Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dil-i bitab Albi geb.testi hata veriyor canim silik çizgi cikiyor basima geldi

Cidden mi okumuştum bugün miratech le ayniymis sahibi ve miratechde hata veren bi testmis sokturucuye devam zaten umutlanmamistim pek çok çok silikti iyi ki kendimi kaptirmamisim çok sagol
Dil-i bitab Albi geb.testi hata veriyor canim silik çizgi cikiyor basima geldi

bnm adette genelde yüksek ateşle geliyodu hiç enine olan sınır çizginin altına düşüpte regl geldiğini hatırlamıyorum hep reglden sonra düşüodu yapı meselesi

Umitlendirmiyim ama benmde zor gozukuyodu zaten degerimde 16 cikmisti sonradan yukseldi
Ya evet sizin gibi hamile kalanlar cok okudum forumda Rabbim size saglikla kucaklamayi nasip etsin ama benim yumurtladigim bile muallakta ,o yuzden muhtemelen saskin annenin dedigi gibi test sıkıntılı demekki daha guvenilir bi test olsa umit ederdim .bidahaki adete insAllah artik ne zman olur bilemem...

hayırlısı olsun cnm inş sonu bebek olsun dualarımız seninle :) devlet mi özel mi ne kadara?
2 ay deniycez olmazsa bizde aşılama düşünüyoruz artık
Saolasin canim Allah razı olsun....egitim araştırma hastanesinde canım sadece ilaç parası ödüyoruz onuda rapor cikartiyor az miktar ödüyoruz benim 2.asilama olacak

Canm bendede yumurtlama bozuklugu vardi. Burdaki kizlarda bilir ovulasyon testi kullandim bende ama loboquick almistim. Istersen sende o testle dene bide. Icinde gebelik testide oluyo adete 4 gun kala o testte ogrenmistim bende. Insallah hamilesindir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…