CNM belki geç yumurtlayacaksındır bu ay stres yapma stres yaptıkça gecikirSa hanimlar.. Ovu testi yaptigi ay hep negatif olan var mı. Ya deliricem ben 20.gündeyim ve hiçbir belirti yok. Ovularda hep negatif. yumurtalama bu ay olmadı mı anlamına geliyo.Veson canim
Etkisi olmuştur belki de bal tarçın falan etkili olmuştur bence deKızlarVeson
Bugun 27. Gündeyim ve adet oldum normalde dongum 30-33
Bu ay ovu testi yapamadım iki hafta grip bogaz agrısı derken cok hastaydım ugrasmadım.adetim bitmek üzereyken şu karısımı uygulamıstım grip bogaz agrısı için acaba bu mu ovuyu erkene cekti
Bende içimden hastayım ovu gec olur diye düşünmüştüm ama gercektende notlarıma baktım 13-14 de yogun akıntı olmus
İçine birde zencefil katıyordum.hepsinden bir tatlı kasıgı..
Yumurtlaması gec olanlar denesin bence
Haklisin canım içten içe niye koyulasmiyo diyorum. 28 günde bir regl olorum. Adet yaklasti ama yumdan bi haber yokCNM belki geç yumurtlayacaksındır bu ay stres yapma stres yaptıkça gecikir
BirAsilAnnesi ates super olmus :)
Önceki sayfada yazdıgımı okudun mu cnmBen bu ay erken yumurtlamak istiyorum kızlar nolur yardımcı olun kızlar ne kullanayım, ne içeyim, ne yiyeyim
Agnucaston ya da hayıt tohumu suyu.Bçt de yapabilirsin ayrıca.Ben bu ay erken yumurtlamak istiyorum kızlar nolur yardımcı olun kızlar ne kullanayım, ne içeyim, ne yiyeyim
Sağol cnm. Amin inşlhh...
Amin canım.sağolasın gülüm inşlhh.. Ankarada yaptırıyom özelde..şekercim şimdi gördüm
tedavin hayırlı olsun
nerede yaptırıyosun..
Rabbim vesile kılsın inşallah..
Dualarım seninle..
Amin canım.sağolasın gülüm inşlhh.. Ankarada yaptırıyom özelde..
hepsini yapsam nolur acabaAgnucaston ya da hayıt tohumu suyu.Bçt de yapabilirsin ayrıca.
okudum cnm bal sirke zencefil falan vardı tekrar bakayım.çok sağolasın.Önceki sayfada yazdıgımı okudun mu cnm
Onu uygula bence
Gayet güzel olur sayısı ve kalitesi artar.ama ya agnucaston kullan ya da hayıt.ikisi aynı şey zaten.hepsini yapsam nolur acabaçok cabucak mı çatlar denesem mi :)
agnucastonun başlama zamanı var mı cnm adet dün bitti.Gayet güzel olur sayısı ve kalitesi artar.
Hemen başla.reglin 2.günü başlansa daha iyi ama.bence bu ayı atlama...agnucastonun başlama zamanı var mı cnm adet dün bitti.
inş eczane açıktır hemen gideyim :)Hemen başla.
İnsallah dunku dusus yerlesme dususudur. O zaman bu sekilde sacmalik oluyor :))bir saçmalık var ama çözemedim.
adet olmayı bekliyorum ya o yüzden gelmekte nazlanıyor sanırım. :)
sabah dereceyi görünce uyku sersemi şok oldum tekrar tekrar baktım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?