Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yazik ki o arkadasin kendi yasadigini sana gereksiz sekilde yansitmis. Canim benim, ilk zamanlar 3 hafta bile geriden gelisler olacak. Doktorun sana guzel dediyse bitmistir olay. Olumsuzluklara kapat kulaklarii be bgitme o kisiye su aralar. Bulantim var, iyi degilim vs vs uydur. Cok yanlis yapmis sana cok.

Diyeceksin ki acisi var bilemedi. Hayir oyle degil olay. Bak sana ben birebir yasadigimi anlatayim. En. Yakin arkadasimla ikimiz de hamileydik. Benim ilk bebegim ve kanamam var surekli. Onunda ikinci bebegi ve kanama alanindan dolayi surekli kanamasi ve erken dogum riski var. Ben 8 haftaligim o 6 aylik gebe. Ve ben dusuk yaptim, sabahini aradi iyiyim gecmis olsun dedi. "Sakin uzulme, Allah seni de bebegini de koruyacak, en cok sana dua ettim, hersey yolunda gidecek" dedim ki kurtajdan cikali birkav saat olmustu. Megersem o da benim yattigum hastanede yatisa alinmis erken dogum riski diye ve bana tek birsey soylememis uzulmeyim diye... Ben de ona olumsuz konusmadim. Uzuntum var diye 10 gun benden saklamis. Hastaneye kontrole gidince esini gordum, beynimden vurulmusa dondum. Meger 10 gundur yatiyormus ve bana hep guzel konusmus. Demem o ki, istedigin kadar acili ol, niyetin temizse karsiya kotu konusmazsin.

Bundan 3 ay önce en yakın arkadaşım boş gebelik yaşadı. 7. haftada kalp atışı alınamadı 2 hafta beklediler ama maalesef kürtajla sonuçlandı. Geçen hafta o kadar moral verdi ki bana hatta onun da yolk sac oluşmuştu ama bebek gelmemişti. Ultrason fotoğrafını göndermesini istedim benimkiyle karşılaştırmak için vermedi dr. dedi, hcg artışını sordum 1 defa kan verdim dedi vs.. Meğer hepsi varmış ama benim onlara bakıp kendimi kötü hissetmemem için göndermemiş..

Çok doğru söylüyorsun niyetin temiz olduktan sonra dilin acı konuşamaz.. Eşime bişey söylemedim ama gidelim derse anlatıcam eminim anlayacaktır o da beni..

Offff su dengesiz insanlari ne yapmali bosver etkileme kendini bebek bu getiden gelir ileri gider illa sorunmu olmali

Sen gitme. Once bebegin.

Moralim cok bozuk kizlar aglamaktan gozum sisti kalkayim temizlik yapayim yemek yapayim unutayim biseylerle ugrasayim bu ay cok umitlenmistim ben

Moralim cok bozuk kizlar aglamaktan gozum sisti kalkayim temizlik yapayim yemek yapayim unutayim biseylerle ugrasayim bu ay cok umitlenmistim ben

Kuzum bişeylerle uğraş ama ağır bir iş yapma sen yinede.. Çok erken umutsuzluğa kapılıyorsun yarını bekle inşallah düşündüğümüz gibidir

Kuzum bişeylerle uğraş ama ağır bir iş yapma sen yinede.. Çok erken umutsuzluğa kapılıyorsun yarını bekle inşallah düşündüğümüz gibidir
Adet agrim var Allah Veson dan R Rzg14 den ve senden razi olsun moralimi yukseltmeye calistiginizi biliyorum sagolun cok duygulandim

Insaallah canimmmm insaallah

Oyle tabi birde histeroskopi laparoskopi durumu var coook korkuyorum

Canım kistin mi var laporoskopi ameliyatını ne için olacaksın

Benim Mayıs ayında laporoskopiyle kistim alındı..Birde tanı amaclı olarak yapıyorlarmış yada tüplerle ilgili sıkıntıda..
Göbek cevresinden 4 delik acılıyor kesi yerleri cok ufak.20 günde toparlandım cok kolaydı diyemiycem malesef ama bu durum kistle alakalı olabilir.forumda tüpler veya tanı amaclı işlemlerde daha agrısız oldugunu okumustum ayrıca kişiye görede değişen bir durum

Hist olmadım Veson @Cok da Seyapmamak Lazim hist yaptırdı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…