Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin gülüm.. Evet canım..bugün ilk iğneyi olacam inşlh..tavsiyen içinde çok sağol ablacığım..
Hadi hayırlı olsun kuzumm sonu bebiş olsun inşallahhh
Amin çiğdemcim. Sağol kuzum benim..
olcmedim canim. regl olur diye dusunuyorum. saldim cayira. stres olmamak icin.

hayirli olsun canim.
Sağol canım..

Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Rahat mutlu, stressiz, sorunsuz bir tedavi olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yardımcın olsun

LeYLa_21 canım emeklerin boşa gitmesin inş.Rabbim yüzünü güldürsün

Canım hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallah.dualarımız seninle Rabbim yüzünü güldürsün.
Sağolun kızlar Allah razı olsun güzel dualarınıza yürekten amin diyorum canlarım..

Kızlar bir şey sorucam yaşayan bilen cevaplarsa çok sevinirim.

Kürtaj olalı 19 gün oldu. Arada sol kasığımda çekme hissediyorum ardından tuvalete girince 1-2 küçük parça düşüyor akıntı şeklinde kanama geliyor sonra kesiliyor.
Tabloya lekelenme günlerini işaretledim.

Geçen hafta normal diyordum ama dün de olunca endişe ettim. Dr. tekrar kontrole de çağırmadı. Gitsem mi acaba parça falan kalmış olabilir mi? Annem aktif kanaman olurdu öyle bir şey olsa diyor ama o çekme hissi endişelendiriyor beni..

olcmedim canim. regl olur diye dusunuyorum. saldim cayira. stres olmamak icin.

hayirli olsun canim.

BAT günü sabahı ateşin düşük olması mı gerekir yoksa ertesi gün de düşebilir mi? Bugün benim bat ama sabah düşmemişti, belki akşam adet olurum ...

Dr a git bence belli olmaz sonuçta kürtaj olmuşsun , risk alma git hemen ne kaybedersin. için rahat etsin

Cnm dr.la bir gorus istersen. Ben 2kurtajda da yasamasim o tarz birsey.
Buarada parva kaldiusa betahcg degerin artmistir.

BAT günü sabahı ateşin düşük olması mı gerekir yoksa ertesi gün de düşebilir mi? Bugün benim bat ama sabah düşmemişti, belki akşam adet olurum ...
Ayni gunun sabahi ya da gun icinde duser. Onu bilemeyiz.

[/QUOTE] Ayni gunun sabahi ya da gun icinde duser. Onu bilemeyiz.[/QUOTE]

benim düne göre artmıştı sabah , belki akşama adet olursam düşer dediğin gibi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…