- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
inanilmaz mutlu oldum regl olunca ilginc dimi@Cemre Yaman dün yazamadım ateş ciddi düşmüş yA çatladı ya çatlayacak bence bugünleri boş geçmemeye çalış
Tgbptn CNm Allah emeklerini boş çıkarmaz inşallah
Dil-i bitab cnm sonunda adet olmuşsun.gözün aydın bu kadar uzun tablolar hiç normal değil dr a mı gitsen ne diyor dr
@NARGIZA_DOVLET CNm çizgi çekilmiş hadi tablonun sonu güzel olsun
@cibi35 cnm herşey çok daha güzel olacak
Bak bu benim kürtaj sonrası ilk tablom çok kanamam olmadı ama ara kanama olmuştu ve yumurtam normalden çok geç çatlamıştı
Eki Görüntüle 2054081
Evet canim aklima da ne geldi vücut regl gelsin diyor progestan engel oluyor :)Progestan a devam ediyor musun?
Aslında oyle. Biliyorum da olmayacağını bazen umutlanıyorum isteYok canım insan ne kadar konduranıyorum dese de istediği için regl olunca çok üzülüyor ve hep kalbinde bir acaba ile yaşıyor.
Migren yüzünden sürekli ağrı kesici alıyorum ben de.hep yumurtlama ve regl dönemlerine denk geliyor
regl gelecekse progestena ragmen gelir canim.Evet canim aklima da ne geldi vücut regl gelsin diyor progestan engel oluyor :)
Aslında oyle. Biliyorum da olmayacağını bazen umutlanıyorum iste
O zaman gelecek kendileri agrim cok çünküregl gelecekse progestena ragmen gelir canim.
Canım hamile olunca rapor yazılmıyor,bebek doğmaya yakın 32.haftada ya da senin istemen halinde 37.haftadan itibaren yazılıyor.hamile bayanlar 8 haftası doğumdan önce, 8 haftası da doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni kullanabilirler.aynı şekilde doktor raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilirken isteğe bağlı olarak geri kalan izinlerini doğum sonrasına aktarabilirsin.yani Doğumdan sonra en çok 11 hafta iznimiz var.Khaleesi21 canim sana bisey sorcam ben hiç şimdiye kadar uzun süreli rapor almadim da eger hamile olursam doktor rapor yazsa kac güne kadar alıyoruz
Hamilelik olmazsa da onumuzdeki ay laparoskopi olcam
Mesela dusuk tehlikesi falan olursa Allah korusun ama önceden basima gelince herseyden korkar oldum o yuzden hep tup bebekleri yazın yaptirdim benCanım hamile olunca rapor yazılmıyor,bebek doğmaya yakın 32.haftada ya da senin istemen halinde 37.haftadan itibaren yazılıyor.hamile bayanlar 8 haftası doğumdan önce, 8 haftası da doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni kullanabilirler.aynı şekilde doktor raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilirken isteğe bağlı olarak geri kalan izinlerini doğum sonrasına aktarabilirsin.yani Doğumdan sonra en çok 11 hafta iznimiz var.
Canım benim bildiğim 1 yılda 40 gün normal rapor hakkın var. Eğer riskli bi durum olursa , ki inşallah olmaz, o zaman heyet raporu alabilirsin. Heyet raporunun sınırı yok. Fakat bu aralar olağanüstü halden dolayı heyet raporunu bırak normal raporu bile pek yazmıyor doktorlar. Tabi doktorunla öncesinden konuşursun.Mesela dusuk tehlikesi falan olursa Allah korusun ama önceden basima gelince herseyden korkar oldum o yuzden hep tup bebekleri yazın yaptirdim ben
Sanki hamile kalmışım gibiCanım benim bildiğim 1 yılda 40 gün normal rapor hakkın var. Eğer riskli bi durum olursa , ki inşallah olmaz, o zaman heyet raporu alabilirsin. Heyet raporunun sınırı yok. Fakat bu aralar olağanüstü halden dolayı heyet raporunu bırak normal raporu bile pek yazmıyor doktorlar. Tabi doktorunla öncesinden konuşursun.
Acvilen rahatlaman lazim diye dusunuyorum canim. O kadar streslisin ki, bi dur sakin...Sanki hamile kalmışım gibi)
Ama ameliyat durumum da var
Yapım bu canim hep böyleyim sadece bu konuda degil ki doktorum da bu gerginliğin sana zarar veriyor diyeAcvilen rahatlaman lazim diye dusunuyorum canim. O kadar streslisin ki, bi dur sakin...
Herseyi sirasi geldikce ogrenir ve yaparsin canim...
Amin cnm inşllh..Amin canım insAllah saolasin seni de takipteyim hep beraber güzel haberleri alalım
Ama ciddi zarar verir bu sana. Düzeltmeye calisman senin icin cok faydali olur diye dusumuyorm canim.Yapım bu canim hep böyleyim sadece bu konuda degil ki doktorum da bu gerginliğin sana zarar veriyor diye
Çocuk olsa onu da zor büyütürüm ben fazla pinpirikliyimAma ciddi zarar verir bu sana. Düzeltmeye calisman senin icin cok faydali olur diye dusumuyorm canim.
tabloda H diye gorunur arkadasimVeson canım ff e giremedim çatlatma iğnesini hcg die cıkmıyor meds kısmında elle eklesemde tabloda H olmuyor
buyutursunnn. merak etme. sen saki olmayi dene yeter.Çocuk olsa onu da zor büyütürüm ben fazla pinpirikliyim
Insaallah düzelir canim zamanla
BEN de şimdi baktım Yok gerçektenVeson canım ff e giremedim çatlatma iğnesini hcg die cıkmıyor meds kısmında elle eklesemde tabloda H olmuyor
Yumurta çatladıktan sonra kasıklardaki batma dolgunluk kayboluyor birkaçgün.ben de hamile kaldığım aylar sonraki süreç için her ayki gibiydi .Yumurta çatladıktan sonra hamilelik varsa yumurtlama belirtileri devam eder mi bi fikri olan varmı. Benim hemen yumurtlama belirtileri kayboluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?