Canim gecmis olsun Allah yeniden nasip etsin
40 güne kadar gelir canim sonra adet olursun ve biter birde onu sıkıntı yapma
zor olmaz mı zordur tabi.
Rabbim bir daha yaşatmasın.
toparlanacaksın ama zamanla.
unutulmaz tabi ama hayat devam ediyor yaşayıp gidiyoruz işte.
sen üzülme Rabbim her acının mükafatını da verendir inşallah.
Hoşgeldin cnm inşallah daha iyi olacaksın ise hemen basladinmi yoksa izinli misin cnm ben izin kullanmistim evde daha zor geçiyor zaman onu anladım :-(İyiye gidiyorum çok şükür canım teşekkür ederim. Rabbim kimseye vermesin çok zor zamanlar geçmek bilmiyor ama insanız işte..
İnşallah canım :) ne zaman senin operasyon belli oldu mu canım ?
Rabbim yüzünü güldürsün canım.. İnşllh benim tedavimde bu ay başlar..bugün en küçük eltimin hamile haberini aldım.. Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin..
Çiğdemcim iyi olmana sevindim canım benim.. Rabbim kötü günleri geride bırakıp, güzel günler göstersin inşlhh cümlemize kuzum... Artık Çok yorulduk ve yıprandık.. İlişkiden bile soğuyor insan görev halini alınca...
Cemrecim sen ne zaman ameliyat olacaktın cnm. Herşey gönlünce olur inşlhh.. Sana özelden mesaj atmıştım ama geri dönmedin.. Bir arkadaşı senin topicine yönlendirmiştim yardımcı olursan sevinirim cnm...
Benimde çamur gibiydi ara ara kırmızıya dönüyordu 40.gun adet gordum 1 hafta sürdü ve tamamen bitti canimSadece 2 gün gelince bu kadarmıymış demiştim ama tekrar başladı birde kırmızı değil çamur gibi sanırım rahim duvarının kalınlığından kaynaklanıyor. 40 gün çok ama ya
Hoşgeldin cnm inşallah daha iyi olacaksın ise hemen basladinmi yoksa izinli misin cnm ben izin kullanmistim evde daha zor geçiyor zaman onu anladım :-(
adetim gelince doktorla görüşüp karar vereceğiz canım.
dua et bana da.
Benimde çamur gibiydi ara ara kırmızıya dönüyordu 40.gun adet gordum 1 hafta sürdü ve tamamen bitti canim
Sadece 2 gün gelince bu kadarmıymış demiştim ama tekrar başladı birde kırmızı değil çamur gibi sanırım rahim duvarının kalınlığından kaynaklanıyor. 40 gün çok ama ya
Amin canım inşlhh.. Hepimize müjdeli haber vermek nasip olur inşllh kuzum..Valla Leylacım ben aksine özledim kocamı :) o görev zamanlarını unutuyor insan birde kendisinden hiç beklemedigim bir destek görünce bir kez daha aşık oldum diyebilirimRabbim hepimizin muhabbetini korusun kuzum inşallah tedavin sorunsuz ilerler mujdeni paylasirsin en kısa zamanda
Olabilir canım sağolasın.. Yardımcı olacağını biliyordum gülüm.. Inşllh ameliyatın yaşayacağın güzelliklerin başlangıcı olur ablacım yada ameliyata gerek kalmadan mucizen gelir inşallah kuzum...ablacım ben konuştum o arkadaşla da demek ki sana msj atmayı unutmuşum.
benim ameliyat tarihim adetimle belli olacak inşallah.
CNm çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan hani bırakacaktın ateş ölçmeyi.ateş ölçmek iyi gelmiyor sana:))Günaydın
Veson boyle atesim iyi gidiyor sonra pat diye düşecek diye korkuyorum
Aşırı kasik agrim vardi bugun birde bel ağrısı eklendi sanki adet olcam gibi
Amin canım insAllah saolasin seni de takipteyim hep beraber güzel haberleri alalımRabbim yüzünü güldürsün canım.. İnşllh benim tedavimde bu ay başlar..bugün en küçük eltimin hamile haberini aldım.. Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin..
Çiğdemcim iyi olmana sevindim canım benim.. Rabbim kötü günleri geride bırakıp, güzel günler göstersin inşlhh cümlemize kuzum... Artık Çok yorulduk ve yıprandık.. İlişkiden bile soğuyor insan görev halini alınca...
Cemrecim sen ne zaman ameliyat olacaktın cnm. Herşey gönlünce olur inşlhh.. Sana özelden mesaj atmıştım ama geri dönmedin.. Bir arkadaşı senin topicine yönlendirmiştim yardımcı olursan sevinirim cnm...
Ya kötü olmuş hem yat diyorlar hem ilgi bekliyorlar insan bi kap yemek yapamaz mi pes valla kimseye güvenmeyeceğiz demek ki3 gün rapor vermiş dediğin gibi evde olmak çok zor geldi. Bir de sağolsun kayınvalidem annanem hiç yalnız bırakmadıbana yat yat dediler ama kendileri de hiç kalkmadilar biz eşimle birlikte yemek vs hallettik sürekli. Doğumun provası gibi oldu alınacak önlemleri görmüş olduk :)
Amin canım insAllahBirAsilAnnesi dün yazamadım ateş ciddi düşmüş yA çatladı ya çatlayacak bence bugünleri boş geçmemeye çalış
Tgbptn CNm Allah emeklerini boş çıkarmaz inşallah
@nergismor cnm sonunda adet olmuşsun.gözün aydın bu kadar uzun tablolar hiç normal değil dr a mı gitsen ne diyor dr
N NARGIZA_DOVLET CNm çizgi çekilmiş hadi tablonun sonu güzel olsun
cibi35 cnm herşey çok daha güzel olacak
Bak bu benim kürtaj sonrası ilk tablom çok kanamam olmadı ama ara kanama olmuştu ve yumurtam normalden çok geç çatlamıştı
Eki Görüntüle 2054081
BirAsilAnnesi dün yazamadım ateş ciddi düşmüş yA çatladı ya çatlayacak bence bugünleri boş geçmemeye çalış
Tgbptn CNm Allah emeklerini boş çıkarmaz inşallah
@nergismor cnm sonunda adet olmuşsun.gözün aydın bu kadar uzun tablolar hiç normal değil dr a mı gitsen ne diyor dr
N NARGIZA_DOVLET CNm çizgi çekilmiş hadi tablonun sonu güzel olsun
cibi35 cnm herşey çok daha güzel olacak
Bak bu benim kürtaj sonrası ilk tablom çok kanamam olmadı ama ara kanama olmuştu ve yumurtam normalden çok geç çatlamıştı
Eki Görüntüle 2054081
Ya kötü olmuş hem yat diyorlar hem ilgi bekliyorlar insan bi kap yemek yapamaz mi pes valla kimseye güvenmeyeceğiz demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?