayırlısı olsun
Evet 1 er tutam sadece. Çünkü tarifte 1 gr diyor. Kaynamaya başlayınca 2 dk kaynatıp kapatıyorsun .5 dk dinleniyor. İlk zaman acı geliyor, bal atıp içebilirsin.tamam canım bunları karıstırıp mı içiyorsun H Hayalimi_yasarken
İnciri bende önermiyorum, prolaktin düşmanı. Bir yerden yapıp , bir yerden yıkma.saol canım amin inş basladım artık esimde baya ısrarcı gelişmiyor yumurtam geliştirici etkisi olsun die düşünüyorum nasip allahdan hayırlısı
Hoşgelsin Kaan,sağlıkla sihatle gelsin annesineKizlar doktordan geldim simdi bizim oglan aceleci cikti. Nst de sanci falan cikmadi ama bebegim kanala girmiş. Doktor sanci hissetmen lazim bunun seni zorlamis olmasi lazim dedi ama bende bisey olmadi. Kanala girdigi icin 20 eylulden 18 eylule cekildi kesinleşti tarihimiz. Cok heyecan yaptim tabi bir o kadar da stres var. Dogum yakin oldugu icin son 1 haftayi kizkardesimde gecircem. Eşim haftasonu gelicek. Tabi evimden ayri olmak, esimden ayri olmak falan stres basti beni. En son ayin 6sinda 3000 kilo demisti doktor farkli cihazda. Simdi burda 2850 cikti. Son 1 haftamiz kavusmaya
Selam kızçelerrrrrr.sonunda çatlattım galiba yumurtayı.agnucastonu Yen'i aldım.bi 10gündür ara vermiştim.şimdi tekrar başlasam olur mu sizce?
istersen bekle cnm. insallah olmaz ama olursa regl de baslarsin.Selam kızçelerrrrrr.sonunda çatlattım galiba yumurtayı.agnucastonu Yen'i aldım.bi 10gündür ara vermiştim.şimdi tekrar başlasam olur mu sizce?
Saolasin canimEvet 1 er tutam sadece. Çünkü tarifte 1 gr diyor. Kaynamaya başlayınca 2 dk kaynatıp kapatıyorsun .5 dk dinleniyor. İlk zaman acı geliyor, bal atıp içebilirsin.
Bende öyle biliyorum ama bi arkadaş burdan 70lerde prolaktin i varmış incir kuru ile yumurtası gelismis benimde azcık yüksek ama denicem yine de adet olursam tabiİnciri bende önermiyorum, prolaktin düşmanı. Bir yerden yapıp , bir yerden yıkma.
Önceki gün yapmış mıydın?Ateşim 35.6 'dan di di diit diye diye 0.1 0.1 36.1 oldu sizce neler oluyor içimdeefikri olan var mi ovulasyon testi yaptım dün silik çıktı negatif yani yine
iyi cesaret:))Bende öyle biliyorum ama bi arkadaş burdan 70lerde prolaktin i varmış incir kuru ile yumurtası gelismis benimde azcık yüksek ama denicem yine de adet olursam tabi
Belli bir günü yok canım ama yumu çatlattıysan bekle istersen.
Bu ay son denemem olacak.ocağa kadar mola vericez.o arada kullansam mı?yoksa bikaç ay agnucastona da ara vereyim mi?istersen bekle cnm. insallah olmaz ama olursa regl de baslarsin.
Bu ay son denemem olacak.ocağa kadar mola vericez.o arada kullansam mı?yoksa bikaç ay agnucastona da ara vereyim mi?
Yok sadece dün yaptım bugün de yapmadımÖnceki gün yapmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?