Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama kan tahlili yaptirmadan once sıkılmış meyve suyu içmiştim 1 bardak o etkilemis olabilir mi degeri

Yarin giderim doktora. Bakalim ne diyecek. Cok tesekkur ederim benimle ilgilendiginiz icin ☺
Vallahi seker konusunu bilemiyorum.
Ama benim doktorum ilk is D vitaminine baktirdi. 44 kusurdu benim. Sasirdi hatta, turk insaninda bu seviyede olmaz diye. Takviyesi cok kolay.

N NARGIZA_DOVLET CNm değer güzel önemli olan 2 güne bir iki kata yakın artış olması henüz keseyi yA da bebeği görmek için çok erken değer 4000-5000 lere falan yükselmeli.kadın Doğuma gideceksin sanırım dr a tahlillerini göster gereken ilaçları sana verecektir.belki tekrar bir kan tahlili de ister..sonrası sabırla beklemek.:))

Cok tesekkur ederim ins her sey yolunda gider. tekrar kan tahlili yaptirmak istedim cunku cumadan bu yana 2 gun gecti. Ama doktor git dedi isterse tekrar gelirsin dedi.

Evet canım çizgi çekildi zor bir hafta beni bekliyor sabırsızlık diz boyu bu ay ovulasyon testi de yaptım kafam çok karıştı anlamadım hiçbir şey umudum da yok zaten olmadı gibi sanki bekliyorum öyle
Çizgi doğru yerde duruyor ateş de güzel yükselmiş çalışmada var hadi hayırlısı sonu da yeşillensin inşallah:)

Cok tesekkur ederim ins her sey yolunda gider. tekrar kan tahlili yaptirmak istedim cunku cumadan bu yana 2 gun gecti. Ama doktor git dedi isterse tekrar gelirsin dedi.
Ay ne vardı alsaydı tekrar 2 iş çıkartıyorlar işte neyse artık dr un dediklerine göre hareket edersin tebrikler yeniden rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah

Ay ne vardı alsaydı tekrar 2 iş çıkartıyorlar işte neyse artık dr un dediklerine göre hareket edersin tebrikler yeniden rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
Amin ins bende anlayamadim. Ustunden 2 gun gecmis almak istemedi bende israr etmeden çıktım odasindan

Akşam iş çıkışı vereceğim. 8 gibi sonuç çıkmış olur. Ama umudum pek kalmadı ateş düşük çıkınca
En azından ak mı kara mı anlayacağız
Test yapacağım bu gün sırf negatifi görünce adet gelir diye. Siz sormadan ben söyleyeyim :)
yok cnm gelmedi daha kargo...

yakin takipcinim

takipteyim seni de canim. ins guzel sonuc gelir.
Ben de sizi takipteyim:)

Kızlar bir şey soracağım size.
kaldırıp ışığa ya da güneşe tutunca testi t çizgisinin yeri belli olur mu?
testi elimde bakıyorum göremiyorum çizgi.
bir de ışığa tutayım dedim iki çizgi gözüküyor t silik biçimde.
hiç anlamadım.

Ya o kisim insani deli eden kismi ...
Ne kdar bekeldi test? Foto ekler misin

Ya o kisim insani deli eden kismi ...
Ne kdar bekeldi test? Foto ekler misin

yok az önce yaptım testi beklemedi.
net çıkmıyor ki telefonumla çekeyim dedim ben bile göremedim resimden.
yok ya bence t nin yeri o gölge.
malesef negatif.
zaten olmadığımı biliyordum neyse adet gelir kesin şimdi.

Aa oyle uzun mu surdu.. bilmiyordum canim :/ niye oyle oldu ki? Sezeryan oldu yalniz benim dogumum..
Emzirdiğin zaman regl gecikebiliyor ama garantisi yok tabi, ben iki Doğum yaptım ikisinde de 5 haftada kanamam bitti ilkinde 3 ay emzirdim 4. Ay regl oldum, ikincide 15 ay emzirdim 16. Ay regl oldum :)

Kismet canim...

gölge varsa bence birşeyler olabilir, ben o kadar negatif test yaptım ama hiç gölge görmedim bembeyazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…