• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Dr bana folik asidi bırakıp elevit kullan demişti ama malum gerek kalmamıştı. Eşim multivitamin kullanmam için eczaneden almak istemiş ama eczacı artık satmiyoruz içinde domuz jelatini bulunuyor demiş. Kullanan varsa bilgisi olsun.

Kızlar Dr bana folik asidi bırakıp elevit kullan demişti ama malum gerek kalmamıştı. Eşim multivitamin kullanmam için eczaneden almak istemiş ama eczacı artık satmiyoruz içinde domuz jelatini bulunuyor demiş. Kullanan varsa bilgisi olsun.
canim bu konu 3 sene once de vardi. saglik bakanligi o zaman aciklama yapmisti. boyle bir detayi atlamayiz, bu asilsiz haber demisti. ben yine kullanirim.

canim bu konu 3 sene once de vardi. saglik bakanligi o zaman aciklama yapmisti. boyle bir detayi atlamayiz, bu asilsiz haber demisti. ben yine kullanirim.

Ben yeni öğrendim eczacı satmiyoruz diyince doğru olduğunu düşündüm araştırmam lazım o halde

Canım evet öyle bir söylenti var ben araştırdım doğruluk payı yüksek onun için yerine Decavit kullanıyorum

SaskinAnne SaskinAnne canim ovulasyon zamani cok agri yasayan sendin dimi.
bak yeni bisi okudum. diyor ki, kadinlarin %20si ovulasyon zamani ozellikle tek tarafli agri yasar. bu agri ovulasyonun oldugunda ya da hemen sonrasinda yasanir. bu agrinin yasanmasi dogurganligin iyi olduguna isarettir...

bazen soruyordun ya sizde de var mi diye. o yuzden denk gelmisken yazdim. bugun benim sag taraf ciddi agriyor. gecen ay agridan duramamistim misal.

işte işte seni bekliyordum.kızlar beni umutlandırmak istemiyor sonra üzülmim diye. oh oh ışık gören birini buldum çok mutlu oldum :KK49:
zaten senin hamile kalmada sıkıntın yok diye biliyorum ilişki zamanları da çok iyi ateş de yüksek düşmemiş, ben olsam mutlak yapardım testi yarın sabahı bekleyebilirsen zaten dpo12 oluyor varsa da yoksa da çıkar inşallah vardır :anneadayı:

zaten senin hamile kalmada sıkıntın yok diye biliyorum ilişki zamanları da çok iyi ateş de yüksek düşmemiş, ben olsam mutlak yapardım testi yarın sabahı bekleyebilirsen zaten dpo12 oluyor varsa da yoksa da çıkar inşallah vardır :anneadayı:
inşallah vardır cnm ama nedense ben hiç umutlanmıyorum :(

Back
X