12 de anlaştık öyle isetmm cnm o zaman cuma mübarek gündür , cuma sabahı yapayım tek testimi
rzg ve sen bir oldunuz gebelik testi ile randevumu cuma sabahına aldım cnm şimdi artık randevuyu perşembeye çekemem kiSeni mi kırayım şimdihadi dpo11 de test bekliyoruz senden
Saatinde ölçülmemişse sağlıklı ölçüm sayılmaz.çatlamamış bence saatinde ölçmeye ve çalışmalara devam
Ölç geri yat:))tamamdır, keşke h.sonu erken kalkıp ölçseydim ama uyanmak zor oluyor h.içi işten sonra.
slm CNm nasılsın? Buralarda çok bir değişiklik Yok sen gideli.doğumlar oluyor sıra ile iiz elcanki ve zafrina yaptılar hep doğumlarını Butterfly gebelik yaşadı ama kürtaj olmak zorunda kaldı.bizler hala bekliyoruz uzun zamandır Yen'i bir gebelik haberi alamadık maalesefHerkese Merhaba..Veson uzun zamandır onun için tam olarak kimler ne durumda anlayamadım onun için kimseye yorum yazmak istemedim biraz fazla okumam gerek sanırım. Buraya giremiyordum sınavım vardı neyse ki hepsi bitti. Cuma günü tüp bebek için başlangıç yaptık. Yani doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş ona başladım. Kısmetse 28 ekimde türkiyem de olacağım ondan sonraki aşamaları çok da bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı artık.
Çok iyi hissediyorum kendimi inşallah herşey yolunda gider bebeğimle evime dönerim. Tabiki hepimize nasip olsun.. Gelişmeleri sizinle paylaşırım..Ölç geri yat:))
slm CNm nasılsın? Buralarda çok bir değişiklik Yok sen gideli.doğumlar oluyor sıra ile iiz elcanki ve zafrina yaptılar hep doğumlarını Butterfly gebelik yaşadı ama kürtaj olmak zorunda kaldı.bizler hala bekliyoruz uzun zamandır Yen'i bir gebelik haberi alamadık maalesef
Tedavin için çok sevindim inşallah herşey gönlünce olsun gelişmeleri gel yaz
Randevu ne için?rzg ve sen bir oldunuz gebelik testi ile randevumu cuma sabahına aldım cnm şimdi artık randevuyu perşembeye çekemem ki
rzg ve sen bir oldunuz gebelik testi ile randevumu cuma sabahına aldım cnm şimdi artık randevuyu perşembeye çekemem ki
saol canımm darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Randevu ne için?[/QUOTE
Gebelik testi hanımefendisi ile randevulastikRandevu ne için?
Aramıyorum aramak istemiyorummmmmbelirti sakın arama cnm kendinde :)
ben geçen ay resmen hamile ilan ettim kendimi.Göğüslerim şişti, mor damarlar oldu, kasıgım ağrıdı, ve daha neler neler.
dpo 5 te teste başladım bütün testler bitti
akışına bırakmak lazım ama o da bizde yok
Sen o zaman dpo9-10 da başla:)Ben ne zaman test yapayimVeson evde bi küçük koli test var :)
Şimdi bile yapasım var :)))) biliyorum da varsa bile çıkmayacağınıSen o zaman dpo9-10 da başla:)
Benimde sağ kasığım ağrıyor cnm ama adet olduğum aylarda da hamile oldugum aylardada aynı ağrıdan oluyor. o yüzden ağrıyı belirtiden saymıyorum kendimde.aşureni rabbim kabul etsin, bende dün bir kazan yaptım :)Aramıyorum aramak istemiyorummmmm
Bugün nerdeyse 1 kazan aşure yaptim :) aklım bos kalmasın düşünmeyim dedim komşulara dağıttım isi bitirdim oturdum veee yine kk nu açtım sana cevap yazarken kasigimin agridigini dusunuyorum :)
Allah seninkini de kabul etsinBenimde sağ kasığım ağrıyor cnm ama adet olduğum aylarda da hamile oldugum aylardada aynı ağrıdan oluyor. o yüzden ağrıyı belirtiden saymıyorum kendimde.aşureni rabbim kabul etsin, bende dün bir kazan yaptım :)
amin cnm bekleyelim bakalım :)Allah seninkini de kabul etsin
Bekleyelim görelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?