Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benim bugün adet günü ama ateşim yükselişe geçti iki gundur 4gun önce kan testi yaptırdım negatif cıktı kanda negatif çıkıp sonra öğrenen oldu mu hiç aramızda
Kuzum senin yumurtan 20.gun çatlamış gibi ama

Kizlar bizim bu aksam ki pm boşa gitti ben ustteyken miki oldu aniden oldu anlamadim

Veson mrb canm bu testlerle başım belada hergün pozitif oluyor ateşte istediğim artış olmadı daha çatlamadı sanırım ağrılar var ama akıntı hiç yok sorum şu ben tabloya hep pozitif girdim yada nasıl giriyim tabloya sen karar ver canm sana zahmet

Canım bu ay klomen kullanmışsın. Kontrole gittin mi? Belki birkaç tane yumurta var ? Hepsi daha çatlamamıştır.Bi de çatlatma iğnesi olduysan o da ovulasyon testlerini etkiliyor

Millet pozitifi yakalayamıyorum diye yakınır senin hergün pozitifbana 18 pik 19 da da yum çatlamış gibi geldi bundan sonraki ateşlerden anlarız artık emin olana kadar çalışmalara devam

Canım bu ay klomen kullanmışsın. Kontrole gittin mi? Belki birkaç tane yumurta var ? Hepsi daha çatlamamıştır.Bi de çatlatma iğnesi olduysan o da ovulasyon testlerini etkiliyor
Evet canm gittim regl 3 günü sonra klomen verdi kontrole gitmedim yine dayar fsh iğnelerini diye hormonla büyüyen yumdan hiçbir hayır görmedim şimdiye kadar sayısız takibim var böyle pco olduğu için benim yumlar büyümüyor bende arada klomen kullanıyorum .femara saçlarımı çok döktüğü için başka ilaç kullanmıyorum mecburen dr gidip baktırmak istiyorum ama kızar şimdi niye kontrole gelmedin falan

Millet pozitifi yakalayamıyorum diye yakınır senin hergün pozitifbana 18 pik 19 da da yum çatlamış gibi geldi bundan sonraki ateşlerden anlarız artık emin olana kadar çalışmalara devam
Keşke hcg ler hep böyle pozitif olsa nerde stress iş beni bulur.sanırım pco kafaya koydu bu ay bütün yumlarımı çatlatacak bu gidişle yada beni çatlacak yani tablo böylemi kalsın 19 da hiç bişey olmadı ağrı yada akıntı yoktu bugünde bişey yok hayırlısı artık

ŞİMdilik böyle kalsın birkaç gün daha ateş ölç ona göre bakarız

Veson ben ff'nin mobil uygulamasından grafiğimi buraya nasıl paylaşıcam, yazdıklarını denedim ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…