Saolasin canim inşAllah ondan uzamıştır adet gelse asılamaya başlayacaktikKist olmamıştır bence morelini bozma belki 20 de çatladı.o yüzden lüteal faz uzadı gibi gözüküyor.dur bakalım yarın kaç çıkacak ateş.
Kuzum senin yumurtan 20.gun çatlamış gibi amaGünaydın kızlar benim bugün adet günü ama ateşim yükselişe geçti iki gundur 4gun önce kan testi yaptırdım negatif cıktı kanda negatif çıkıp sonra öğrenen oldu mu hiç aramızda
Sanırım öyle oldu canım 20.gunde nasip artuk önümüzdeki aylaraKuzum senin yumurtan 20.gun çatlamış gibi ama
Kizlar bizim bu aksam ki pm boşa gittiben ustteyken miki oldu aniden oldu anlamadim
Boşa gitmedi merak etme o spermler gereken yere gider dert etmeKizlar bizim bu aksam ki pm boşa gittiben ustteyken miki oldu aniden oldu anlamadim
:) evet hatta adamla kavga etmiştim boşa gitti diye yatmadan kalıp duş almıştm sanki 19 aydır ayakları dik totoyu dik oluyomuş gibi adamla da kapışmıştmzafrina89 da üstteyken hamile kalmıştı.nasipte varsa alt üst sağ sol fark etmiyor bu işte.yeter ki 'ol ' desin.
senin de testlerin içinden çıkmak zor iş yaEki Görüntüle 2050801 Eki Görüntüle 2050802Veson mrb canm bu testlerle başım belada hergün pozitif oluyor ateşte istediğim artış olmadı daha çatlamadı sanırım ağrılar var ama akıntı hiç yok sorum şu ben tabloya hep pozitif girdim yada nasıl giriyim tabloya sen karar ver canm sana zahmet
Canım bu ay klomen kullanmışsın. Kontrole gittin mi? Belki birkaç tane yumurta var ? Hepsi daha çatlamamıştır.Bi de çatlatma iğnesi olduysan o da ovulasyon testlerini etkiliyorEki Görüntüle 2050801 Eki Görüntüle 2050802Veson mrb canm bu testlerle başım belada hergün pozitif oluyor ateşte istediğim artış olmadı daha çatlamadı sanırım ağrılar var ama akıntı hiç yok sorum şu ben tabloya hep pozitif girdim yada nasıl giriyim tabloya sen karar ver canm sana zahmet
Millet pozitifi yakalayamıyorum diye yakınır senin hergün pozitifEki Görüntüle 2050801 Eki Görüntüle 2050802Veson mrb canm bu testlerle başım belada hergün pozitif oluyor ateşte istediğim artış olmadı daha çatlamadı sanırım ağrılar var ama akıntı hiç yok sorum şu ben tabloya hep pozitif girdim yada nasıl giriyim tabloya sen karar ver canm sana zahmet
Sorma canm yaa kafayı yedirtti bu testler banasenin de testlerin içinden çıkmak zor iş ya
Evet canm gittim regl 3 günü sonra klomen verdi kontrole gitmedim yine dayar fsh iğnelerini diye hormonla büyüyen yumdan hiçbir hayır görmedim şimdiye kadar sayısız takibim var böyle pco olduğu için benim yumlar büyümüyor bende arada klomen kullanıyorum .femara saçlarımı çok döktüğü için başka ilaç kullanmıyorum mecburen dr gidip baktırmak istiyorum ama kızar şimdi niye kontrole gelmedin falanCanım bu ay klomen kullanmışsın. Kontrole gittin mi? Belki birkaç tane yumurta var ? Hepsi daha çatlamamıştır.Bi de çatlatma iğnesi olduysan o da ovulasyon testlerini etkiliyor
Keşke hcg ler hep böyle pozitif olsa nerde stress iş beni bulur.sanırım pco kafaya koydu bu ay bütün yumlarımı çatlatacak bu gidişle yada beni çatlacakMillet pozitifi yakalayamıyorum diye yakınır senin hergün pozitifbana 18 pik 19 da da yum çatlamış gibi geldi bundan sonraki ateşlerden anlarız artık emin olana kadar çalışmalara devam
ŞİMdilik böyle kalsın birkaç gün daha ateş ölç ona göre bakarızKeşke hcg ler hep böyle pozitif olsa nerde stress iş beni bulur.sanırım pco kafaya koydu bu ay bütün yumlarımı çatlatacak bu gidişle yada beni çatlacakyani tablo böylemi kalsın 19 da hiç bişey olmadı ağrı yada akıntı yoktu bugünde bişey yok hayırlısı artık
BUNU denedin miVeson ben ff'nin mobil uygulamasından grafiğimi buraya nasıl paylaşıcam, yazdıklarını denedim ama olmadı
http://fertilityfriend.com/home/6b276e/BUNU denedin miEki Görüntüle 2050822
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?