Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün hastalandım takvime göre yumurladığım günün bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki olmuş. Peki meden döllenmiyo bu yumurta. Artık uğraşmıcam ya

Bugün hastalandım takvime göre yumurladığım günün bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki olmuş. Peki meden döllenmiyo bu yumurta. Artık uğraşmıcam ya

Saglikli bir ciftin bu sekilde gebe kalmasansi her ay icin %20-25 zaten canim. O yuzden olmayinca olmuyor.

Kist konusunu bilmiyorum canim.
Suan normal grafigin. 36.xi gun diye bakma olaya. Luteal fazina bak. Daha 13.cu gundesin. Senin liuteal faz 16gunden az degil diye biliyorum. Yani henuz regl gecikmedi sen de.

Doktorumu aradım öğlen.. Tarlusal başladık.. Hayırlısı bakalım kızlar...

Kızlar bugün doktoruma gittim adetliyken muayene yaptı ama klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uygulamıycak senin yaşında 2. kez bunu uygulamak hormonlarına ters etki edebilir sen doğal yolla hamile kaldın hiç bir sorunun yok tekrar kalabilirsin dedi moralim bozuldu çıktım, artık hakkımda hayırlısı nasıl olur ne zaman olur napıcam bilmiyorum ama kafam yoruldu artık o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra :) inşallah şuan umutla bekleyenlerden güzel haberler gelir

İnsallah saglikla gelir bir bebek daha....

İyiyim kuzum dün yine kanama başladı ama olurmuş böyle bir ay kadar. Kürtaj sonrasını öğrenmeye çalışıyorum su aralar. Sanırım korunmayacagiz önümüzdeki ay.
Ozelden istedigini sor bana. İki kez kurtaj oldum maglum. 40gune kadar kanamalar normal canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…