- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Biraz işle ilgili sıkıntılarım var canim ona canim sıkkın hemde cokDaha çatlamamış bak.morelin neden bozuk
İnşallah herşey yokuna girerBiraz işle ilgili sıkıntılarım var canim ona canim sıkkın hemde cok
Canim büyüyoruz bakalim.. iyiyiz elhamdulillah. Alistim yavas yavas kolaylasiyor:) 3 haftalik olduk artik teyzesi :)Bebiş nasıl?alıştın mı anneliğe?anne olmak çok zor ama bir o kadar da güzel...
Kanda tam olarak kaç çıktıGünaydın kızlar benim bugün adet günü ama ateşim yükselişe geçti iki gundur 4gun önce kan testi yaptırdım negatif cıktı kanda negatif çıkıp sonra öğrenen oldu mu hiç aramızda
Sağlık ocağında yaptırdım canım 0 gösteriyor referans aralığı 0-7 arasi dio 7 den küçük die 0 mi acepKanda tam olarak kaç çıktı
Sağlık ocağında yaptırdım canım 0 gösteriyor referans aralığı 0-7 arasi dio 7 den küçük die 0 mi acep
Öyle ise tekrar test yap ya da kan ver belki beta 6 idi:)Sağlık ocağında yaptırdım canım 0 gösteriyor referans aralığı 0-7 arasi dio 7 den küçük die 0 mi acep
Test alicam hiç şaşmaz 2 senedir kullanıyorum ff ı 14 de gelir gelmesede ateş düşer mutlakaGeçen yazacaktım sana baktım kan negatif isaretlemissin sustum :) özelde bı kan ver tekrar istersen tam değer veren bı yer olsun canım tablo çok iyi çünkü
Test yapicam çıkarsa kan testi yaptiririmÖyle ise tekrar test yap ya da kan ver belki beta 6 idi:)
Hadi merakla bekliyoryz:)Test yapicam çıkarsa kan testi yaptiririm
Evet ateş bu şekilde devam ederse çatlamış denektir.stats test gününü gösteriyor ff ayın 8 de test yap diyor:)Veson yumurtam çatlamış sanırım dimi bir de bu stats bölümü ne oluyo adet günüme 13 gün var şuan
İnşallah böyle devam eder, teşekkür ederim :)Evet ateş bu şekilde devam ederse çatlamış denektir.stats test gününü gösteriyor ff ayın 8 de test yap diyor:)
Oluyor bazen inşallah gebelik vardırBenim ateş de 7 gündür sabit gidiyor ilk hamileliğimde de sabitti sonra yükselmişti ama bu kadar gün değildi 7 gün sabit gitmesi normal mi kızlar?
Hadi yA 20 de çatlamış olabilir mi opk kalkınca çizgi nerde?Yok ya negatif kist falan mı oldu acaba neyse yarın ki ateşe bakayım birde
Evet opk kalkınca 20 de çizgi canımHadi yA 20 de çatlamış olabilir mi opk kalkınca çizgi nerde?
Kist olmamıştır bence morelini bozma belki 20 de çatladı.o yüzden lüteal faz uzadı gibi gözüküyor.dur bakalım yarın kaç çıkacak ateş.Evet opk kalkınca 20 de çizgi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?