Hadi hayırlısı inşallah prşpeşe pozitif testler görürüzVeson cnm çarş regl gelmezse test yapmayı düşünüyorum. Gribi tam atlatamadığımdan ateş artmış olabilir diye düşünüyorum. Hiçbir belirti olmadığı için de ümitli değilim işin açıkcası.
Canim sen nasil oldun? Gorundun mu doktora tekrar?
cibi35 CNm beta verdin mi hiç kürtajdan sonra bak bakalım sıfırlıyor mu? Parça varsa sıfırlamaz
Tamam canim. Ama agrin artarsa mutlaka gorun...Gitmedim kızlar ya hiç içimden gelmiyor.. ara ara lekelenme devam ediyor. Önce ağrı oluyor sonra bir defaya mahsus akıntı şeklinde kanama oluyor. Sanırım 40 günü bekleyip regl gelmezse gidicem. Birde herkes parça kalsa aktif kanaman olur kesilmez diyor.
Dün eşime ateş ölçsem anlarım aslında dedim ama o döngüye tekrar gireriz diye istemiyor. Bu sabah gizli ölçtüm 36.2 çıktı.
Tamam canim. Ama agrin artarsa mutlaka gorun...
Tamam kuzum sabah test yapacak mısın? :)
Aa oyle uzun mu surdu.. bilmiyordum canim :/ niye oyle oldu ki? Sezeryan oldu yalniz benim dogumum..Canim benim 47gun filan surmustu lohusalik kanamasi. Sonra dogumdan itibaren sayarsan 9.5 ay regl olmadim ben.
Bende o belirtiden anladim iki gebeligimi de. Insallah vardir! Yarin bende guzel haver beklicem senden Allahin izniyleİnanmazsiniz testim yok :)
Yarin gelecek ama. Kargoda suan. Gelince yaparim...
Ben 3 gebelik yasadim... Hepsinde de regl belirtilerimin hepsi oldu. Tek fark gogusteki kahve halkanin acimasi ve buyumesiydi. Bugun de ayni sey olunca biraz umitlendim. Ne diyim insallah bu ay vardir da saglikla devam eder...
benim de sezeryan oldu canim.Aa oyle uzun mu surdu.. bilmiyordum canim :/ niye oyle oldu ki? Sezeryan oldu yalniz benim dogumum..
Ozmn benimki enfeksiyondandir.. doktor rahim guzel toplamis kendini falan demisti.. hayirlisi baklim.. birkac ay muddet vereyim bende :)))Ben 6ay sonra olmuştum.bu kişisel bir durum canım,genelleme yapılamaz.
ANladim canim o zaman bekleyecez ve korunacaz :)))) sut korur falan diyenlere inattt:)))benim de sezeryan oldu canim.
amin canim insallah. yine de cok heveslenmek istemiyorumBende o belirtiden anladim iki gebeligimi de. Insallah vardir! Yarin bende guzel haver beklicem senden Allahin izniyle
amannn inanma. sut filan korumaz. yazik anneme oyle demisler. abim benden 11 ay buyuk...ANladim canim o zaman bekleyecez ve korunacaz :)))) sut korur falan diyenlere inattt:)))
Aynen canim 9 aydan sonra hatta ondan onceki cocuk isteme doneminden sonra korunmak biraz tuhaf geldi:))))amannn inanma. sut filan korumaz. yazik anneme oyle demisler. abim benden 11 ay buyuk...
İnanmazsiniz testim yok :)
Ben 3 gebelik yasadim... Hepsinde de regl belirtilerimin hepsi oldu. Tek fark gogusteki kahve halkanin acimasi ve buyumesiydi. Bugun de ayni sey olunca biraz umitlendim. Ne diyim insallah bu ay vardir da saglikla devam eder...
Amin canım inşallah..SLm kızlar yazmıyorum ama okuyorum:))
LeYLa_21 tedavin hayırlı olsun sonu be iş olsun inşallah
@Tugbanusta gülüm senin sonucu da merakla bekliyorum test günün ne zaman?
mina retriever cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
@NARGIZA_DOVLET tekrardan hayırlı olsun ateş de gayet güzel gidiyor
@Mother of pearl cnm senin ateş de güzel ilerliyor test günün ne zaman?
@Frdglr çizgi çekilmiş hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah
R Rzg14 sen çoktan test yapmaya başlamışsındır diye düşünüyorum
@8403BHC umarım yum bu ay erken çatlar
cibi35 CNm beta verdin mi hiç kürtajdan sonra bak bakalım sıfırlıyor mu? Parça varsa sıfırlamaz
@Zamansiz yolcu test negatif çıkmış ama ben geçen ayın tablosuna benzettim nedense inşallah pozitife döner
BirAsilAnnesi CNm bir cetvel oluştursana takip ederken zorlanıyoruz:)
İnanmazsiniz testim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?