Bugün kendimi kötü hissediyordum. Sabah yazmıştım. İş çıkışı dayanamadım kan verdim. Maalesef değerim düşmeye başlamış cumartesi 24 e yükselmişti bugün 16 ya düşmüş. Çok üzgünüm. Tekrar tekrar kimyasal gebelik yaşamak artık beni çok bunalttı
Maşallah size Allah analı babalı büyütsün inşallah:)Canım biz iyiyz 10 gün olduk. Meme kaka gaz böyle bu üçgende geçiyor. Sarılık olmuştuk. Bugün kontrolümüz vardı geçmiş. Şükürler olsun.annelik farklı bir iç güdü doğunca hemen bağlanıyorsun.
Yaa doğumum görece kolay görece zordu. Hastaneye vardıktan 4 saat sonra doğumum oldu. İyikilerim ve keşkelerim oldu... biraz ebeyle ve doktorla anlaşamadık. Enerjimi çok düşürdüler hatta beni sinir ettiler diyim. Şöyle iyice kendimi toparlayınca yazacağım inş. Şuan bebeden kaçak göçek girebiliyorum.
Türkiyenin sevdiğim tarafı doğumuna kimin gireceğini önceden biliyorsun tanıyorsun. Burada böyle bir şansın yok malesef.
Sana tavsiyem doğumda ne istiyorsan neye ihtiyacın varsa hatta ne duymak istiyorsan eşine ebene doktoruna şimdiden yaz ver. Üzerinde konuşun. Muhakkak konuşun ki doğum sırasında saçmalamasınlar istemediğin şeyleri sana yaptırmasınlar.
Dilerim kolay ve hızlı ilerleyen bir doğumun olur.
Bakma böyle karamsar yazdığıma :) doğumum bir çok açıdan çok iyiydi. Şükürler olsun.
Birde doğumdan sonra ten tene temas en az bir saat kesintisiz:)) çok iyi geliyor
Tek testin varsa sabahı beklekızlarrrdpo 9 dayım aksam test yapsammı erken mi olur acaba yoksa sabahı mı beklesem
o burda zor canm anca odaya çıkınca yoksa bi yanağına değdirip alıolar çocuğu eşim doğuma girmeyi reddedio :) ztn dayanamaz beni öyle görmeye çok hassas ebe de hangi ebe girecepini bilemiyorum doktor sabitte doktorda pek rahat bişey doğumdan korkuyorum diyorum adam hiç yorum yapmıo olur olur illa ki doğcak dio :) kaç kg doğdu benan bebişCanım biz iyiyz 10 gün olduk. Meme kaka gaz böyle bu üçgende geçiyor. Sarılık olmuştuk. Bugün kontrolümüz vardı geçmiş. Şükürler olsun.annelik farklı bir iç güdü doğunca hemen bağlanıyorsun.
Yaa doğumum görece kolay görece zordu. Hastaneye vardıktan 4 saat sonra doğumum oldu. İyikilerim ve keşkelerim oldu... biraz ebeyle ve doktorla anlaşamadık. Enerjimi çok düşürdüler hatta beni sinir ettiler diyim. Şöyle iyice kendimi toparlayınca yazacağım inş. Şuan bebeden kaçak göçek girebiliyorum.
Türkiyenin sevdiğim tarafı doğumuna kimin gireceğini önceden biliyorsun tanıyorsun. Burada böyle bir şansın yok malesef.
Sana tavsiyem doğumda ne istiyorsan neye ihtiyacın varsa hatta ne duymak istiyorsan eşine ebene doktoruna şimdiden yaz ver. Üzerinde konuşun. Muhakkak konuşun ki doğum sırasında saçmalamasınlar istemediğin şeyleri sana yaptırmasınlar.
Dilerim kolay ve hızlı ilerleyen bir doğumun olur.
Bakma böyle karamsar yazdığıma :) doğumum bir çok açıdan çok iyiydi. Şükürler olsun.
Birde doğumdan sonra ten tene temas en az bir saat kesintisiz:)) çok iyi geliyor
Kiyamam sana. Canim zor biliyorumBugün kendimi kötü hissediyordum. Sabah yazmıştım. İş çıkışı dayanamadım kan verdim. Maalesef değerim düşmeye başlamış cumartesi 24 e yükselmişti bugün 16 ya düşmüş. Çok üzgünüm. Tekrar tekrar kimyasal gebelik yaşamak artık beni çok bunalttı
aaaaa peki bu tekrarlayan kimyasalların sebebi ne acaba çözebilecek bi doktor bulsan da bidaha yaşamasanBugün kendimi kötü hissediyordum. Sabah yazmıştım. İş çıkışı dayanamadım kan verdim. Maalesef değerim düşmeye başlamış cumartesi 24 e yükselmişti bugün 16 ya düşmüş. Çok üzgünüm. Tekrar tekrar kimyasal gebelik yaşamak artık beni çok bunalttı
daha çok erken yapacaksan sabah idrarıyla yap derimkızlarrrdpo 9 dayım aksam test yapsammı erken mi olur acaba yoksa sabahı mı beklesem
Sabahı bekliyim bakalım 2 testim varTek testin varsa sabahı bekle
Bakalim bekleyebilecekmiyimdaha çok erken yapacaksan sabah idrarıyla yap derim
Sagliksiz embriyodan olabilir ki bunum pek caresi yok.aaaaa peki bu tekrarlayan kimyasalların sebebi ne acaba çözebilecek bi doktor bulsan da bidaha yaşamasan
İlk ayin 9 una cekti adet gelmeyince ikinci ares düşüşüne bidaha cekti ama atesim iki gundur yine dustu bugun bilmiyorum yarin da dusuk cikarsa catlama yok diyebilir miyim? Catlasa yuksek devam eder ikide bir sinira dusmez degil mi yakin bir zmanda kanda baktirma imkanim yok testimde bittiFf suan dpo10 diyor. Eger oyleyse daha erken test icin.
Biur de her ihtimale karsi kanda baktirmadan sokturucu kullanmayin derim. Ne olur ne olmaz.
Ay cok uzuldum Rabbim sabir versin size sorun ne ise sifasini da versin umarim birdaha yasanmazBugün kendimi kötü hissediyordum. Sabah yazmıştım. İş çıkışı dayanamadım kan verdim. Maalesef değerim düşmeye başlamış cumartesi 24 e yükselmişti bugün 16 ya düşmüş. Çok üzgünüm. Tekrar tekrar kimyasal gebelik yaşamak artık beni çok bunalttı
Canim benim. Kanda betahcg yaptirmadan sokturucu icme derim. Bekle istersen az daha. Haftasonuna kadar kan verebilirsin belki. Sonradan tuh vah demektense derim...İlk ayin 9 una cekti adet gelmeyince ikinci ares düşüşüne bidaha cekti ama atesim iki gundur yine dustu bugun bilmiyorum yarin da dusuk cikarsa catlama yok diyebilir miyim? Catlasa yuksek devam eder ikide bir sinira dusmez degil mi yakin bir zmanda kanda baktirma imkanim yok testimde bitti
Diger dususe gore yaptim testleri negatifitFf suan dpo10 diyor. Eger oyleyse daha erken test icin.
Biur de her ihtimale karsi kanda baktirmadan sokturucu kullanmayin derim. Ne olur ne olmaz.
Oyle tabi hep ondan zaten tereddutteyim ,ama bir yanimda bosa umitleniyorsun diyor bes aydr catlamak bilmeyen yumurtlarim var dongum iki aya yaklastiCanim benim. Kanda betahcg yaptirmadan sokturucu icme derim. Bekle istersen az daha. Haftasonuna kadar kan verebilirsin belki. Sonradan tuh vah demektense derim...
Ay inanıyorum yA bu nedir yA böyle.üzülme demiyeceğim çünkü üzülmemek elde değil.
ya üzüldüm canım doktorun ne diyor kimyasal gebelik için bir caresi yok mu bunun
Ay canım yaa neden oluyor ki bu böyle
Kiyamam sana. Canim zor biliyorum
Keske elimizden birsey gelse....
Saolun kızlar üzülmemek elde değil. Herşey araştırıldı. Bir çok şey temiz çıktı. En son pıhtılaşma problemi olduğu ortaya çıktı. Onun içinde zaten kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştım. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Aşılama ve tüp bebek için de şansımın düşük olacağını düşünüyorum. Onlarda da kimyasal da olduğu gibi rahme tutunamama problemi olabilir. Buna da bi çare yok galiba. Elimizden geleni yapıyoruz ama Rabbimin takdiriaaaaa peki bu tekrarlayan kimyasalların sebebi ne acaba çözebilecek bi doktor bulsan da bidaha yaşamasan
sağlıksızsa spermde dna hasarı bakılsa mesela ya da ne bilim döllenme var bi şekilde rahme tutunamıo embriyo dediğin gibi pıhtılaşma bakıldı mı acabaSagliksiz embriyodan olabilir ki bunum pek caresi yok.
Diger ihtimalde kan pihtilasmasi. Embriyonun rahme tutunmasina engelleyebiliyor...
rahim kalınlığı fln normal mi çıkıo pekiSaolun kızlar üzülmemek elde değil. Herşey araştırıldı. Bir çok şey temiz çıktı. En son pıhtılaşma problemi olduğu ortaya çıktı. Onun içinde zaten kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştım. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Aşılama ve tüp bebek için de şansımın düşük olacağını düşünüyorum. Onlarda da kimyasal da olduğu gibi rahme tutunamama problemi olabilir. Buna da bi çare yok galiba. Elimizden geleni yapıyoruz ama Rabbimin takdiri
Bakıldı canım. Elimin sonuçları iyi çıktı. Pıhtılaşma bakıldı. 4 gen de problem çıktı. Onu öğrendiğimiz aydan beri zaten kan sulandırıcı kullanıyordum. Doktorumda kalp atışıyla beraber iğneye başlayacağımızı söylemiştisağlıksızsa spermde dna hasarı bakılsa mesela ya da ne bilim döllenme var bi şekilde rahme tutunamıo embriyo dediğin gibi pıhtılaşma bakıldı mı acaba
Saolun kızlar üzülmemek elde değil. Herşey araştırıldı. Bir çok şey temiz çıktı. En son pıhtılaşma problemi olduğu ortaya çıktı. Onun içinde zaten kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştım. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Aşılama ve tüp bebek için de şansımın düşük olacağını düşünüyorum. Onlarda da kimyasal da olduğu gibi rahme tutunamama problemi olabilir. Buna da bi çare yok galiba. Elimizden geleni yapıyoruz ama Rabbimin takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?