Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim canim ☺Demin 15:00 tekrarladim testi ama biraz silik çikti. Sabahki 10 daydi arasi yakin oldugu icin mi boyle oldu anlayamadim. Aksam 19:00 da tekrarliycam.
Kiyaslamak icin hergun ayni saatte yapin. Hep ayni miktar damla idrarla yapin. Ya hep 3, ya da hep 4damla kullanin. Mutlaka iki saat wc ye gitmemis olun.

Bir de pozitifin oldugu gun de yumurta catlayabiliyor. O nedenle ben gun asiriya devam esiyorum genelde....

Evet yumurtlama belirtisi

Kizlar gördünüz mü çizgimi çekti ff kardeş:)
Veson progestan kaldır dedi kaldırdım kırmızı çizgiyi gordum de sonu yeşil olur insaallah
Eşimle de kavga ettik 2 gündür kavgalıyız sınır oldum her ay bi kavga çıkarıyorsun uzuntuden tutmuyor cocuk dedim
Kasiklarim cok cok ağrıyor ve cok fena akintim var kahve leke geliyor iki seçenek sunuyorum
1. Mercimek yerleşiyor
2. Enfeksiyon oldum

InşAllah mercimek yerlesiyordur canım

Eger akintinin rengi beyaz yada sarimsi degil de koyu kivamli, yesilimsi renkli ise, kokusu kotu ise o zaman enfeksiyon derim . yoksa mercimek ihtimali yuksek derim. İnsallaj sonu guzel olsun canim.

ÇOK şükür çizgiyi çektirdik yoksa kederinden yataklara düşerdin sen

Amin amin inşAllah canım hepimize

InşAllah mercimek yerlesiyordur canım

Eger akintinin rengi beyaz yada sarimsi degil de koyu kivamli, yesilimsi renkli ise, kokusu kotu ise o zaman enfeksiyon derim . yoksa mercimek ihtimali yuksek derim. İnsallaj sonu guzel olsun canim.

ÇOK şükür çizgiyi çektirdik yoksa kederinden yataklara düşerdin sen
Ahahah evet Veson az kalmisti bunalıma girecektim nerdeyse
Akinti rengim beyaz bazen sarı R Rzg14 ayyy kizlar insaallah oyledir ama benim koca malesefki her kavga ettiğimizde insaallah çocuğumuz olmaz diyor ya hacet kapısı açık olur deme diyorum ama beni en çok uzecegi nokta o ya bugun de dedi çocuğum olmasin diye yemin edermisin ya da insaallah çocuğumuz olmaz falan diyor ya çıldırıcam

Kendine beddua ediyor farkında değil

senin koca dayak istiyor bence

O zaman enfeksiyon yoktur diye dusunuyrm...

Esin de sirf senin canini yakmak icin oyle konusuyordur.yoksa icinden gelerek dedigini sanmam. Uzerinde durma canim. Kendini bunltma...

iki hamilelikte de 8. gün 0,2 lik bir düşüş olmuştu, sanırım yerleşme düşüşüydü.Bugün öle bir düşüş olur mu diye bekledim ama olmadı galiba bu ay yine yok

iki hamilelikte de 8. gün 0,2 lik bir düşüş olmuştu, sanırım yerleşme düşüşüydü.Bugün öle bir düşüş olur mu diye bekledim ama olmadı galiba bu ay yine yok
Her hamilelikte implantation dip olacak diye bir kesinlik yok ki canim

bilmiyorum cnm öle mi hep konuşuyoruz ya yerleşme düşüşü falan diye o yüzden birden ümitsizliğe kapıldım
Kesin olacak diye bişey yok ki bende olmamisti zaten ff ye girsen cok fazla dip Yok canim

Günaydın kızlar, ben bu ay umudumu kestim sanırım böyle bir ısı tablosu adetin geliceğini gösteriyo heralde, ilk hamile kaldığımda vücut ısım hep yüksek seyretmişti düşüş olmamıştı şimdi ki tabloda ise ısı yerlerden kalkmıyo

günaydın tuğbacım...bugün 36.gün oldu hala adetim gelmedi ya..neden uzadı bu anlamadım..kist falan mı oluştuki ? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.. R Rzg14
Ilk birkac gun ilaç kullandin canim sonra kestin yumurtalar uyarıldı 1 değil birden fazla yumurta var o sebeple adetin gecikiyor
Benimde basima gelmisti cat.ignesi yapmamıştık bi ay gec adet olmustum
Her kist adet gecikmesi yapmaz kist varsa bile corpus luteum kistidir ve adetle atarsin onemli bisey değildir
Tahminim 2 güne adet olursun gibi geliyor. Tabi doktorunun en büyük hatası sana tarlusal gibi bisey vermemesi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…