Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben olduğunu düşünüyorum :) ama daha önemlisi inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evet cnm herşeyin yolunda gitmesi çok önemli.2 defa aynı hünzü yaşamak bizim için yıkım oldu.eşime yarın hamileyim desem tepkisizce hayırlısı olsun der, o ilk hamilelikteki heyecan, sevinç yerini korku ve endişeye bıraktı.az önce namazı kılarken öyle içten dua ettimki gözlerimden yaşlar akarak yüzümü sıvazladım.rabbim nolur ol de :'(

karbonatlı idrar köpürürse hamilelik var köpürmezse yok oluyormuş deneyen var mı kızlar

karbonatlı idrar köpürürse hamilelik var köpürmezse yok oluyormuş deneyen var mı kızlar
Cnm o hikaye.
Kimyaci olarak yazayim. Karbonatin uzerine limon damlatirsan kopurur cunku limon asittir.
Ayni sekilde İdrar da asidiktir ve karbonati kopurtur.
O yuizden hicccc yapma canim.

Bacaklarım çeker kıvranırım resmen canim
Eşim bile anlıyor artik catliyor diye :)
Demek dogurganligimiz iyi durumda masaallah

Benimde yumurtlama gunum kasik agrim oluyodu kizlar. Ilk zamanlar adet olcam sanip yatiyodum hasta gibi ama ovulasyon testi kullandigimda pik yaptigi gun ve ertesi gunu yine kasik agrim olmuştu ben o zaman anlamistim yumurtlama zamani agrim oldugunu. Degerlendirin agriyan günülerinizi

Biz bitik durumdayiz canim hele esim isyanda ...
Benim muhtemelen bugun yum. Artik oldugu kadar :)

Bu modeller hep ayni :)

ben erkek olsam elimin kiri gibi her gün yapardım.
erkek için ne fark eder ki sonuçta?
ama benimki yakında başım ağrıyor diye kıçını dönecek neredeyse.
koskoca ayda 2 gün fanfinifinfon nedir ya?

ben erkek olsam elimin kiri gibi her gün yapardım.
erkek için ne fark eder ki sonuçta?
ama benimki yakında başım ağrıyor diye kıçını dönecek neredeyse.
koskoca ayda 2 gün fanfinifinfon nedir ya?

Benimki de hemen belim agriyor diyor. Dun zar zor ikna ettim. Ya insani kendinden utanir hale getiriyorlar bazen. O yuzden bugun tovbe yanasmaz...

Kızlar işten eve geldim tek testimi yaptım ve ve ve ve sonuç kocamannnnnnnn NEGATİF
Bu ayda böle geçti diycem ama ayda değil 1.5 ay

Benimki de hemen belim agriyor diyor. Dun zar zor ikna ettim. Ya insani kendinden utanir hale getiriyorlar bazen. O yuzden bugun tovbe yanasmaz...

dün gündüzden uyardım bak bu günü boş geçmeyelim diye.
baktım adam 11de koltukta uyumaya başladı akşam.
gitti yattı sonra.
o an var ya yataktan aşağı atasım geliyor.
ulan 5 dakika yahu, taş mı taşıyorlar?
ama yokkk pehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…