Vallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz.
herhangi bir kan sulandirici almiyor musun? genelde aspirin kullaniliyor. ben alerjim oldugu icin direk igne yapiyorum misal.Cok degisik kasik agrilarim var kizlar ay Allahim konduramiyorum ama farkli işte gece fakan uyandım agrisina
En buyuk korkum kan pihtilasmasi yuzunden bebegimi yine kaybetmek
Gune cok moralsiz uyandım yani
Aliyorum coraspirin 100 ama hamile kalirsam igne verecekmis cunku oncekinde cotaspirin yetersiz olduherhangi bir kan sulandirici almiyor musun? genelde aspirin kullaniliyor. ben alerjim oldugu icin direk igne yapiyorum misal.
korkma o zaman. suan aspirin yeterli. ben onu bile alamiyorum canim. suan bekliyorum.Aliyorum coraspirin 100 ama hamile kalirsam igne verecekmis cunku oncekinde cotaspirin yetersiz oldu
Kızlar size bir sorum olacak bizim gelinimiz 2 defa düşük yaptı çocuk 7 haftaya geliypr kalbi duruyor doktor bü yük ihtimal kan pıhtılaşması var demiş .Bu test pahalı bir test mi ? Doktor pahalı bir test gerek yok hamişe kalınca aspirin ve iğneye başlarız demiş .Benim asıl sorum peki sebep pıhtılaşma a değilse bu aspirin ve iğne bebeğe zarar verir mi tahlil yapmadan bunu kullanmak doğru mu?korkma o zaman. suan aspirin yeterli. ben onu bile alamiyorum canim. suan bekliyorum.
bana 2 kayiptan sonra kadin dogum hastanesi yapti. ucretsiz.Kızlar size bir sorum olacak bizim gelinimiz 2 defa düşük yaptı çocuk 7 haftaya geliypr kalbi duruyor doktor bü yük ihtimal kan pıhtılaşması var demiş .Bu test pahalı bir test mi ? Doktor pahalı bir test gerek yok hamişe kalınca aspirin ve iğneye başlarız demiş .Benim asıl sorum peki sebep pıhtılaşma a değilse bu aspirin ve iğne bebeğe zarar verir mi tahlil yapmadan bunu kullanmak doğru mu?
Kadın doğum hastanesine gitti test için 5000 tl demişler şok olduk böyle saçmalık olur mu tüp bebek fiyatının yarısı resmenbana 2 kayiptan sonra kadin dogum hastanesi yapti. ucretsiz.
test yapilmadan kullananlar da var. ama ben olsam yaptirirdim.
universite hastanelerine baksin. ya genetik ya da hematoloji bolumu olanlara. ucretsiz yaptirabilir oralarda.
Canım üniversite araştırma hastanesine kadın doğum bölümüne gidip durumunu anlatırsa, tekrarlayan düşüklerinin olduğunu söylerse yaparlar. Bazılarını kadın doğumcu istiyor. Bazı tahliller için genetiğe ve hemotolojiye yönlendiriyor. Yani 3 ayrı bölümde tahlil yapılıyor. Ben de yaptırdım ücretsizKadın doğum hastanesine gitti test için 5000 tl demişler şok olduk böyle saçmalık olur mu tüp bebek fiyatının yarısı resmen
Sağ ol canım bunu iletirim kendisine yani baktırmadan kullanmak bana mantıklı gelmiyorCanım üniversite araştırma hastanesine kadın doğum bölümüne gidip durumunu anlatırsa, tekrarlayan düşüklerinin olduğunu söylerse yaparlar. Bazılarını kadın doğumcu istiyor. Bazı tahliller için genetiğe ve hemotolojiye yönlendiriyor. Yani 3 ayrı bölümde tahlil yapılıyor. Ben de yaptırdım ücretsiz
Yalnız şöyle bi durumda var. Doktorlar bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Bazısı ilacı gereksiz buluyor bazısı gerekli. Hatta özellikle tüp bebek doktorları pıhtılaşma problemi olmasa dahi öncesinden ilaca başlıyor bi de geçmişinde düşük öyküsü varsa hiç riske atmıyorlar. Ben de 2 Heterozigot, 2 homozigot olmak üzere 4 gen de pıhtılaşma problemi çıktı. Bir çok doktor çok ciddiye aldı ve düşüklerimin sebebini buna bağladı, hamilelik öncesi kan sulandırıcı hap, hamilelikte iğne kullanacaksın dedi. Bir çoğu bundan değil gerek yok ilaca dedi. Ben riske atmak istemediğim için artık ilacı kullanıyorum. Doktorların çoğuna bu ilaçların riski var mı diye sorduğumda, kanıtlanmış bir zararı yok dediler. Ama sonuçta yine de riskSağ ol canım bunu iletirim kendisine yani baktırmadan kullanmak bana mantıklı gelmiyor
dogrudur. ozele degil devlete gitsin.Kadın doğum hastanesine gitti test için 5000 tl demişler şok olduk böyle saçmalık olur mu tüp bebek fiyatının yarısı resmen
Doktorum unv.hastanesinde ilk kuryaj sonrasi yaptirdi ucret odemedimKızlar size bir sorum olacak bizim gelinimiz 2 defa düşük yaptı çocuk 7 haftaya geliypr kalbi duruyor doktor bü yük ihtimal kan pıhtılaşması var demiş .Bu test pahalı bir test mi ? Doktor pahalı bir test gerek yok hamişe kalınca aspirin ve iğneye başlarız demiş .Benim asıl sorum peki sebep pıhtılaşma a değilse bu aspirin ve iğne bebeğe zarar verir mi tahlil yapmadan bunu kullanmak doğru mu?
Belirtilere takılma canım. Hiç belli olmaz. Sana süpriz yapar inşallah.Offf ya gene en ufak bir belirtim yok.bu ayda tutturamadım,eminim.ocağa kadar paydos bana.
Tahlil yapılması sart çünkü dozu ona gore ayarlanıyorKızlar size bir sorum olacak bizim gelinimiz 2 defa düşük yaptı çocuk 7 haftaya geliypr kalbi duruyor doktor bü yük ihtimal kan pıhtılaşması var demiş .Bu test pahalı bir test mi ? Doktor pahalı bir test gerek yok hamişe kalınca aspirin ve iğneye başlarız demiş .Benim asıl sorum peki sebep pıhtılaşma a değilse bu aspirin ve iğne bebeğe zarar verir mi tahlil yapmadan bunu kullanmak doğru mu?
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .Tüp bebek yöntemi ile hamşle kaldım canım .Dua etmez miyim hiç .Rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin .Tahlil yapılması sart çünkü dozu ona gore ayarlanıyor
Ben yaptırdım. tüp bebek tutmayınca dr benden istemişti.. istek kagıdına kan pıhtılaşması ve kromozom tahlili istediğine dair kaseli bi kagıt verdi. Zeynep kamil genetik bölümüne gittim kagıdı gosterdim durumu anlattım yeterli oldu
Kan pıhtılaşması topiğinde kızlar düşük yapsın veya yapmasın genetik bölümüne gidip 2 düşüğüm var pıhtılasma bklmsı istyrm diyormus.ki sizin varmış zaten direkt genetiğe gidip yaptırabilir
Muallimez ben senin hamile oldugunu unutmusum veya gormemişim sana yazmışmıydım? Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin cnm bizede dua et
Oh super.Sağ olun kızlar araştırma hastanesine gidecek orada yaptıracak.2 düşüğü kabul ediyormuş orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?