- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Senin doğurmaya niyetin yok zaar.erken doğurucam eyvah diyordun ne oldu:) bende adamla kapışmıştm boşa gitti işte diye bizimki de erkek bize de uyuyo
Kız leyloş nasıl hamiş kalsın?hayır aylarca mikmik yaptı,olmadı.bu ay mikmiksiz hamile kalırsa Hz .Meryem mertebesine yükselmiş demektir.eee tabi bu konu için o kadar çok dua ediyoruz ki olacağı buyduLelya ikimizde dpo 3 teyiz :) ikimizden de güzel haber gelmesi ümidiyle
Valla ben aktiftim cnmBu akşamda olmalı mikmik.yarına yumun ömrü vefa etmeyebilir.yap gitsin işte parayla mı
Kızı olan yok mu ,onlarda durum me acaba?LeYLa_21 .kızında altta mıydın üstte mi sağda mı solda mı?önce kim kimi mikmikledi de kız oldu
Kız o bana yazmamış. Çakma leyloşa yazmışKız leyloş nasıl hamiş kalsın?hayır aylarca mikmik yaptı,olmadı.bu ay mikmiksiz hamile kalırsa Hz .Meryem mertebesine yükselmiş demektir.eee tabi bu konu için o kadar çok dua ediyoruz ki olacağı buydu
Çakman da mı çıktı?ne popüler kadınsınKız o bana yazmamış. Çakma leyloşa yazmış
Anam desene kız yapmak içim daha çok çalışmam lazım.öyle ölü balık taklidi yapmakla olmuyor demekValla ben aktiftim cnm
Öyleyimdir şekerimÇakman da mı çıktı?ne popüler kadınsın
Çalış kuzum Çalış... Boş duranı Allah sevmezAnam desene kız yapmak içim daha çok çalışmam lazım.öyle ölü balık taklidi yapmakla olmuyor demekadaçayımıııııııı getiriiiinnnnnn
Ayy inşallah ya hep ümit ediyoruz ama bakalım inşallah :) İlk hamileliğin miLelya ikimizde dpo 3 teyiz :) ikimizden de güzel haber gelmesi ümidiyle
yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda düşük yaptık.2 düşüğüm var cnm biri mart biri haziranAyy inşallah ya hep ümit ediyoruz ama bakalım inşallah :) İlk hamileliğin mi
Umarım Allah bir daha bu acıyı yaşatmaz inşallah yüzün güler :)yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda düşük yaptık.2 düşüğüm var cnm biri mart biri haziran
kız birden fazla leyloşumuz var yaKız leyloş nasıl hamiş kalsın?hayır aylarca mikmik yaptı,olmadı.bu ay mikmiksiz hamile kalırsa Hz .Meryem mertebesine yükselmiş demektir.eee tabi bu konu için o kadar çok dua ediyoruz ki olacağı buydu
Umarım Allah bir daha bu acıyı yaşatmaz inşallah yüzün güler :)
23 Haziranda 8 haftalıkken kürtaj olmuştumsen ne zaman düşük yapmıştın ? inşallah yüzümüz güler cnm
benimde 5 haftalık kimyasaldı 20 haziran düştü23 Haziranda 8 haftalıkken kürtaj olmuştum
ay sorma doğmayacak bu sıpa bütün izini karnımda bitirtti banaSenin doğurmaya niyetin yok zaar.erken doğurucam eyvah diyordun ne olduhadi bir avazda inşşş
Aynı zamanda olmuş gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsunbenimde 5 haftalık kimyasaldı 20 haziran düştü
bende cnm bende çok üzüldüm 19 ekim doğum günüm 17 ekim test günüm.inş hayırlısıAynı zamanda olmuş gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsun
ayyyyyyy gulmekten öldüm....Anam desene kız yapmak içim daha çok çalışmam lazım.öyle ölü balık taklidi yapmakla olmuyor demekadaçayımıııııııı getiriiiinnnnnn
Şimdiden nice yaşlara umarım doğum gününü güzel bir haberle geçirirsin :) Benimde test günüm 12 ekim o günde zaten beklenen adet günü ama muhtemelen ben adetin 3. günü falan test yaparım gecikirse tabi :)bende cnm bende çok üzüldüm 19 ekim doğum günüm 17 ekim test günüm.inş hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?