Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
heyecan ayri da ben igneye hemen baslamak zorundayim. o yuzden de dpo5 dedim mi basliyorum teste

kanda da cikmama ihtimali oluyor. regl beklemek en guzeli.
Ben iğne başlicam mı onu bile bilmiyorum. 1 kaybım olduğu için zor bela genetik test yaptırdım mthfr a1298c homozigot çıktı hematolog ilgisi yok dedi. İçin rahat olsun diye aspirin 100 mg içebilirsin dedi onu içiyorum. Millete rahat tabi 5 ay oldu içim içimi yiyor

bekliyrz afacanin durumunu
Biraz agresif davranıyormuş bizimki,oyuncağını biri alınca hele de elinden falan çekiyorsa çok sinirlenip dövüyormuş.öğretmeni de seni pencereden fırlatıcam,anneme şikayet edicem diye tehdit ediyormuş öğretmen bizimkini fırlatmazsa iyidir

iğne derken aşılama mı?
Benim iki kaybim var. Kan pihtilasmasindan dolayi kanda beta pozitif olur olmaz igne baslamam lazim. Oglumda da doguma kadar igne kullanim her gun.

Cok haklisin. Kaybi yasayan bilir. Sizin gende igne veren doktorlar var.
Ben de iki gen sorunlu. Pai homozigot ben de. Bir de mthfrc677t heterozigot. 0.4clexane benim ignem.

Aaaaaaaa kiz cok ahresif olmus senin kuzu. Biraz sen ayar cekersin anacim artik

Yahu ben hala adet olmadim kizlar sinirim bozuldu ya

Günaydın
Bugün adet olacagim muhtemelen
Şu an en çok neye mutluyum? Luteal faz 14 gün sürdü şükür progestan ise yaradi

Klomen regli geciktirir ve azaltır.bu ay klomen kullanmıştın sanki?
Kullandim canim onceden de kullanmıştım ben ama luteal fazi progestan düzenledi zatem doktorum demisti
Adet oldum bu arada
Yalnız sabah izin aldim yarim gun migrenim tuttu o bi yandan regl agrisi bi yandan ishal kusma ates diger yandan iflahimi kesti ogleden sonra da girmeyecektim de dersim az gidip doneyim dedim

ufaktan adet sancılarım yokluyor.
sabah ateşimin yere çakılacağına dair bahse giren?

Amin gülüm. Hepimizi sevindirsin Yüce Mevlam inşlh. Güzel haberleri peşpeşe vermek nasip olsun cemrem...

aminn ablacığım.
Allah dilimizden gönlümüzden duysun da nasip eylesin inşallah.
şimdi senin yumurtalar büyütülecek değil mi?
sana tavsiyem bol bol peynir yoğurt ve süt tüket. bir de yumurta.
protein kaliteli yumurta oluşumuna çok faydalı.

Amin gülüm.. Evet canım..bugün ilk iğneyi olacam inşlh..tavsiyen içinde çok sağol ablacığım..
Hadi hayırlı olsun kuzumm sonu bebiş olsun inşallahhh
Amin çiğdemcim. Sağol kuzum benim..
olcmedim canim. regl olur diye dusunuyorum. saldim cayira. stres olmamak icin.

hayirli olsun canim.
Sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…