15 gündür yoktum tatildeydim neler oldu yahu?
@butterfly_gns canım ?
Kızlar butterfly ın kalp atışları durdu maalesef yarın kürtaj olacak@butterfly_gns canım mesajını gördüm Mayıs annelerinde çok üzüldümRabbim sabır versin tez zamanda tekrar nasip etsin
Çok üzüldüm ya çokkkkkKızlar butterfly ın kalp atışları durdu maalesef yarın kürtaj olacak
Aynen zAten çok tedirgindi kalp atışları ile biraz rahatlamıştı ama korktuğu başına geldi.rabbim kimseye yaşatmasınÇok üzüldüm ya çokkkkk
Amin abla bu duyguyu sende çok yaşadın en iyi onu sen anlarsınAynen zAten çok tedirgindi kalp atışları ile biraz rahatlamıştı ama korktuğu başına geldi.rabbim kimseye yaşatmasın
Ah canim. Simdi ogrendim. Cok uzuldumAynen zAten çok tedirgindi kalp atışları ile biraz rahatlamıştı ama korktuğu başına geldi.rabbim kimseye yaşatmasın
Bence 18de yumurtlamissin 19da catlamis. Benimde böyleydi bendede pko var. Hayrlisi olsun :)Sorma canm yaa kafayı yedirtti bu testler banaDöngünün başından beri hep koyu pconun oyunları işte
Hem de nasıl bilirim o tedirginliği.kalbi atmıyor sözü ile kaç kez muhatap oldum.kimse yaşamasın o anı ...Amin abla bu duyguyu sende çok yaşadın en iyi onu sen anlarsınBen her ultrason a girdiğim de sorduğum ilk soru yaşıyor mu oluyor ((Hep bir tedirginlik Rabbim kimsenin yüreğini yakmasın hayallerini yarım bırakmasın evladı ile imtihan etmesin inşallah
Kendisi de çok üzgündü belki bir süre uzaklaşma kararı alabilir gibi konuştu.Ah canim. Simdi ogrendim. Cok uzuldum
Amin. Buyuk aciHem de nasıl bilirim o tedirginliği.kalbi atmıyor sözü ile kaç kez muhatap oldum.kimse yaşamasın o anı ...
Amin ablacım sana da o anı Rabbim yaşatmasın bir daha .Sağ salim al kucağına inşallahHem de nasıl bilirim o tedirginliği.kalbi atmıyor sözü ile kaç kez muhatap oldum.kimse yaşamasın o anı ...
Nasil cabuk iyilestirebilecekse ruhunu, onu yapsin canim. Allah sabir versin. Guc kuvvet versin.Kendisi de çok üzgündü belki bir süre uzaklaşma kararı alabilir gibi konuştu.
Amin ablacım sana da o anı Rabbim yaşatmasın bir daha .Sağ salim al kucağına inşallah
Amin kızlar aminNasil cabuk iyilestirebilecekse ruhunu, onu yapsin canim. Allah sabir versin. Guc kuvvet versin.
Offfff çok üzüldümmm. Rabbim sabır versin. Çok zor, çok ağır...Kızlar butterfly ın kalp atışları durdu maalesef yarın kürtaj olacak
Gerçekten mii:) evet hatta adamla kavga etmiştim boşa gitti diye yatmadan kalıp duş almıştm sanki 19 aydır ayakları dik totoyu dik oluyomuş gibi adamla da kapışmıştm
Kızlar butterfly ın kalp atışları durdu maalesef yarın kürtaj olacak
Sağol canm inşallah çatlamıştır yarın belli olur ateşten artık hayırlısıBence 18de yumurtlamissin 19da catlamis. Benimde böyleydi bendede pko var. Hayrlisi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?