Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gecmis olsun Allah yeniden nasip etsin
40 güne kadar gelir canim sonra adet olursun ve biter birde onu sıkıntı yapma

Sadece 2 gün gelince bu kadarmıymış demiştim ama tekrar başladı birde kırmızı değil çamur gibi sanırım rahim duvarının kalınlığından kaynaklanıyor. 40 gün çok ama ya

İnşallah canım :) ne zaman senin operasyon belli oldu mu canım ?

İyiye gidiyorum çok şükür canım teşekkür ederim. Rabbim kimseye vermesin çok zor zamanlar geçmek bilmiyor ama insanız işte..
Hoşgeldin cnm inşallah daha iyi olacaksın ise hemen basladinmi yoksa izinli misin cnm ben izin kullanmistim evde daha zor geçiyor zaman onu anladım :-(

ablacım ben konuştum o arkadaşla da demek ki sana msj atmayı unutmuşum.
benim ameliyat tarihim adetimle belli olacak inşallah.

Sadece 2 gün gelince bu kadarmıymış demiştim ama tekrar başladı birde kırmızı değil çamur gibi sanırım rahim duvarının kalınlığından kaynaklanıyor. 40 gün çok ama ya
Benimde çamur gibiydi ara ara kırmızıya dönüyordu 40.gun adet gordum 1 hafta sürdü ve tamamen bitti canim

Hoşgeldin cnm inşallah daha iyi olacaksın ise hemen basladinmi yoksa izinli misin cnm ben izin kullanmistim evde daha zor geçiyor zaman onu anladım :-(

3 gün rapor vermiş dediğin gibi evde olmak çok zor geldi. Bir de sağolsun kayınvalidem annanem hiç yalnız bırakmadı bana yat yat dediler ama kendileri de hiç kalkmadilar biz eşimle birlikte yemek vs hallettik sürekli. Doğumun provası gibi oldu alınacak önlemleri görmüş olduk :)

ben ilisinde de 10gun kanama yasadim. kirmizi ama. sonra normal zamanda regl oldum... ama 40 gune kadar normal korkma canim.

Amin canım inşlhh.. Hepimize müjdeli haber vermek nasip olur inşllh kuzum..
ablacım ben konuştum o arkadaşla da demek ki sana msj atmayı unutmuşum.
benim ameliyat tarihim adetimle belli olacak inşallah.
Olabilir canım sağolasın.. Yardımcı olacağını biliyordum gülüm.. Inşllh ameliyatın yaşayacağın güzelliklerin başlangıcı olur ablacım yada ameliyata gerek kalmadan mucizen gelir inşallah kuzum...

BirAsilAnnesi dün yazamadım ateş ciddi düşmüş yA çatladı ya çatlayacak bence bugünleri boş geçmemeye çalış

Tgbptn CNm Allah emeklerini boş çıkarmaz inşallah

@nergismor cnm sonunda adet olmuşsun.gözün aydın bu kadar uzun tablolar hiç normal değil dr a mı gitsen ne diyor dr

N NARGIZA_DOVLET CNm çizgi çekilmiş hadi tablonun sonu güzel olsun

cibi35 cnm herşey çok daha güzel olacak
Bak bu benim kürtaj sonrası ilk tablom çok kanamam olmadı ama ara kanama olmuştu ve yumurtam normalden çok geç çatlamıştı

Günaydın
Veson boyle atesim iyi gidiyor sonra pat diye düşecek diye korkuyorum
Aşırı kasik agrim vardi bugun birde bel ağrısı eklendi sanki adet olcam gibi
CNm çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan hani bırakacaktın ateş ölçmeyi.ateş ölçmek iyi gelmiyor sana:))

Amin canım insAllah saolasin seni de takipteyim hep beraber güzel haberleri alalım

Ya kötü olmuş hem yat diyorlar hem ilgi bekliyorlar insan bi kap yemek yapamaz mi pes valla kimseye güvenmeyeceğiz demek ki

Amin canım insAllah

Adet de gelse anlayamam sanki bu durumda.. Ekim çıkana kadar dikkat edicem sonra tekrar kontrolüm var inşallah uzamaz zaten zor rayına girmişti döngüm.

Ya kötü olmuş hem yat diyorlar hem ilgi bekliyorlar insan bi kap yemek yapamaz mi pes valla kimseye güvenmeyeceğiz demek ki

Ben hasta olduğumda kimseyi istemem yanıma bu yüzden. Yatsan yatamıyorsun kalksan ne dolaşıyorsun oluyo :) Eşim son gün gönderdi kv yi zaten siz burda oldukça aklından çıkmıyor bebek demiş sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…