Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş değerleri net bir yorum yapmak için yetersiz CNm.sanırım bugünü deneme amaçlı girdin çizgiyi çekti .çizgi doğru yerde olabilir sma bından sonraki ateş değerleri bunu gösterir
Bi kaç gün önce girdim önceki tüm değerlerimi floya kaydetmiştir ordan girdim floda 8ine çekti cizgiyi

Ben De ilişki sonrası akıntı ile ovu akıntısını hep karıştırıtım
Ilişki sonrasi gelen sarı oluyor genelde ama 8inde gelen nasıldı unuttum o gün öyle girmisim bugünde gece çamaşırım islanmisti sonra lavaboda hem sari hem beyaz geldi ilişki akıntısı olsa gündüz de gelirdi benim gündüz bişey yoktu çünkü ilişki gündüz oldu biraz geldi sonra kesildi

Bugünkü ateşi de girdim ama FF eklememis neden ki 36.0 bugün de

Ateş değerleri net bir yorum yapmak için yetersiz CNm.sanırım bugünü deneme amaçlı girdin çizgiyi çekti .çizgi doğru yerde olabilir sma bından sonraki ateş değerleri bunu gösterir
CNm İnan ne diyeceğimi bilmiyorum.senin bile kafan karışmış

Dil-i bitab incir kürü yapacak olan sen misin Sakın yapma bilen bilir belki hatırlarlar geçen sene ben yaptım yumurtlama gününden 3 gün sonra falan da herhalde kanamam başladı ara kanama oldu düzenim birkaç ay bozuldu Sakın yapma

Veson canım benim de yumurtlama cumartesi oldu pardon cuma gecesi oldu ben de cuma günü progesteron tahlili yaptırmaya karar verdim östrojen de baktıracağım ama düşük çıkarsa çünkü geçen ay iki defa yaptırdım 0.1 çıktı o yüzden biraz korkuyorum yumurtlama Olmadıysa diye ama bir yandan da diyorum geçen ay yaptırdıktan sonra yumurtlamam olmuştu Bu ay hissettim yumurtayı zaten testi pozitif çıkmıştı yaptırayım değil mi

Evet CNm dpo7 de yaptırabilirsin bu ay ateş ovu testi ve ovu sancısı hep yum çatladı diyor

İnş sonu güzel olur canım

Khaleesi21 ve @Tugbanusta bu ay sizden güzel haber gelsin öbür ayda benden inşallah kızlar...
Valla canım hiç umudum yok bu ay.içime hiç doğmuyor.son deneme diye midir nedir nasılsa olmayacak modundayım.inş gelecek aya sen umud olursun .
Çok zor yerden sormuşsun Hocam.soruyu boş bırakıyorum.
Ancak kafanın karışmaması için 3 e 5 e bakma,yap mikmiki kafan rahat eder.

Saol canim. Esum grip oldu. Tovbe yanasmaz artik...

Saol canim. Esum grip oldu. Tovbe yanasmaz artik...
Ne kadar da nazlılar yarabbim.bizimki de hasta dün mikmik olması lazımdı,olamadı tabi.o kadar da ağır hasta falan değil halbuki.sanki onun mikmikine çok meraklıyım gibi davranmasına uyuz oluyorum ben.hıh!!!

Ne kadar da nazlılar yarabbim.bizimki de hasta dün mikmik olması lazımdı,olamadı tabi.o kadar da ağır hasta falan değil halbuki.sanki onun mikmikine çok meraklıyım gibi davranmasına uyuz oluyorum ben.hıh!!!
Al benden de o kadar. Sanki cocuk tek basina olan birseymis gibi davraniyorlar. Tam da onemli zamanlarda hep bahanesi oluyor. Ben daha yeni duzeldim. Bu zamana kadar ben hasta degildim sanki (bebek calisma zamaninda yani)...

Kızlar ben Levotiron 25lik başladım. 1 hafta günde 1, diğer hafta 2 tane içecekmişim. 1 ay sonra tekrar kan vericem. Birde siz bu dvit3 leri nasıl içtiniz? Çok kötü midem almıyor sabah sabah

Kızlar ben Levotiron 25lik başladım. 1 hafta günde 1, diğer hafta 2 tane içecekmişim. 1 ay sonra tekrar kan vericem. Birde siz bu dvit3 leri nasıl içtiniz? Çok kötü midem almıyor sabah sabah
sifa olsun canim. d vit ben icmedim. ampul kirip iciyordum. o yuzden fikir veremeyecegim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…