Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla ben bugün transfer oldu zannediyorum Rabbim Sana sabır versin .Tez zamanda güç kuvvet versin tekrar başlayın inşallah

gunaydin. umarim herkes iyidir.
iki aydir fena halde migren agrilari yasiyorum. migren ilaclari da fayda etmiyor. tel.e cok bakamiyorum. okuyamiyorum yazilari. insallah herkes iyidir. opuyorum
PEK iyi haberler Yok CNm.zamansız yolcu nun değerleri yeterli artışı göstermiyor.leylanın embriyolarında da down sendromu çıkmış tüp iptal oldu

Offf çok üzüldüm ...iyiki pgt yapılmış bende yaptırmıştım pgt 7 emriyoda 5’inde hastalık çıktı ama sağlam olanda tutmadı o ayrı inşallah en kısa zamanda normal yolla gelir bebeğin canm tüp çok yorucu ve stresli bir süreç ben hala tekrar tüp denemeye korkuyorum..

CNm pgt de yA da CHg de hangi sendromlara bakılıyor yA da neye bakılıyor

Ablammm ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüldüm. . Kolay bi süreç değil biliyorum ama Yılmak yok. Rabbime sığınıp çabalamaya devam edeceğiz. O bizim için en güzelini verecek elbet. Kendini iyi hissettiğinde yeniden başla. Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin inşallah

Abla ben bugün transfer oldu zannediyorum Rabbim Sana sabır versin .Tez zamanda güç kuvvet versin tekrar başlayın inşallah

Amin kızlar sağolun.. Gücüm tükendi artık çok yoruldum..şuan hiç bişey düşünemiyorum.. Normal hamile kalmaya bile artık korkuyorum oda hastalıklı olur diye.. Hiç bişeyin garantisi yok bu hayatta malesef...

Amin gülüm sağolun.. Buda bizim imtihanımızmış nerden bilelim. Rabbim beterinden korusun. Herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cnm..

CNm pgt de yA da CHg de hangi sendromlara bakılıyor yA da neye bakılıyor
Canm dr un bana söylediği 7 hastalığa bakıldığı emriyodan bir hücre alıp 7 tane kromozol testen geçtiğini biliyorum chg nedir bilmiyorum duydum ama bir fikrim yok aşağıya attım kısa bilgi ...tüp denemeye mi karar verdiniz canm
PGT ile hangi hastalıkları önceden tanıyabiliriz ?

Başta Down sendromu (21. kromozomda fazlalık (trizomi21) ve Turner sendromu (Gonadal disgenezis-45,X) olmak üzere kromozom ile geçen hastalıklar ve kromozomlardaki çeşitli delesyon, translokasyon ve benzeri kromozomal anomalileri belirlemek mümkündür. Ayrıca kalıtsal birçok hastalıkta (Talasemi, Kistik Fibrozis, Duchenne kas distrofisi-erkeklerde gözlenir ve metabolik sendromlar) sağlıklı bir çocuğun doğması sağlanabilir.

Kimlere PGT Uygulanmalı ?

• Kalıtsal (genetik geçişli) hastalık riski yüksek olan çiftler ve tekrarlayan düşükler, daha önce anomalili bebek doğurmuş çiftler
  • 35 yaş üstünde tüp bebek yöntemi uygulanan çiftler
  • Gebelik sonlandırılmasını engellemek amacı ile
  • Kök hücre vericisi kardeş doğmasına yönelik hasta çocuğu olan aileler (donör bebek seçimi)

PEK iyi haberler Yok CNm.zamansız yolcu nun değerleri yeterli artışı göstermiyor.leylanın embriyolarında da down sendromu çıkmış tüp iptal oldu

Offff cok uzuldum canim. Allah yardimcilari olsun..

Zamansiz yolcu insallah saglikli bir evladin olacak canim...

LeYLa_21 ne denir bilemiyorum canim. Keske biraz dinlenebilsen. Cok yoruldun cok.

Offff cok uzuldum canim. Allah yardimcilari olsun..

Zamansiz yolcu insallah saglikli bir evladin olacak canim...

LeYLa_21 ne denir bilemiyorum canim. Keske biraz dinlenebilsen. Cok yoruldun cok.
Evet canım çok yoruldum.. Bitsin artık bu konu diyorum bir yandanda evladımın kardeşi olmayacakmı diye üzülüyorum... (

Amin gülüm sağolun.. Buda bizim imtihanımızmış nerden bilelim. Rabbim beterinden korusun. Herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cnm..
Üzüldüm canım ya. Elden ne gelir duadan başka...ben biraz mola vermelisin diye düşünüyorum.bana çok iyi geldi ara vermek mesela.Allah yardımcın olsun...

Yok CNm tüp düşünmüyorum şimdilik ama sonun yolu oraya gidiyor gibi

Evet canım çok yoruldum.. Bitsin artık bu konu diyorum bir yandanda evladımın kardeşi olmayacakmı diye üzülüyorum... (
Evladina once ANNE lazim..
Bedenen ve ruhen cokmus biri degil canim.
Once sen kendini topla...
Kismet cocuk konusu. Olmayinca olmuyor. Bazen cok zorlamamak lazim. Sen bi iyi hisset kendini once.

Evladina once ANNE lazim..
Bedenen ve ruhen cokmus biri degil canim.
Once sen kendini topla...
Kismet cocuk konusu. Olmayinca olmuyor. Bazen cok zorlamamak lazim. Sen bi iyi hisset kendini once.
Evet canım haklısın ama işte elde değil. Zor zamanlardan geçiyoruz. Eşimede destek olmak zorundayım. Kızımada annelik yapmak zorundayım. Allaha şükrediyorum..herşeyin hayırlısı için dua ettim ve doğru yolda olduğuma inanıyorum. Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşlh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…