Ff kesikli çizgi çekiyor ama akıntı bilgisi yada ovu testi varsa çizgi pekişiyor ve düzleşiyor.artık bekleme zamanı.bugğn de son bir çalışma olabilir istersenizhttp://fertilityfriend.com/home/6b276e/
Yaptım :) bugünkü ısıya göre yumurtanın çatlama günü değişti şimdi kesinleşti sanırım kesik kesik çizgi olduğunda belirsiz mi oluyo
Bende öyle düşündüm 1-2 gün daha garanti olsun diye ilişki olması iyi, bi de şimdi yumurtanın çatladığını gösterdiği gün bende akıntı yoktu sadece ıslaklık hissi vardı ondan sonra ki gün yumurta akı gibi akıntı tekrar başladı ve bugün arttı bu normal dimiFf kesikli çizgi çekiyor ama akıntı bilgisi yada ovu testi varsa çizgi pekişiyor ve düzleşiyor.artık bekleme zamanı.bugğn de son bir çalışma olabilir isterseniz
Akıntı konusunda pek başarılı değilim.bazen sperm ile karışabiliyor yumurta akı.bence yumurta çatladı ama bazen 2. Yum falan olabiliyor dediğin gibi garantiye almak gerekBende öyle düşündüm 1-2 gün daha garanti olsun diye ilişki olması iyi, bi de şimdi yumurtanın çatladığını gösterdiği gün bende akıntı yoktu sadece ıslaklık hissi vardı ondan sonra ki gün yumurta akı gibi akıntı tekrar başladı ve bugün arttı bu normal dimi
Diğer tablon neden gözükmüyor.bu Yen'i hesap mı?http://fertilityfriend.com/home/6c5c3f/ Ben de öğrenmiş oldum
Tamam o zaman teşekkür ederim 11 gün bekliycez bakalım :))Akıntı konusunda pek başarılı değilim.bazen sperm ile karışabiliyor yumurta akı.bence yumurta çatladı ama bazen 2. Yum falan olabiliyor dediğin gibi garantiye almak gerek
geçen ay başladım ben ama çıkmamışDiğer tablon neden gözükmüyor.bu Yen'i hesap mı?
Geçen ayın bilgileri Yok işte herkeste son iki ay gözüküyorgeçen ay başladım ben
ŞİMdilik böyle kalsın birkaç gün daha ateş ölç ona göre bakarız
Bende tam buraya yazicaktim dört gun civan percemi ictim iki gundur icmiyorum gelen.giden.yok baktim ates yukseldi bazen adet agrisi gibi bisey oluyor 5 10 saniye en fazla. hatta agri denemez hissedilmiyor pek bazen gobegimde ve hizasinda igne batiyor gibi bir his ve sari sulu kokusuz akinti var 4 gundur falan ve asiri gaz var kafam cok karisik yarin tekrar test yapicam muhtemelen yok usutme falan olabilir yumurtlama ise gecmis olsun o kadar yildim ki calisma falan yapmadim hayırlısıDil-i bitab söktürücü kullanıyor musun? Ff yine çizgi çekmiş
HADİ hayırlısı HAYırlısı gebelik yoksa da bir an önce sökülürsün umarımBende tam buraya yazicaktim dört gun civan percemi ictim iki gundur icmiyorum gelen.giden.yok baktim ates yukseldi bazen adet agrisi gibi bisey oluyor 5 10 saniye en fazla. hatta agri denemez hissedilmiyor pek bazen gobegimde ve hizasinda igne batiyor gibi bir his ve sari sulu kokusuz akinti var 4 gundur falan ve asiri gaz var kafam cok karisik yarin tekrar test yapicam muhtemelen yok usutme falan olabilir yumurtlama ise gecmis olsun o kadar yildim ki calisma falan yapmadim hayırlısı
bence 18 high, 19 peak, sonrakiler azalmaya baslamis....Eki Görüntüle 2050801 Eki Görüntüle 2050802Veson mrb canm bu testlerle başım belada hergün pozitif oluyor ateşte istediğim artış olmadı daha çatlamadı sanırım ağrılar var ama akıntı hiç yok sorum şu ben tabloya hep pozitif girdim yada nasıl giriyim tabloya sen karar ver canm sana zahmet
Amin amin ff de ici gri pembe cerceveine anlama geliyordu iki tane var bu ay icinde bir tane de test gununu gosteren ici beyaz varHADİ hayırlısı HAYırlısı gebelik yoksa da bir an önce sökülürsün umarım
dun ya da bugun catlama gunun olabilir.Yani daha çatlamadı yum bugün mü olacak çokta ağrı şimdi dünki çalışma yetermi bugün hiç keyfim yok çok sıkıldım çalışmaktan
İÇİ gri pembe çerçeve bat günün içi beyaz pembe çerçeve test günüAmin amin ff de ici gri pembe cerceveine anlama geliyordu iki tane var bu ay icinde bir tane de test gununu gosteren ici beyaz var
Tamam tşk.ederimdun ya da bugun catlama gunun olabilir.
henuz kesin birsey diyemiyrm. atesine gore netlestiririzmumkunse gun asiriyi birakma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?