Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebriklervalla buradakiler değil adeti 3gün geçmek adete 13gün kala test yapmaya başlıyor.sabrına hayran kaldım.boşuna çakma Leyla dememişler sana LeYLa_21 koş koşşşş sana arkadaş çıktı.artık ikiniz 33 beklersiniz,bize de uyuz olmak düşer

Mümkün olsa zaten bugün olsun mu diye sormaz,adamın üstüne atlardı zaar.bilmem kozalak mı mızmız yapıyor ,östrojen mi azaldı.şaşkına da bir kupa adaçayııııı çeeeekkk
Yok kız bence mümkün De şaşkın ın canı istemiyor istiyor ki biz onu gaza getirelimşaşkın bacı bugün De çalış sabah da çalış akşam da çalış çalış da çalış içeri boş kalmasın

çok sağol cnm :)inş gecikir adetin ve testte çift çizgi :)

:) çakma leylada yeni çıktı valla şimdi okudum :)) bende 1,5 sene hep negatif görmekten sıkıldım ilk hamileliğimde bile adetimin 5. günü yapmıştım ama nasıl sabrettim bilmiyorum, bir kere adetim 6 gün gecikmişti bunda bile eşim 10 gün bekleyelim tekrar moralimiz bozulmasın dedi ama ben dayanamadım o kadar o işe gidince arkasından çıktım aldım yaptım testi :) ama bellide olmaz adetimin ilk günü belki predictor alıp yaparım

Ben artık beklemeyecem bacım

Adam yatsın ben tepesine bineyim dimi :) ne dediysem olmadi bugun yapmam diyor ya hastayım diyor vallahi biktim bunun hastalığından
Akşam olmuyorsa sabah mutlaka olsun

Sabah erken gidiyoruz ise canim o saatte yapmaz zaten onu yapmam bunu yapmam nasil olcak bu cocuk inan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…