Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canim insallah...
ne olur uzulmemeye calis olur mu...inan anliyorum seni. kaybetmek beklemek sabretmek ne demek cok iyi biliyorum. uzme kendini.
Bir iki aglarim gecer nasil olsa napalim
Ama doktoruma gidicem yarin luteal faz yetmezligine bi care bulsun

Ilk fotografta daha net çıkmış silik çizgi insaallah hayirlara çıksın koyulassin cizginiz :))
Ozel mesaj atmaya calistim ama yollayamadim. Bana mesaj yollar misiniz? O zaman yazabilirim.

BirAsilAnnesi canımm patron gelince yarım yamalak gitmiş mesaj Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sana da tüm kızlara da nasip etsin inşallah bu duyguyu Nasıl rahatladım bilemezsin

amin inşallah canım.
rahatlamaz mısın hiç ya?
keyfini çıkar.
inşallah çok güzel bir gebelik geçirirsin.
hep mutlu haberlerle dönersin inşallah.

:)
Kimya yuksk muhendisiyim canim :)
çalışıyo musun benim 6 yıl oldu pes ettim sanki üretim sorumlusu olarak çalışıyorum bi kozmetik firmasında ama küçük çaplı bi yer ve herşeye bakmak zorundayım işçilerin probleminden su arıtmasına argeden belediye işlerine yük çok geliyo

cibi35 gülüm tatlı pıtpıtlar için bende sana özelden yazmıstım görmedin sanırım tekrar tebrik ederim Saglıcakla kucakla bebişini inşallah saglıklı keyifli bi dokuz ay gecirirsin inşallah dualarında unutma canım

Anam var valla

7 yil calistim. Kalite kontrol sefligi, arge vs... İlk bebekte agir sanayi diye dr birak dedi. Biraktim ama yasamadi bebegim. Sonra ikinciye gebe kaldim. O da yasamadi. Derken oglum geldi. O dohunca da hicccccc donemedim. Onu birakmayi kesinlikle istemiyorum :)/kisaca suan ev hanimi yuksek muhendisiyim :)

He he.. Kocam da gelince bakti. İlk kez gordu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…