Amin gülüm.. Evet canım..bugün ilk iğneyi olacam inşlh..tavsiyen içinde çok sağol ablacığım..aminn ablacığım.
Allah dilimizden gönlümüzden duysun da nasip eylesin inşallah.
şimdi senin yumurtalar büyütülecek değil mi?
sana tavsiyem bol bol peynir yoğurt ve süt tüket. bir de yumurta.
protein kaliteli yumurta oluşumuna çok faydalı.
Amin çiğdemcim. Sağol kuzum benim..Hadi hayırlı olsun kuzumm sonu bebiş olsun inşallahhh
Sağol canım..olcmedim canim. regl olur diye dusunuyorum. saldim cayira. stres olmamak icin.
hayirli olsun canim.
cakilmayacak diyorumufaktan adet sancılarım yokluyor.
sabah ateşimin yere çakılacağına dair bahse giren?
cakilmayacak diyorum
Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Rahat mutlu, stressiz, sorunsuz bir tedavi olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yardımcın olsunMuayene oldum Allaha şükür kist yokmuş. Tedavim başladı.dualarınızı eksik etmeyen canlar...
Canım hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallah.dualarımız seninle Rabbim yüzünü güldürsün.Muayene oldum Allaha şükür kist yokmuş. Tedavim başladı.dualarınızı eksik etmeyen canlar...
Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Rahat mutlu, stressiz, sorunsuz bir tedavi olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yardımcın olsun
LeYLa_21 canım emeklerin boşa gitmesin inş.Rabbim yüzünü güldürsün
Sağolun kızlar Allah razı olsun güzel dualarınıza yürekten amin diyorum canlarım..Canım hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallah.dualarımız seninle Rabbim yüzünü güldürsün.
Hayırlı olsun leyloş güzel haberlerini bekliyoruzMuayene oldum Allaha şükür kist yokmuş. Tedavim başladı.dualarınızı eksik etmeyen canlar...
olcmedim canim. regl olur diye dusunuyorum. saldim cayira. stres olmamak icin.
hayirli olsun canim.
Kızlar bir şey sorucam yaşayan bilen cevaplarsa çok sevinirim.
Kürtaj olalı 19 gün oldu. Arada sol kasığımda çekme hissediyorum ardından tuvalete girince 1-2 küçük parça düşüyor akıntı şeklinde kanama geliyor sonra kesiliyor.
Tabloya lekelenme günlerini işaretledim.
Geçen hafta normal diyordum ama dün de olunca endişe ettim. Dr. tekrar kontrole de çağırmadı. Gitsem mi acaba parça falan kalmış olabilir mi? Annem aktif kanaman olurdu öyle bir şey olsa diyor ama o çekme hissi endişelendiriyor beni..
Dr a git bence belli olmaz sonuçta kürtaj olmuşsun , risk alma git hemen ne kaybedersin. için rahat etsin
Cnm dr.la bir gorus istersen. Ben 2kurtajda da yasamasim o tarz birsey.Kızlar bir şey sorucam yaşayan bilen cevaplarsa çok sevinirim.
Kürtaj olalı 19 gün oldu. Arada sol kasığımda çekme hissediyorum ardından tuvalete girince 1-2 küçük parça düşüyor akıntı şeklinde kanama geliyor sonra kesiliyor.
Tabloya lekelenme günlerini işaretledim.
Geçen hafta normal diyordum ama dün de olunca endişe ettim. Dr. tekrar kontrole de çağırmadı. Gitsem mi acaba parça falan kalmış olabilir mi? Annem aktif kanaman olurdu öyle bir şey olsa diyor ama o çekme hissi endişelendiriyor beni..
Ayni gunun sabahi ya da gun icinde duser. Onu bilemeyiz.BAT günü sabahı ateşin düşük olması mı gerekir yoksa ertesi gün de düşebilir mi? Bugün benim bat ama sabah düşmemişti, belki akşam adet olurum ...
Cakilmasaydi iyiydi
Cnm dr.la bir gorus istersen. Ben 2kurtajda da yasamasim o tarz birsey.
Buarada parva kaldiusa betahcg degerin artmistir.
Sağol cnm. Amin inşlhh...Hayırlı olsun leyloş güzel haberlerini bekliyoruz
Cakilmasaydi iyiydi
insallaj gonlune gore olsun canim.olsun doktorla görüşmeye gideceğim nasılsa.
erken adet ilk defa işime gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?