Sende medication kısmında hcg gözüküyor mutabloda H diye gorunur arkadasim
BEN de şimdi baktım Yok gerçekten
Ilk yazarken yanlış yazdım I die duzeltim sonra H yaptımtabloda H diye gorunur arkadasim
Sende medication kısmında hcg gözüküyor mu
vip de mi oldu acaba sadece nereye gitti bu hcg 
Hcg trigger işaretleyince tabloda h çıkmıyor
acaba onu da mi vip e aldi ki? bilemedim canim. yoksa hcg trigger var ff de...Hcg trigger işaretleyince tabloda h çıkmıyor
40güne kadar normal rapor hakkın var.dr sana kaç gün verirse,toplamda 40 ı aşmadığı sürece sorun olmaz.heyet raporu ise sınırsız alınabilir,ancak heyet için çok sağlam problemler ya da çok sağlam tanıdık lazım.ohal de de zaten çok zor.düşük yapan bi insan 3 güne toparlar,fazla rapora gerek yokMesela dusuk tehlikesi falan olursa Allah korusun ama önceden basima gelince herseyden korkar oldum o yuzden hep tup bebekleri yazın yaptirdim ben
Ameliyat sonrası 10 güne kadar veririm dedi bizim bi arkadaş o öğretmen degil de o 20 gun aldı cok yoruluyorum okulum uzak 1 saat gidip 1 saat geliyorum laparoskopi sonrasi yatıp dinleneyim :)40güne kadar normal rapor hakkın var.dr sana kaç gün verirse,toplamda 40 ı aşmadığı sürece sorun olmaz.heyet raporu ise sınırsız alınabilir,ancak heyet için çok sağlam problemler ya da çok sağlam tanıdık lazım.ohal de de zaten çok zor.düşük yapan bi insan 3 güne toparlar,fazla rapora gerek yok
10günden sonrası heyet raporuna girer canım.tek dr veremez.ayarlarsan alırsınAmeliyat sonrası 10 güne kadar veririm dedi bizim bi arkadaş o öğretmen degil de o 20 gun aldı cok yoruluyorum okulum uzak 1 saat gidip 1 saat geliyorum laparoskopi sonrasi yatıp dinleneyim :)
Hiç rapor almadim bilmiyordum canim sagolasin10günden sonrası heyet raporuna girer canım.tek dr veremez.ayarlarsan alırsın
10günden sonrası heyet raporuna girer canım.tek dr veremez.ayarlarsan alırsın
Hiç rapor almadim bilmiyordum canim sagolasin
Bulduğuna sevindim:) sen de rzg gibi farklı kullanıyorsun sanırım ben de buldum hcg yi ama bir kez tabloda gösterdim nasıl yaptım şimdi bulamıyorum:) neyse sen halletmişsin sorun yok:)Veson buldum simdi bilgisayardan girdim Data Entry Form: Long || Short die bir yer var güne tıklayınca acılan ekranın altında long yapınca geliyor hcg ama diğer türlü görünmüyor 
Eki Görüntüle 2054508
Eki Görüntüle 2054510
hcg yi eklemek gerekiyor ff. bende de suan meds te hcg yok. demin bir yerlere girdim ff de, orada hcg yi secip tabloya tanimlamam gerekiyor. o zaman cikiyorBulduğuna sevindim:) sen de rzg gibi farklı kullanıyorsun sanırım ben de buldum hcg yi ama bir kez tabloda gösterdim nasıl yaptım şimdi bulamıyorum:) neyse sen halletmişsin sorun yok:)
gece baya denedim telefondan olmayınca sabah pc den denedim çözüldü saolasın canım :)Bulduğuna sevindim:) sen de rzg gibi farklı kullanıyorsun sanırım ben de buldum hcg yi ama bir kez tabloda gösterdim nasıl yaptım şimdi bulamıyorum:) neyse sen halletmişsin sorun yok:)
Evet bir kez ekledim sonra nasıl ekledim tekrar başaramadım neyse biri hcg girmek isterse sizden yardım alır:))hcg yi eklemek gerekiyor ff. bende de suan meds te hcg yok. demin bir yerlere girdim ff de, orada hcg yi secip tabloya tanimlamam gerekiyor. o zaman cikiyor
o zamana hatirlarsamEvet bir kez ekledim sonra nasıl ekledim tekrar başaramadım neyse biri hcg girmek isterse sizden yardım alır:))
evlenme programlarında "yorum istiyorum" diyorlar ya sürekli, o geldi aklıma grafiğime yorum istiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?