Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiye gidiyorum çok şükür canım teşekkür ederim. Rabbim kimseye vermesin çok zor zamanlar geçmek bilmiyor ama insanız işte..

zor olmaz mı zordur tabi.
Rabbim bir daha yaşatmasın.
toparlanacaksın ama zamanla.
unutulmaz tabi ama hayat devam ediyor yaşayıp gidiyoruz işte.
sen üzülme Rabbim her acının mükafatını da verendir inşallah.

Kızlar sizden dua istiyorum cuma günü büyük ihtimalle aşılamam olacak
Rabbim yüzünü güldürsün canım.. İnşllh benim tedavimde bu ay başlar..bugün en küçük eltimin hamile haberini aldım.. Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin..
Çok sevindim canım bütün dualarım seninle
Çiğdemcim iyi olmana sevindim canım benim.. Rabbim kötü günleri geride bırakıp, güzel günler göstersin inşlhh cümlemize kuzum... Artık Çok yorulduk ve yıprandık.. İlişkiden bile soğuyor insan görev halini alınca...

Veson ne diyorsun benim durumuma? Çatlatıyor muyum sence?
Cemrecim sen ne zaman ameliyat olacaktın cnm. Herşey gönlünce olur inşlhh.. Sana özelden mesaj atmıştım ama geri dönmedin.. Bir arkadaşı senin topicine yönlendirmiştim yardımcı olursan sevinirim cnm...

İyiyim kuzum dün yine kanama başladı ama olurmuş böyle bir ay kadar. Kürtaj sonrasını öğrenmeye çalışıyorum su aralar. Sanırım korunmayacagiz önümüzdeki ay.
Canim gecmis olsun Allah yeniden nasip etsin
40 güne kadar gelir canim sonra adet olursun ve biter birde onu sıkıntı yapma

Ben erken mi adet olcam ki kasiklarim cok ağrıyor

Valla Leylacım ben aksine özledim kocamı :) o görev zamanlarını unutuyor insan birde kendisinden hiç beklemedigim bir destek görünce bir kez daha aşık oldum diyebilirim Rabbim hepimizin muhabbetini korusun kuzum inşallah tedavin sorunsuz ilerler mujdeni paylasirsin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…