Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu tabloda umut varmı kızlar. Dpo 10da test yaptım negatif ve maalesef hiçbir belirtim yok ne regl ne hamilelik.

Eklentiler

• IMG_4255.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 54
Valla aynayla baktim beyaz bisey var artik.. doktoru ariyim olmazsa
ara ara bi fitil önersin öyle sirkeyle kuru tutmakla fln geçicek bişey değil mantar tabi fitili kullanırken de kuru tutmaya havalandırmaya dikkat et kefir de florayı düzenlio diolar içilebiliyorsa

Teşekkür ederim. İnşallah o günlere gelebiliriz. Sen nasılsın? Kaanımız nasıl? Umarım herşey yolundadır. Herşey çok güzel olsun sizin için
Ben iyiyim kaani gormeye geldim. Ama yogun bakima 3uz bebek geldi. Almadilar henuz onu bekliyorum sabirla. Gelir canim yeterki pozitif ol.

bnm bi ara o bebek saçlanıo die saçma düşünce var ya o haftalarda bi kaç hafta yanmıştı bide bu son bi kaç haftadır beni mahvetti ama çok şükür tabi ki
Canim benim 3 kerr mide yanmam oldu. Anca 3 kere o ilactan ictim. Ama bebeğim cok saçlı. Yogun bakimda en sacli bebek o. Kirpi diye seviyor babasi. Batil inanc olduğunu dusunuyorum ben biraz.

yok be o saç işi batıl inanç tabi ki saçla midenin ne alakası var :)

Merhaba herkese, aranıza yeni katıldım. Ateş ölçümüne geçen ay adetimin 19. günü başladım. Bu ay ise düzenli olarak ölçüyorum ama merak ettiğim bir şey var. Mesela geçen ay 19. gün ateşim 36.9 iken bu ay 36.7. Her ay değişim olur mu yoksa aynı mı devam eder ateş? Cevap verirseniz çok mutlu olurum :)

Her ay hergün değişik olur ilk sayfada örnek tablolar var

Ffnin cizgisi.ve atesin yukselisine gore 16. Gumdeyim gelen giden yok testlerde.negatif demekki benimki gene catlamadi atesimde bana oyun oynadi,ne kalin kabuklu yumurtysa mubarek! Neyse bu.aydan da umidi kestim dedim baktim.Ff atesin dustugu iki gun vardi arada ona cekmis simdide cizgisi o ara iliski de var napsam sokturucu icicektim tereddut ettim o cizgiyi.gorunce gerçektede dediginiz gibi insan hep bi acaba? lar icinde sizce ne yapim bugunde farkli bi saatte olctum o yuzden girmedim saglikli olmaz.diye

Ff suan dpo10 diyor. Eger oyleyse daha erken test icin.
Biur de her ihtimale karsi kanda baktirmadan sokturucu kullanmayin derim. Ne olur ne olmaz.

Bugün kendimi kötü hissediyordum. Sabah yazmıştım. İş çıkışı dayanamadım kan verdim. Maalesef değerim düşmeye başlamış cumartesi 24 e yükselmişti bugün 16 ya düşmüş. Çok üzgünüm. Tekrar tekrar kimyasal gebelik yaşamak artık beni çok bunalttı

Ay inanıyorum yA bu nedir yA böyle.üzülme demiyeceğim çünkü üzülmemek elde değil.

bi kere yazıp çıkmıştı canım daha da gelmedi buralara eve çıkıp durumu toparlayınca yazar eminim
siz nasıl oldunuz doğumun nasıldı bebiş nasl alıştınız mı
Canım biz iyiyz 10 gün olduk. Meme kaka gaz böyle bu üçgende geçiyor. Sarılık olmuştuk. Bugün kontrolümüz vardı geçmiş. Şükürler olsun.annelik farklı bir iç güdü doğunca hemen bağlanıyorsun.
Yaa doğumum görece kolay görece zordu. Hastaneye vardıktan 4 saat sonra doğumum oldu. İyikilerim ve keşkelerim oldu... biraz ebeyle ve doktorla anlaşamadık. Enerjimi çok düşürdüler hatta beni sinir ettiler diyim. Şöyle iyice kendimi toparlayınca yazacağım inş. Şuan bebeden kaçak göçek girebiliyorum.
Türkiyenin sevdiğim tarafı doğumuna kimin gireceğini önceden biliyorsun tanıyorsun. Burada böyle bir şansın yok malesef.
Sana tavsiyem doğumda ne istiyorsan neye ihtiyacın varsa hatta ne duymak istiyorsan eşine ebene doktoruna şimdiden yaz ver. Üzerinde konuşun. Muhakkak konuşun ki doğum sırasında saçmalamasınlar istemediğin şeyleri sana yaptırmasınlar.
Dilerim kolay ve hızlı ilerleyen bir doğumun olur.

Bakma böyle karamsar yazdığıma :) doğumum bir çok açıdan çok iyiydi. Şükürler olsun.
Birde doğumdan sonra ten tene temas en az bir saat kesintisiz:)) çok iyi geliyor

kızlarrr dpo 9 dayım aksam test yapsammı erken mi olur acaba yoksa sabahı mı beklesem

ya üzüldüm canım doktorun ne diyor kimyasal gebelik için bir caresi yok mu bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…