Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen zAten çok tedirgindi kalp atışları ile biraz rahatlamıştı ama korktuğu başına geldi.rabbim kimseye yaşatmasın
Amin abla bu duyguyu sende çok yaşadın en iyi onu sen anlarsın Ben her ultrason a girdiğim de sorduğum ilk soru yaşıyor mu oluyor ((Hep bir tedirginlik Rabbim kimsenin yüreğini yakmasın hayallerini yarım bırakmasın evladı ile imtihan etmesin inşallah

Hem de nasıl bilirim o tedirginliği.kalbi atmıyor sözü ile kaç kez muhatap oldum.kimse yaşamasın o anı ...

@butterfly_gns canm cok uzuldum cokta saskinim... insallah yeniden en kisa zamanda Allah im verir saglikli sekilde. Hepimizin ayri ayri imtihani oluyo. Sakin uzme kendini dicem ama elde degil biliyorum sana da dua edicem...

:) evet hatta adamla kavga etmiştim boşa gitti diye yatmadan kalıp duş almıştm sanki 19 aydır ayakları dik totoyu dik oluyomuş gibi adamla da kapışmıştm
Gerçekten mii
Umut oldun bana zaten yumurtlama dönemim degildi ama boşa gidince uzuldum

@butterfly_gns canim herşeyden once gecmis olsun Allah sabir versin insaallah
Cok zor biliyorum yasadim cunku
Bir yanın onu bırakmak istemese de diğer yanın bitsin bir an once diyor. Alışma sürecin zor oluyor ama alışıyorsun yerine yenisini koyma isteğin oluyor. Eşim bana hep o gezmeye cikti gelecek demisti. Senin bebegin de gezmeye cikti dolaşıp gelecek yeniden Anne olacaksin ama bu defa bol moralli az tedirgin olacaksin aklına geleni başına getirmeyeceksin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…