Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gölge varsa bence birşeyler olabilir, ben o kadar negatif test yaptım ama hiç gölge görmedim bembeyazdı

elimde bakarken göremiyorum ışığa tuttuğumda c çizgisi koyu t çizgisi gölge çıkıyor.
t nin kendi çizgisi muhtemelen.
ya çekemiyorum da resmini.

Sonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.
Sabahki idrari bardaga almistim. Hem onunla hem de yeni numune ile iki farkli test yaptim. Tam negatif yaziyordum size ama ikisinde de 10dakika sonunda t ler belirdi. Silik baya. O nedenle emin olamiyorum. Sabaha belli eder kendini :)

ee hani foto ayy çok heyecanlandım bak şimdi

Hemen foto at hemennnn.

Ben negatif olduğunu düşünüyorum canım ama yarın da olmazsam tekrar yapacağım.

C ler niye gitti ki test mi hatalı
Demek istedigim t ler zaten silikti. Bekleyince c lerin rengi de soluklasmis. T ler hepten gitmis.

Bence biz adet olmazsak yarın testleri tekrarlayalım. Böyle olmayacak yoksa.
Aynen cnm.

evet fotoğraflarda görünmüyor ama bence t nin kendi çizgisi diye bir şey yok yani negatif olduğu zaman ben gölge bile görmüyordum
T nin kendi cizgi var....cokkkkk test ettim yasadim.

evet fotoğraflarda görünmüyor ama bence t nin kendi çizgisi diye bir şey yok yani negatif olduğu zaman ben gölge bile görmüyordum

Ben ışığa tuttuğumda t yi silik görüyorum ama telefonum çok iyi çekmiyor fotoğraf. Umudum yok çünkü normal hali bariz negatif gibi. Yarın yine olmazsam bir test daha yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…