Kiyaslamak icin hergun ayni saatte yapin. Hep ayni miktar damla idrarla yapin. Ya hep 3, ya da hep 4damla kullanin. Mutlaka iki saat wc ye gitmemis olun.Tesekkur ederim canim ☺Demin 15:00 tekrarladim testi ama biraz silik çikti. Sabahki 10 daydi arasi yakin oldugu icin mi boyle oldu anlayamadim. Aksam 19:00 da tekrarliycam.
Evet yumurtlama belirtisi
Kiyaslamak icin hergun ayni saatte yapin. Hep ayni miktar damla idrarla yapin. Ya hep 3, ya da hep 4damla kullanin. Mutlaka iki saat wc ye gitmemis olun.
Bir de pozitifin oldugu gun de yumurta catlayabiliyor. O nedenle ben gun asiriya devam esiyorum genelde....
Amin amin inşAllah canımYumurtlalarbebek bebek olarak geri dönsün inşallah:)
InşAllah mercimek yerlesiyordur canımKizlar gördünüz mü çizgimi çekti ff kardeş:)
Veson progestan kaldır dedi kaldırdım kırmızı çizgiyi gordum de sonu yeşil olur insaallah
Eşimle de kavga ettik 2 gündür kavgalıyız sınır oldum her ay bi kavga çıkarıyorsun uzuntuden tutmuyor cocuk dedim
Kasiklarim cok cok ağrıyor ve cok fena akintim var kahve leke geliyor iki seçenek sunuyorum
1. Mercimek yerleşiyor
2. Enfeksiyon oldum
Kizlar gördünüz mü çizgimi çekti ff kardeş:)
Veson progestan kaldır dedi kaldırdım kırmızı çizgiyi gordum de sonu yeşil olur insaallah
Eşimle de kavga ettik 2 gündür kavgalıyız sınır oldum her ay bi kavga çıkarıyorsun uzuntuden tutmuyor cocuk dedim
Kasiklarim cok cok ağrıyor ve cok fena akintim var kahve leke geliyor iki seçenek sunuyorum
1. Mercimek yerleşiyor
2. Enfeksiyon oldum
ÇOK şükür çizgiyi çektirdik yoksa kederinden yataklara düşerdin senKizlar gördünüz mü çizgimi çekti ff kardeş:)
1. Mercimek yerleşiyor
2. Enfeksiyon oldum
Amin amin inşAllah canımhepimize
InşAllah mercimek yerlesiyordur canım
Eger akintinin rengi beyaz yada sarimsi degil de koyu kivamli, yesilimsi renkli ise, kokusu kotu ise o zaman enfeksiyon derim . yoksa mercimek ihtimali yuksek derim. İnsallaj sonu guzel olsun canim.
Ahahah evetÇOK şükür çizgiyi çektirdik yoksa kederinden yataklara düşerdin sen
Kendine beddua ediyor farkında değilAhahah evetVeson az kalmisti bunalıma girecektim nerdeyse
Akinti rengim beyaz bazen sarı R Rzg14 ayyy kizlar insaallah oyledir ama benim koca malesefki her kavga ettiğimizde insaallah çocuğumuz olmaz diyor ya hacet kapısı açık olur deme diyorum ama beni en çok uzecegi nokta o ya bugun de dedi çocuğum olmasin diye yemin edermisin ya da insaallah çocuğumuz olmaz falan diyor ya çıldırıcam
Hayırlısı olsun sabah ola hayrolaAdetim bir gün geçikti kahvemsi akıntım var test yaptım negatif
Ahahah evetVeson az kalmisti bunalıma girecektim nerdeyse
Akinti rengim beyaz bazen sarı R Rzg14 ayyy kizlar insaallah oyledir ama benim koca malesefki her kavga ettiğimizde insaallah çocuğumuz olmaz diyor ya hacet kapısı açık olur deme diyorum ama beni en çok uzecegi nokta o ya bugun de dedi çocuğum olmasin diye yemin edermisin ya da insaallah çocuğumuz olmaz falan diyor ya çıldırıcam
O zaman enfeksiyon yoktur diye dusunuyrm...Ahahah evetVeson az kalmisti bunalıma girecektim nerdeyse
Her hamilelikte implantation dip olacak diye bir kesinlik yok ki canimiki hamilelikte de 8. gün 0,2 lik bir düşüş olmuştu, sanırım yerleşme düşüşüydü.Bugün öle bir düşüş olur mu diye bekledim ama olmadı galiba bu ay yine yok
bilmiyorum cnm öle miHer hamilelikte implantation dip olacak diye bir kesinlik yok ki canim
Kesin olacak diye bişey yok ki bende olmamisti zaten ff ye girsen cok fazla dip Yok canimbilmiyorum cnm öle mihep konuşuyoruz ya yerleşme düşüşü falan diye o yüzden birden ümitsizliğe kapıldım
Ilk birkac gun ilaç kullandin canim sonra kestin yumurtalar uyarıldı 1 değil birden fazla yumurta var o sebeple adetin gecikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?