Dünkü ilişki ile olur inşallah test silindi miAdam yatsın ben tepesine bineyim dimi :) ne dediysem olmadi bugun yapmam diyor ya hastayım diyor vallahi biktim bunun hastalığından
Sabah erken gidiyoruz ise canim o saatte yapmaz zaten onu yapmam bunu yapmam nasil olcak bu cocuk inan bilmiyorum
Yok canim kopkoyu dunkunden koyuDünkü ilişki ile olur inşallah test silindi mi
Belki yarın çatlarYok canim kopkoyu dunkunden koyu
Yok canim simdi basladi cok fenayım çok agrim var zaten yapamam bu halde bisey Allahim her ay boyle kıvranıyorum benBelki yarın çatlar
bn hiç anlamıodum yumurtladığımı ne ağrı ne akıntıHepinizin böyle sancısı oluyor mu ayakta duramıyorum o derece
cunku bugun catlama gunun canim. aksami mutlaka degerlendir.Okadar agrim vardi atesim sabah düştüVeson
Dün gece agrim çöktü kesin kesin catladi eminimben bu ay
cunku bugun catlama gunun canim. aksami mutlaka degerlendir.
Bugünü mutlaka değerlendir CNm boş kalmasınOkadar agrim vardi atesim sabah düştüVeson
Geçen ay da iki gün üstüste ağrı yaşamıştın diye hatırlıyorumDün gece agrim çöktü kesin kesin catladi eminim
Ama şu an ayni ağrı basladi iki yumurta olabilir mi?
Geçen ay aksam başlamıştı sabaha kadar ağrımıştı. Şimdi en iyi sonucu sanirim ovulasyon testi verecek. Ogleden sonra yapiim bakalimGeçen ay da iki gün üstüste ağrı yaşamıştın diye hatırlıyorum
Ateş çok düşmüş bana yarına çizgiyi çekecek gibi geldi
Şimdi birkac değer girdim canim çekmedi moralimde bozulduAteş çok düşmüş bana yarına çizgiyi çekecek gibi geldi
deneme amacli 36.2 ve izeri deger girersen ff e 3 gun, o zaman ceker cizgini.
gecmis olsunKizlar disim sisti napcam ben varmi bildiginiz bi yontem? Agridan agliyorum. Agri kesici sprey sktım fayda etmedi
Yine çekmedi moralim bozuldu yadeneme amacli 36.2 ve izeri deger girersen ff e 3 gun, o zaman ceker cizgini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?