Sağol canım ya...hiç bişey vermedi dediğin gibi...inşallah kist yoktur..öğlen arayacam doktorumu..bakalım ne diyecek...Ilk birkac gun ilaç kullandin canim sonra kestin yumurtalar uyarıldı 1 değil birden fazla yumurta var o sebeple adetin gecikiyor
Benimde basima gelmisti cat.ignesi yapmamıştık bi ay gec adet olmustum
Her kist adet gecikmesi yapmaz kist varsa bile corpus luteum kistidir ve adetle atarsin onemli bisey değildir
Tahminim 2 güne adet olursun gibi geliyor. Tabi doktorunun en büyük hatası sana tarlusal gibi bisey vermemesi olmus
Kist konusunu bilmiyorum canim.
Bekleyelim derim ben :)Günaydın kızlar, ben bu ay umudumu kestim sanırım böyle bir ısı tablosu adetin geliceğini gösteriyo heralde, ilk hamile kaldığımda vücut ısım hep yüksek seyretmişti düşüş olmamıştı şimdi ki tabloda ise ısı yerlerden kalkmıyo
Atesi nasil olctunuz? Duzenli ates degerleriniz var mi? Ben ff graginizi goremedim.kızlar yardımcı olur musunuz? cumartesi dr a gittim yumurtan var 1-2 güne çatlar dedi. pazar günü ateşimi ölçtüm yükselmişti. bugün baya düşmüştü. çatlamıştur değil mi? peki ff de hala göstermiyor birşey.
Amannnnn.. O ilac bozar duzeni. Ben de kullanmistim bir kez.ben geçen ay tatile sebep adet geciktirici ilaç kullanmıştım sanırım bu ay onun marifetlerini yaşıyorum
Bekleyelim derim ben :)
Atesi nasil olctunuz? Duzenli ates degerleriniz var mi? Ben ff graginizi goremedim.
Her tabloda yerleşme düşüşü olmuyor ona takılmaiki hamilelikte de 8. gün 0,2 lik bir düşüş olmuştu, sanırım yerleşme düşüşüydü.Bugün öle bir düşüş olur mu diye bekledim ama olmadı galiba bu ay yine yok
Hadi inşallah:)Gunaydin kizlar benim ates uçtu uçtu
Kasik agrilarim da var ayy insaallah bebistir
Ateş çok zigzag çizmiş ama hiç belli de olmuyor çeşit çeşit hamile tabloları var hepsi aynı olacak diye bir kural Yok.bekleyip görelimGünaydın kızlar, ben bu ay umudumu kestim sanırım böyle bir ısı tablosu adetin geliceğini gösteriyo heralde, ilk hamile kaldığımda vücut ısım hep yüksek seyretmişti düşüş olmamıştı şimdi ki tabloda ise ısı yerlerden kalkmıyo
senin yum çok fazla idi adet geçilebilir dpo17-18 den önce adet bekleme sen bence
Daha çok erken çatlar merak etmeben geçen ay tatile sebep adet geciktirici ilaç kullanmıştım sanırım bu ay onun marifetlerini yaşıyorum
Hergün aynı saatte mi ölçüyorsun? Tablona bakarak kesin çatlamış diyemiyorum.çatlışmaları bırakma.link şu şekilde gönderhergün sabah ölçüyorum, yaklaşık değerler. pazar yükseldi. görebiliyor musunuz linkten?
https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&
Eki Görüntüle 2053330
Daha çok erken çatlar merak etme
Link gorunmuyor. Grafige gore net birsey diyemiyorum. Cunku onemli olan iki gundeki olcumlerinizim saati farkli. İci bos daireler yani. Siz her ihtimale karsi gun asiri iliskiyi birakmayin.hergün sabah ölçüyorum, yaklaşık değerler. pazar yükseldi. görebiliyor musunuz linkten?
https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&
Eki Görüntüle 2053330
Amannnnn.. O ilac bozar duzeni. Ben de kullanmistim bir kez.
Tamam cnm :) tek testim var hangi gün kullanayım sence vesoncumHer tabloda yerleşme düşüşü olmuyor ona takılma
BEn sabırlıyımdır bekleyebiliyorum:)) bu senin sabrına kalmış birşey kızlar dpo5 te başlıyor testeevetVeson dediğin gibi çok farklı ateş tabloları var araştırmıştım adet gününe yakın ısı yükselişten bi anda düşüp birkaç gün düşük devam edip adet zamanı ısısı yükselmiş hamileler var, o zaman şu 3 gün çok önemli umarım ben de o şanslılardan olurum, bir de ff test günü yarını gösteriyo sence yapmalımıyım
en uzun lüteal fazına bak eski tablolardan ona göre hareket etTamam cnm :) tek testim var hangi gün kullanayım sence vesoncum
cnm senin ff çizgisi değişti mi biz aynı dpo sayıyoduk senin birden 10 olmuş ben anlamadımevetVeson dediğin gibi çok farklı ateş tabloları var araştırmıştım adet gününe yakın ısı yükselişten bi anda düşüp birkaç gün düşük devam edip adet zamanı ısısı yükselmiş hamileler var, o zaman şu 3 gün çok önemli umarım ben de o şanslılardan olurum, bir de ff test günü yarını gösteriyo sence yapmalımıyım
en fazla 16 olmuş 8 gün daha mı beklicem benen uzun lüteal fazına bak eski tablolardan ona göre hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?