Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Veson
Bugun 27. Gündeyim ve adet oldum normalde dongum 30-33
Bu ay ovu testi yapamadım iki hafta grip bogaz agrısı derken cok hastaydım ugrasmadım.adetim bitmek üzereyken şu karısımı uygulamıstım grip bogaz agrısı için acaba bu mu ovuyu erkene cekti
Bende içimden hastayım ovu gec olur diye düşünmüştüm ama gercektende notlarıma baktım 13-14 de yogun akıntı olmus
İçine birde zencefil katıyordum.hepsinden bir tatlı kasıgı..

Yumurtlaması gec olanlar denesin bence

Eklentiler

• FB_IMG_1506696039675.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 59
Sa hanimlar.. Ovu testi yaptigi ay hep negatif olan var mı. Ya deliricem ben 20.gündeyim ve hiçbir belirti yok. Ovularda hep negatif. yumurtalama bu ay olmadı mı anlamına geliyo. Veson canim

Sa hanimlar.. Ovu testi yaptigi ay hep negatif olan var mı. Ya deliricem ben 20.gündeyim ve hiçbir belirti yok. Ovularda hep negatif. yumurtalama bu ay olmadı mı anlamına geliyo. Veson canim
CNM belki geç yumurtlayacaksındır bu ay stres yapma stres yaptıkça gecikir

Etkisi olmuştur belki de bal tarçın falan etkili olmuştur bence de

Ben bu ay erken yumurtlamak istiyorum kızlar nolur yardımcı olun kızlar ne kullanayım, ne içeyim, ne yiyeyim

bir saçmalık var ama çözemedim.
adet olmayı bekliyorum ya o yüzden gelmekte nazlanıyor sanırım. :)
sabah dereceyi görünce uyku sersemi şok oldum tekrar tekrar baktım. :)
İnsallah dunku dusus yerlesme dususudur. O zaman bu sekilde sacmalik oluyor :))

Ben dpo8 im. Yarin dananin kuyrugu kopar ... Zaten regl belirtileri basladi. Ama goguslerim dayanil!az aciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…