Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah dunku dusus yerlesme dususudur. O zaman bu sekilde sacmalik oluyor :))

Ben dpo8 im. Yarin dananin kuyrugu kopar ... Zaten regl belirtileri basladi. Ama goguslerim dayanil!az aciyor...

Benim regli belirtilerim iki gündür var zaten de. Sabahki ateşleri heyecanla bekliyorum ikimizinkini de :)

benim ates cekimser. test negatif canim. luteal faz 11-12 gun ben de.

masallah. saglikla buyut canim.

Benim adet bir gün gecikti ama ateş ayarsız ve sıfır belirti. Aklımdan hamile olduğum hiç geçmiyor. Adet beni bekletmesin diyorum sadece doktor için. Karnım ağrıyıp duruyor.

Benim adet bir gün gecikti ama ateş ayarsız ve sıfır belirti. Aklımdan hamile olduğum hiç geçmiyor. Adet beni bekletmesin diyorum sadece doktor için. Karnım ağrıyıp duruyor.
senin luteal faz kac gun normalde. henuz dpo10dasin. bir gun gectiyse 9 gun mu luteal fazin?

senin luteal faz kac gun normalde. henuz dpo10dasin. bir gun gectiyse 9 gun mu luteal fazin?

Tüp bebekten sonra adetlerim 25 güne düştü. Erken oluyordu ovulasyonlarım. 14.gün bir iki kere olmuştur sadece. O yüzden bugün 26.günüm işte bir gün geçti diyorum. Luteal fazım 11 gün genelde.

Tüp bebekten sonra adetlerim 25 güne düştü. Erken oluyordu ovulasyonlarım. 14.gün bir iki kere olmuştur sadece. O yüzden bugün 26.günüm işte bir gün geçti diyorum. Luteal fazım 11 gün genelde.
o zaman henuz regl gecikmemis cnm. yum gunu degil de luteal faz uzunluguna gore bak regl zamanina. yarin olmazsan regl gecti diyecegiz sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…