Kızlar sizden dua istiyorum cuma günü büyük ihtimalle aşılamam olacak
Saolasin canim Allah razı olsunÇok sevindim canım bütün dualarım seninle
Hoş geldin canım.çok geçmiş olsun.En kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum.özlendin...Allah razı olsun canım benim hepimize sağlıklı hayırlısı nasip olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım,inş her şey yolunda gider.dualarım ve kalbim seninle...Kızlar sizden dua istiyorum cuma günü büyük ihtimalle aşılamam olacak
Canımmm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Allah gönlüne göre çifter çifter sağlıklı evlatlar versin. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sizden dua istiyorum cuma günü büyük ihtimalle aşılamam olacak
Hoş geldin canım.çok geçmiş olsun.En kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum.özlendin...
Benim kuzum benim :)
bugun catlama gunun olabilir...Veson ne diyorsun benim durumuma? Çatlatıyor muyum sence?
Saolasin canim Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım,inş her şey yolunda gider.dualarım ve kalbim seninle...
Amin canım amin hepimize inşAllah Allah razı olsunCanımmm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Allah gönlüne göre çifter çifter sağlıklı evlatlar versin. Güzel haberlerini bekliyoruz
bugun catlama gunun olabilir...
ah canım benim
nasılsın iyi misin?
geçmiş olsun çok.
Rabbim sağlıklı gebeliklerle müjdelesin canım tez vakitte.
İyiye gidiyorum çok şükür canım teşekkür ederim. Rabbim kimseye vermesin çok zor zamanlar geçmek bilmiyor ama insanız işte..
Rabbim yüzünü güldürsün canım.. İnşllh benim tedavimde bu ay başlar..bugün en küçük eltimin hamile haberini aldım.. Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin..Kızlar sizden dua istiyorum cuma günü büyük ihtimalle aşılamam olacak
Çiğdemcim iyi olmana sevindim canım benim.. Rabbim kötü günleri geride bırakıp, güzel günler göstersin inşlhh cümlemize kuzum... Artık Çok yorulduk ve yıprandık.. İlişkiden bile soğuyor insan görev halini alınca...Çok sevindim canım bütün dualarım seninle
Cemrecim sen ne zaman ameliyat olacaktın cnm. Herşey gönlünce olur inşlhh.. Sana özelden mesaj atmıştım ama geri dönmedin.. Bir arkadaşı senin topicine yönlendirmiştim yardımcı olursan sevinirim cnm...Veson ne diyorsun benim durumuma? Çatlatıyor muyum sence?
Canim gecmis olsun Allah yeniden nasip etsinİyiyim kuzum dün yine kanama başladı ama olurmuş böyle bir ay kadar. Kürtaj sonrasını öğrenmeye çalışıyorum su aralar. Sanırım korunmayacagiz önümüzdeki ay.
Rabbim yüzünü güldürsün canım.. İnşllh benim tedavimde bu ay başlar..bugün en küçük eltimin hamile haberini aldım.. Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin..
Çiğdemcim iyi olmana sevindim canım benim.. Rabbim kötü günleri geride bırakıp, güzel günler göstersin inşlhh cümlemize kuzum... Artık Çok yorulduk ve yıprandık.. İlişkiden bile soğuyor insan görev halini alınca...
Cemrecim sen ne zaman ameliyat olacaktın cnm. Herşey gönlünce olur inşlhh.. Sana özelden mesaj atmıştım ama geri dönmedin.. Bir arkadaşı senin topicine yönlendirmiştim yardımcı olursan sevinirim cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?