sağol tatlım darısı basına
İcme canim. En fazla parol al....Bahtsizligin bu kadarı
Grip oldum gibiydim ve oldum artik
Tylolhot içsem ki mecburen içicem sabah okul var bisey olurmu ki
AH güzelim o sorunun cevabını keşke bulabilsekBugün hastalandımtakvime göre yumurladığım günün bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki olmuş. Peki meden döllenmiyo bu yumurta. Artık uğraşmıcam ya
Bugün hastalandımtakvime göre yumurladığım günün bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki olmuş. Peki meden döllenmiyo bu yumurta. Artık uğraşmıcam ya
Kist konusunu bilmiyorum canim.
Suan normal grafigin. 36.xi gun diye bakma olaya. Luteal fazina bak. Daha 13.cu gundesin. Senin liuteal faz 16gunden az degil diye biliyorum. Yani henuz regl gecikmedi sen de.
Doktorumu aradım öğlen.. Tarlusal başladık.. Hayırlısı bakalım kızlar...Hadi inşallah:)
Ateş çok zigzag çizmiş ama hiç belli de olmuyor çeşit çeşit hamile tabloları var hepsi aynı olacak diye bir kural Yok.bekleyip görelim
senin yum çok fazla idi adet geçilebilir dpo17-18 den önce adet bekleme sen bence
İyi yapmissin aramakla canim.Doktorumu aradım öğlen.. Tarlusal başladık.. Hayırlısı bakalım kızlar...
Ben demiştim....Doktorumu aradım öğlen.. Tarlusal başladık.. Hayırlısı bakalım kızlar...
Hazir bulmsken degerlendir be yavrum :)Ayy belim çatladı ağrıdan,yumurta bu tahminen.onca ay ağrımadı belirti vermedi.şeytan diyor akşama git hallet şu işi...
İnsallah saglikla gelir bir bebek daha....Kızlar bugün doktoruma gittim adetliyken muayene yaptı ama klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulamıycak senin yaşında 2. kez bunu uygulamak hormonlarına ters etki edebilir sen doğal yolla hamile kaldın hiç bir sorunun yok tekrar kalabilirsin dedi moralim bozuldu çıktım, artık hakkımda hayırlısı nasıl olur ne zaman olur napıcam bilmiyorum ama kafam yoruldu artık o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra :) inşallah şuan umutla bekleyenlerden güzel haberler gelir
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasınİnsallah saglikla gelir bir bebek daha....
cibi35 merhaba canım çok geçmiş olsun. Umarım herşey yolundadır.
Canim. Nick degistirmissin. Nasil oldun?Teşekkür ederim canım çok şükür her şey yolunda.. Senin tedavin de hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız
Canim. Nick degistirmissin. Nasil oldun?
Ozelden istedigini sor bana. İki kez kurtaj oldum maglum. 40gune kadar kanamalar normal canim.İyiyim kuzum dün yine kanama başladı ama olurmuş böyle bir ay kadar. Kürtaj sonrasını öğrenmeye çalışıyorum su aralar. Sanırım korunmayacagiz önümüzdeki ay.
Canım çol geçmiş olsun. Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın. En kısa zamanda sağlıklı gelsin kelebeğinİyiyim kuzum dün yine kanama başladı ama olurmuş böyle bir ay kadar. Kürtaj sonrasını öğrenmeye çalışıyorum su aralar. Sanırım korunmayacagiz önümüzdeki ay.
Canım çol geçmiş olsun. Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın. En kısa zamanda sağlıklı gelsin kelebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?