- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 34
gölge varsa bence birşeyler olabilir, ben o kadar negatif test yaptım ama hiç gölge görmedim bembeyazdı
T nin kendi yeri gibi canim.beklet yine de testi atma. 30dk olunca bak bir de.
Sonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.
Sabahki idrari bardaga almistim. Hem onunla hem de yeni numune ile iki farkli test yaptim. Tam negatif yaziyordum size ama ikisinde de 10dakika sonunda t ler belirdi. Silik baya. O nedenle emin olamiyorum. Sabaha belli eder kendini :)
Sonunda kargo geldi. İnovita marka aldim ilk kez. Strip olanlardan.
Sabahki idrari bardaga almistim. Hem onunla hem de yeni numune ile iki farkli test yaptim. Tam negatif yaziyordum size ama ikisinde de 10dakika sonunda t ler belirdi. Silik baya. O nedenle emin olamiyorum. Sabaha belli eder kendini :)
benim çatlatma iğnesi olduğu kanda 42 çıktığı halde hayaletti çizgi çok çok dikkatli bakınca azıcık görebiliyordum o yüzden idrara güvenmiyorum.. Regl gelmezse 1-2 güne netleşir kuzum senin inşallahh pozitif çıkar
ee hani foto ayy çok heyecanlandım bak şimdi
Fotoda cikmaz sanmam arkadaslar... O yuzden sabaha netlesir demistim. Bazrn insan gormek istedigi icin de goruyor.... Temkimli yaklasayim ben :)Hemen foto at hemennnn.
Fotoda cikmaz sanmam arkadaslar... O yuzden sabaha netlesir demistim. Bazrn insan gormek istedigi icin de goruyor.... Temkimli yaklasayim ben :)
Fotoda cikmaz sanmam arkadaslar... O yuzden sabaha netlesir demistim. Bazrn insan gormek istedigi icin de goruyor.... Temkimli yaklasayim ben :)
Evbirdim cevirdim iyice baktim yok canim. Negatifler. Bekledikce gitti. C ler de solgunlasti.Test göresimiz var belki gönder sen
Evbirdim cevirdim iyice baktim yok canim. Negatifler. Bekledikce gitti. C ler de solgunlasti.
Evbirdim cevirdim iyice baktim yok canim. Negatifler. Bekledikce gitti. C ler de solgunlasti.
evet fotoğraflarda görünmüyor ama bence t nin kendi çizgisi diye bir şey yok yani negatif olduğu zaman ben gölge bile görmüyordum
Demek istedigim t ler zaten silikti. Bekleyince c lerin rengi de soluklasmis. T ler hepten gitmis.C ler niye gitti ki test mi hatalı
Aynen cnm.Bence biz adet olmazsak yarın testleri tekrarlayalım. Böyle olmayacak yoksa.
T nin kendi cizgi var....cokkkkk test ettim yasadim.evet fotoğraflarda görünmüyor ama bence t nin kendi çizgisi diye bir şey yok yani negatif olduğu zaman ben gölge bile görmüyordum
Sağol canım. Amin inşallah..@Mine retriever gozun aydin Rabbim ayirmasin,LeYLa_21 @Tugbanusta tedavileriniz hayırlı olsun sonu sağlıklı bebekler olsun inşAllah
evet fotoğraflarda görünmüyor ama bence t nin kendi çizgisi diye bir şey yok yani negatif olduğu zaman ben gölge bile görmüyordum
Aynen canim :)Kızlar yarın ilk idrarla tekrar yapın bakalım sabahki ateş de az buçuk ipucu verecektir bize hadi hayırlısı olsun bakalım
R Rzg14BirAsilAnnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?