Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Merhaba.. Veson uzun zamandır onun için tam olarak kimler ne durumda anlayamadım onun için kimseye yorum yazmak istemedim biraz fazla okumam gerek sanırım. Buraya giremiyordum sınavım vardı neyse ki hepsi bitti. Cuma günü tüp bebek için başlangıç yaptık. Yani doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş ona başladım. Kısmetse 28 ekimde türkiyem de olacağım ondan sonraki aşamaları çok da bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı artık.

tamamdır, keşke h.sonu erken kalkıp ölçseydim ama uyanmak zor oluyor h.içi işten sonra.
Ölç geri yat:))
slm CNm nasılsın? Buralarda çok bir değişiklik Yok sen gideli.doğumlar oluyor sıra ile iiz elcanki ve zafrina yaptılar hep doğumlarını Butterfly gebelik yaşadı ama kürtaj olmak zorunda kaldı.bizler hala bekliyoruz uzun zamandır Yen'i bir gebelik haberi alamadık maalesef

Tedavin için çok sevindim inşallah herşey gönlünce olsun gelişmeleri gel yaz

Çok iyi hissediyorum kendimi inşallah herşey yolunda gider bebeğimle evime dönerim. Tabiki hepimize nasip olsun.. Gelişmeleri sizinle paylaşırım..

Aramıyorum aramak istemiyorummmmm
Bugün nerdeyse 1 kazan aşure yaptim :) aklım bos kalmasın düşünmeyim dedim komşulara dağıttım isi bitirdim oturdum veee yine kk nu açtım sana cevap yazarken kasigimin agridigini dusunuyorum :)

Benimde sağ kasığım ağrıyor cnm ama adet olduğum aylarda da hamile oldugum aylardada aynı ağrıdan oluyor. o yüzden ağrıyı belirtiden saymıyorum kendimde.aşureni rabbim kabul etsin, bende dün bir kazan yaptım :)

Allah seninkini de kabul etsin
Bekleyelim görelim bakalim

Bahtsizligin bu kadarı
Grip oldum gibiydim ve oldum artik
Tylolhot içsem ki mecburen içicem sabah okul var bisey olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…