- 13 Temmuz 2017
- 244
- 419
- 53
- 37
Ben iğne başlicam mı onu bile bilmiyorum. 1 kaybım olduğu için zor bela genetik test yaptırdım mthfr a1298c homozigot çıktı hematolog ilgisi yok dedi. İçin rahat olsun diye aspirin 100 mg içebilirsin dedi onu içiyorum. Millete rahat tabi 5 ay oldu içim içimi yiyorheyecan ayri da ben igneye hemen baslamak zorundayim. o yuzden de dpo5 dedim mi basliyorum teste
kanda da cikmama ihtimali oluyor. regl beklemek en guzeli.
Biraz agresif davranıyormuş bizimki,oyuncağını biri alınca hele de elinden falan çekiyorsa çok sinirlenip dövüyormuş.öğretmeni de seni pencereden fırlatıcam,anneme şikayet edicem diye tehdit ediyormuşbekliyrz afacanin durumunu
Benim iki kaybim var. Kan pihtilasmasindan dolayi kanda beta pozitif olur olmaz igne baslamam lazim. Oglumda da doguma kadar igne kullanim her gun.iğne derken aşılama mı?
Cok haklisin. Kaybi yasayan bilir. Sizin gende igne veren doktorlar var.Ben iğne başlicam mı onu bile bilmiyorum. 1 kaybım olduğu için zor bela genetik test yaptırdım mthfr a1298c homozigot çıktı hematolog ilgisi yok dedi. İçin rahat olsun diye aspirin 100 mg içebilirsin dedi onu içiyorum. Millete rahat tabi 5 ay oldu içim içimi yiyor
Aaaaaaaa kiz cok ahresif olmus senin kuzu. Biraz sen ayar cekersin anacim artikBiraz agresif davranıyormuş bizimki,oyuncağını biri alınca hele de elinden falan çekiyorsa çok sinirlenip dövüyormuş.öğretmeni de seni pencereden fırlatıcam,anneme şikayet edicem diye tehdit ediyormuşöğretmen bizimkini fırlatmazsa iyidir
Eli kulaginda gibi canim.Yahu ben hala adet olmadim kizlar sinirim bozuldu ya
Bir an once olsam artik agrisi var kendisi yok :)Eli kulaginda gibi canim.
Gunaydin canim....Günaydın
Bugün adet olacagim muhtemelen
Şu an en çok neye mutluyum? Luteal faz 14 gün sürdü şükür progestan ise yaradi
Klomen regli geciktirir ve azaltır.bu ay klomen kullanmıştın sanki?Günaydın
Bugün adet olacagim muhtemelen
Şu an en çok neye mutluyum? Luteal faz 14 gün sürdü şükür progestan ise yaradi
Kullandim canim onceden de kullanmıştım ben ama luteal fazi progestan düzenledi zatem doktorum demistiKlomen regli geciktirir ve azaltır.bu ay klomen kullanmıştın sanki?
Muayene oldum Allaha şükür kist yokmuş. Tedavim başladı.dualarınızı eksik etmeyen canlar...
Amin gülüm. Hepimizi sevindirsin Yüce Mevlam inşlh. Güzel haberleri peşpeşe vermek nasip olsun cemrem...hadi hayırlı olsun.
laparoskopiden sonra 3.denememle seni takipteyim ablacığım.
arkandan geleceğim inşallah.
Amin gülüm. Hepimizi sevindirsin Yüce Mevlam inşlh. Güzel haberleri peşpeşe vermek nasip olsun cemrem...
Muayene oldum Allaha şükür kist yokmuş. Tedavim başladı.dualarınızı eksik etmeyen canlar...
olcmedim canim. regl olur diye dusunuyorum. saldim cayira. stres olmamak icin.
hayirli olsun canim.Muayene oldum Allaha şükür kist yokmuş. Tedavim başladı.dualarınızı eksik etmeyen canlar...
Amin gülüm.. Evet canım..bugün ilk iğneyi olacam inşlh..tavsiyen içinde çok sağol ablacığım..aminn ablacığım.
Allah dilimizden gönlümüzden duysun da nasip eylesin inşallah.
şimdi senin yumurtalar büyütülecek değil mi?
sana tavsiyem bol bol peynir yoğurt ve süt tüket. bir de yumurta.
protein kaliteli yumurta oluşumuna çok faydalı.
Amin çiğdemcim. Sağol kuzum benim..Hadi hayırlı olsun kuzumm sonu bebiş olsun inşallahhh
Sağol canım..olcmedim canim. regl olur diye dusunuyorum. saldim cayira. stres olmamak icin.
hayirli olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?