Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yardımcı olur musunuz? cumartesi dr a gittim yumurtan var 1-2 güne çatlar dedi. pazar günü ateşimi ölçtüm yükselmişti. bugün baya düşmüştü. çatlamıştur değil mi? peki ff de hala göstermiyor birşey.

Sağol canım ya...hiç bişey vermedi dediğin gibi...inşallah kist yoktur..öğlen arayacam doktorumu..bakalım ne diyecek...

günaydın tuğbacım...bugün 36.gün oldu hala adetim gelmedi ya..neden uzadı bu anlamadım..kist falan mı oluştuki ? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.. R Rzg14
Kist konusunu bilmiyorum canim.
Suan normal grafigin. 36.xi gun diye bakma olaya. Luteal fazina bak. Daha 13.cu gundesin. Senin liuteal faz 16gunden az degil diye biliyorum. Yani henuz regl gecikmedi sen de.

Bekleyelim derim ben :)

Atesi nasil olctunuz? Duzenli ates degerleriniz var mi? Ben ff graginizi goremedim.

Gunaydin kizlar benim ates uçtu uçtu
Kasik agrilarim da var ayy insaallah bebistir
Hadi inşallah:)
Ateş çok zigzag çizmiş ama hiç belli de olmuyor çeşit çeşit hamile tabloları var hepsi aynı olacak diye bir kural Yok.bekleyip görelim
günaydın tuğbacım...bugün 36.gün oldu hala adetim gelmedi ya..neden uzadı bu anlamadım..kist falan mı oluştuki ? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.. R Rzg14
senin yum çok fazla idi adet geçilebilir dpo17-18 den önce adet bekleme sen bence

evet Veson dediğin gibi çok farklı ateş tabloları var araştırmıştım adet gününe yakın ısı yükselişten bi anda düşüp birkaç gün düşük devam edip adet zamanı ısısı yükselmiş hamileler var, o zaman şu 3 gün çok önemli umarım ben de o şanslılardan olurum, bir de ff test günü yarını gösteriyo sence yapmalımıyım

BEn sabırlıyımdır bekleyebiliyorum:)) bu senin sabrına kalmış birşey kızlar dpo5 te başlıyor teste

cnm senin ff çizgisi değişti mi biz aynı dpo sayıyoduk senin birden 10 olmuş ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…