- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
camım doğurmuşssun. tebrikler sağlıcakla büyüt kuzunu inşallah:)) ilk gğnler bir kakadır memedir gidiyof kısır döngü gibi geliyor insana ama zamanla daha iyi oluyor.teşekkürler darısı sizlere olsun canım :)
18 e cekecek demekkiGünaydın kizlar ff çizgimi çekmedi halen gecen aylarda gec yumurtlama oldu ya ayin 8ini gösteriyor hala
Çekmezse kendim elimle hallederim bende:)
Insaallah sonu bebis olur
Dün 18 inde çatlamadı canim18 e cekecek demekki
ProtestanI silDün 18 inde çatlamadı canim
Birde aşırı derece akintim var
Canimmm sen var ya süpersin silince çekti çizgiyi ama alakasını cozemedimProtestanI sil
merhaba kızlar. bana yardımcı olabilir misiniz bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanmaya basladım. foto atarsam yorumlayabilir misiniz
bastaki iki test dune ait digeri bu gune ait
Cok yakinda Pozitif olacak gibi duruyor aksam testi tekrar yap bakalim
Ff progestan a bagli yuksek dining dusunecek cizgiyi cekmiyor p yi silence cektiCanimmm sen var ya süpersin silince çekti çizgiyi ama alakasını cozemedim
Olur ☺ tesekkur ederimCok yakinda Pozitif olacak gibi duruyor aksam testi tekrar yap bakalim
Yumurtlalarbebek bebek olarak geri dönsün inşallah:)Merhaba kızlar bugün kontrolüm var di 2 yumurtam olmus sag ve sol da 11 ve 13 salı tekrar gideceğim 7.gun bugün
Pozitif olmasima cok yakin...
Tesekkur ederim canim ☺Demin 15:00 tekrarladim testi ama biraz silik çikti. Sabahki 10 daydi arasi yakin oldugu icin mi boyle oldu anlayamadim. Aksam 19:00 da tekrarliycam.Pozitif olmasima cok yakin...
Evet yumurtlama belirtisiBi de dun aksam oturdugum yerden kalkarken sag kasigimda ani sert bir agri oldu. Bu gun bel agrim var. Bunlarda yumurtalik belirtileri mi tam kestiremedim.
Tesekkur ederim ☺Evet yumurtlama belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?