- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
iyi cesaret:))
daimi prolaktin hastası olarak,:)) bana sadece incirin şu faydası oldu. Prolaktini 120 ye çıkartıp doktorun mr istemesine, böylece beynimde adenom olduğunu öğrendim:) 80 olduğunda bile umursamamışlardı , Bi limit var, bu hormon oynak bir hormon diğer ay düşer kim bilir deyip göndermişlerdi. Ben de o na nazaran rahattım:)Benim sınırın bi kaç değer üstündeydi ilk ikincide normal çıktı bide arkadas 70 ken bile yapmış yararini o yüzden bu cesaret :))
Bence kullan cnm. Hormonlarin duzenlenir.Bu ay son denemem olacak.ocağa kadar mola vericez.o arada kullansam mı?yoksa bikaç ay agnucastona da ara vereyim mi?
Kız ne düzgün bir ateş tablon var ne de ovu testlerin düzenli yapılmamış.çalışma var mı bari belki çatlattın yumurtayı sonundaYok sadece dün yaptım bugün de yapmadım
akşam degerlendirecegim tatlımKhaleesi21 ateşe bak senn
Tgbptn bugünü kaçırma tatlımm İnşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bu ay bebişinn
Benim öyle bir şansım yok...eşim hala inat ediyorakşam degerlendirecegim tatlım
nasılsın kuzum?bize hiç laf atmıyorsun bu ara senKhaleesi21 ateşe bak senn
Tgbptn bugünü kaçırma tatlımm İnşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bu ay bebişinn
nasılsın kuzum?bize hiç laf atmıyorsun bu ara senbebişte iyidir inşallah..
aaaa olurmu hiç canım öyle şey...ben bazen yorum yazmaya zaman bulamıyorum...evdede telden giriyorum..akşam giremedim..batarya şişmiş.yenisini sipariş etmiştik.o geldi eşim onu takıyorum diye saatlerce uğraştı.stres yapma hiç..inşallah herşey yolunda gidecek..bebişide strese sokma karnında canım...dualarım seninle ve bebişinle...fazlada araştırma yapma..insan okudukça gerilip stres yapıyor...tevekkül ve dua canım...rahat olmaya çalış..keyfini çıkar...Stresliyim Leylacım yaa şu hafta sonu gelse diye saat hesabı yapıyorum resmen
Aslında yazdıklarımı görmediğinizi düşünmeye başlamıştım bende ama şimdi Tuğba cevap verince sorun olmadığını anladım :)) Araya kaynıyor bazenGerçi benimde bu aralar odak noktam kalp atışı ve hafta hesabı olunca daha çok araştırmaya yöneldim kafam dağınık..
CNm progestan kullanıyor musunStresliyim Leylacım yaa şu hafta sonu gelse diye saat hesabı yapıyorum resmen
Aslında yazdıklarımı görmediğinizi düşünmeye başlamıştım bende ama şimdi Tuğba cevap verince sorun olmadığını anladım :)) Araya kaynıyor bazenGerçi benimde bu aralar odak noktam kalp atışı ve hafta hesabı olunca daha çok araştırmaya yöneldim kafam dağınık..
CNm progestan kullanıyor musun
aaaa olurmu hiç canım öyle şey...ben bazen yorum yazmaya zaman bulamıyorum...evdede telden giriyorum..akşam giremedim..batarya şişmiş.yenisini sipariş etmiştik.o geldi eşim onu takıyorum diye saatlerce uğraştı.stres yapma hiç..inşallah herşey yolunda gidecek..bebişide strese sokma karnında canım...dualarım seninle ve bebişinle...fazlada araştırma yapma..insan okudukça gerilip stres yapıyor...tevekkül ve dua canım...rahat olmaya çalış..keyfini çıkar...
Overlokcu makinesi ayaginiza geldi hanimlarrrr :)
Bakiniz zigzag cizen atesime :))))
Kizzz sende mi overlokcuydun yoksa :))))) dur bi bakiimBenim tabloma benzemiş :))
Kizzz sende mi overlokcuydun yoksa :))))) dur bi bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?