- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 34
İnsallah dunku dusus yerlesme dususudur. O zaman bu sekilde sacmalik oluyor :))
Ben dpo8 im. Yarin dananin kuyrugu kopar... Zaten regl belirtileri basladi. Ama goguslerim dayanil!az aciyor...
Benim regli belirtilerim iki gündür var zaten de. Sabahki ateşleri heyecanla bekliyorum ikimizinkini de :)
masallah. saglikla buyut canim.Kizlar ben dogum yaptim
Tesekkur ederim. Daha kan sonuçlarimi bekliyordum. Pazartesi sonucum çıkınca sizlerede haber verecektimN NARGIZA_DOVLET sabah grafiklere bakarken gordum. hayirli olsun gebeligin.
olsun canimHem pazartesi regl gunum onu da kımızıları gormeden atlattıktan sonra bu mujdeli haberi sizlere soyleyecektim ☺
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogum yaptim
canım gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kizlar ben dogum yaptim
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin. Allah Kucağına almayı da nasip etsin inşallahTesekkur ederim. Daha kan sonuçlarimi bekliyordum. Pazartesi sonucum çıkınca sizlerede haber verecektimKan tahliline bakmadan acele etmek istemedim
benim ates cekimser. test negatif canim. luteal faz 11-12 gun ben de.
masallah. saglikla buyut canim.
Test yaptın mı?Benim adet bir gün gecikti ama ateş ayarsız ve sıfır belirti. Aklımdan hamile olduğum hiç geçmiyor. Adet beni bekletmesin diyorum sadece doktor için. Karnım ağrıyıp duruyor.
Amin canım inşlh. Gerçekten çok yorucu bir süreç. 2 güne bir Ankara yollarındayız. Yorgunluktan başım dönüyor. Sabah zor kalktım inan. Rabbim kimsenin zayi etmesin..Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin ..
Ol desin olsun inşallah..
Test yaptın mı?
senin luteal faz kac gun normalde. henuz dpo10dasin. bir gun gectiyse 9 gun mu luteal fazin?Benim adet bir gün gecikti ama ateş ayarsız ve sıfır belirti. Aklımdan hamile olduğum hiç geçmiyor. Adet beni bekletmesin diyorum sadece doktor için. Karnım ağrıyıp duruyor.
senin luteal faz kac gun normalde. henuz dpo10dasin. bir gun gectiyse 9 gun mu luteal fazin?
Kizlar ben dogum yaptim
Hem pazartesi regl gunum onu da kımızıları gormeden atlattıktan sonra bu mujdeli haberi sizlere soyleyecektim ☺
o zaman henuz regl gecikmemis cnm. yum gunu degil de luteal faz uzunluguna gore bak regl zamanina. yarin olmazsan regl gecti diyecegiz sana.Tüp bebekten sonra adetlerim 25 güne düştü. Erken oluyordu ovulasyonlarım. 14.gün bir iki kere olmuştur sadece. O yüzden bugün 26.günüm işte bir gün geçti diyorum. Luteal fazım 11 gün genelde.
Tesekkur ederim canimolsun canim
saglikla ilerlesin insallah
Çok teşekkur ederim canim. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.Rabbim kimsenin kucağınıcı boş bırakmasınHayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?