Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada götürüyorsun valla.10 haftalık olmuşsun.neredeyse cinsiyet belli olacak.ben 11. Haftada öğrenmiştim.bu gidişle doğuracaksın haberin olmayacak.

Ayy inşallahh yaa kuzum işi bırakma lüksüm yok çok dua ettim işi aksatacak şekilde bir hamilelik geçirmemek için :) Tırtıl annesini şimdiye dek üzmedi inşallah böyle de devam eder :))

Bu arada benim TSH 3,5 dan 1,21 e düşmüş

Merhabalar, bu tabloya göre yumurtlama olmuş gözüküyo mu sabah ısımı girdikten sonra kesişen çizgi çıkmıştı 11. gün yumurtlamanın olduğunu gösteriyodu sonra yalnışlıkla bişey yaptım çizgi kayboldu

Eklentiler

• Screenshot_20170929-101836.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 50
İnşşş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur sizinkiler.bu psikoloji ile bebiş düşünebilmen bile mucize.sabrının sonu selamet olsun canım.
Çok sağol cnm hakkımızda en hayırlısı.yumurta bugün çatlıyor sanırım akşama bir tanecik ilişki kondursam mı acep

Kesin çatladı denilecek bir tablo değil ölçmeye ve çalışmalara devam et emin olana kadar.nereye gşrdiğini hatırlıyor musun ff de?

Kesin çatladı denilecek bir tablo değil ölçmeye ve çalışmalara devam et emin olana kadar.nereye gşrdiğini hatırlıyor musun ff de?
Önce ki tarihe bugün çıkan ısımı yazdım sonradan farkında vardım ama onu değiştirdikten sonra bi mesaj geldi ekrana Ok dedikten sonra çizgi gitti farkettikten sonra yalnış güne girdiğim ısıyı düzelttim ama olmadı

TMM SIKıntı Yok öyle ise vakti gelince çizgiyi çekecektir son iki günün ölçüm saatleri farklı gözüküyor

Veson bu arada birşey sorucam ya 27 eylül tarihinde sabah ısımı ölçeceğim zaman burunlarım tıkanıktı dil altından ölçüyorum nefes alamadığım için ağzım biraz açık şekilde ölçtüm ısımı 35.9 çıkmıştı yarım saat sonra rahatladığımda yataktan kalkmadan tekrar ölçtüm 36.4 çıktı, ben şimdi hangisini dikkate almalıyım ff'ye 27 eylül tarihine 36.4 diye girdim ama dediğim gibi ilk çıkan ısı 35.9

TMM SIKıntı Yok öyle ise vakti gelince çizgiyi çekecektir son iki günün ölçüm saatleri farklı gözüküyor
Bu hafta eşim gece vardiyasında çalışıp sabah farklı saatlerde geldiği için aynı saatlere denk getiremiyorum uyandığım an da hemen ölçüm yapıyorum

keşke olsaydı cnm keşke ama sorun devam ediyor ereksiyon.
2 ay deneyip aşılama düşünüyoruz, tamamen psikolojik bir sorunmuş ama bizi mahvediyor.

Benim dayım bundan 15 sene önce bir kaza geçirdi leğen kemikleri kırıldı. Üroloji cinsel hayatının etkilenebileceğini söylemiş ameliyat sonrası bir problem olmamasına karşı psikolojik olarak ereksiyon problemi yaşamaya başlamış. Birde yaş genç olunca bayaa kafaya takmış. Yengem dayanamayıp konuyu annaneme anlatmış oda yakın bir dr. arkadaşına anlatıp ne yapabileceğini sormuş. Dr. yurt dışından gelen bir aspirin vermiş annaneme bunu oğlunun yakın erkek arkadaşına ver o da yurt dışından getirdiğini derdine derman olacağını söylesin demiş. Üzerinde yazılanlar Almanca olunca dayım anlamamış tabii aspirin olduğunu içmiş ve her şey yoluna girmiş.
Acaba diyorum böyle bir yol denenebilir mi? Sonuçta bir sağlık problemi yok böyle oldukça da kafaya fazlasıyla takıyor.. Biraz kandırmak gibi oluyor ama savaşta ve aşkta her yol mubahmış

Bana ciddi bir yükseliş gelmedi .iniş çıkışlar olabiliyor yükselmeye devam ederse bir sıkıntı olabilir

Canim çokta buyuk yukselme degil bence:) enfeksiyondan dolayi olabilir.. takibe devam yarin da yukselise devam ederse yumurtlamadir :)

Bugün düştü kizlar ya benim birazca moralim bozuktu yazamadim da sabahtan beri

8403BHC canim ayni problem olmasa da bir benzerini yasadik eşime yumurtlama tarihlerimi soylemeyi bıraktım hadi gel bugun ovulasyon catladi...vs demedim hic o şekilde sorun büyümeden çözüldü sende anlatma canim eger anlatıyorsan da

anlatıyorum ya çatladı çatlıcak diye o da etkilenmesin cnm sonuçta bebiş istiyoruz odaklansın

ay ne güzel olur dimi öle bişi olsa :) kafaya ne takıyor onu da anlamış değilim az spermi olmasına ragmen attığında tutuyor aslında.çok rahat bir tiptir psikolojik sıkıntısı olacak en son insan diye düşünürdüm hep ama yanılmışım napıcamı şaşırmış haldeyim cinsel isteğim bile azalıyor böyle olunca

Erkeklerin en hassas olduğu konu bu kafaya takması normal canım. Sen her detayı anlatma yine de biraz aklından çıkarması işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…