Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgbptn şimdiden hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inş
İnofolic benim tüp drum tedaviden once vermişti yumurta kalitesini artırıyor diye üstelik pko yok bende ozellikle pkolular kullanıyor biliyorsun..
İncir kürü ben olsam yapmazdım zaten pko var diyosun yumurta sayısını artırıyor diye biliyorum fazla yum olup kiste donusebilir
Bu ay etkisi olmasa bile diğer aya etki edebilir madem tedavi olacaksın vitamin takviyesi öneririm sana
Karar senin hakkında hayırlısı olsun

saol canım amin inş basladım artık esimde baya ısrarcı gelişmiyor yumurtam geliştirici etkisi olsun die düşünüyorum nasip allahdan hayırlısı

Hoşgelsin Kaan,sağlıkla sihatle gelsin annesine

opk testlerim bitmisti. siparis bugun sabah geldi sasirdim
test negatif ama daha koyu Allahtan. bakalim ben henuz catlatamadim. esime de gorev denk geldi. ankara disinda olacak. sanirim tam da yum gunlerinde ;(

Ateşim 35.6 'dan di di diit diye diye 0.1 0.1 36.1 oldu sizce neler oluyor içimdee fikri olan var mi ovulasyon testi yaptım dün silik çıktı negatif yani yine

İnciri bende önermiyorum, prolaktin düşmanı. Bir yerden yapıp , bir yerden yıkma.
Bende öyle biliyorum ama bi arkadaş burdan 70lerde prolaktin i varmış incir kuru ile yumurtası gelismis benimde azcık yüksek ama denicem yine de adet olursam tabi

Bu ay son denemem olacak.ocağa kadar mola vericez.o arada kullansam mı?yoksa bikaç ay agnucastona da ara vereyim mi?

Canım bu ay inşallah gelir bebişin ama olurda regl gelirse ara verdiğin sürece kullan agnucastonu.. hem hormonlarını düzenler hem adet semptomlarını ortadan kaldırır Ocak ayına kadar da seni hazırlamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…